Meme bence cinsel bir organ değil yani insanlardaki cinsel organlar bellidir, vajina ve penis olarak ama cinsel hazzı arttıran ve kişilerin ilgi alanına giren bir şey ise, bazıları pek orayla ilgilenmiyor, mükemmel eğlenceli bir şeydir ve kadını da mükemmel derecede uyarabilecek bir şeydir. Kadınlığın simgesidir bence basit bir kadın resmi çizerken bile kadının göğüsleri belirgin çizilir en başta.
Meme bir kadında doğurganlığın sembolüdür.Çünkü bir çok antik tarih ya da heykellerde kadınların memeleri açık bir vaziyette vurgulandı. Memenin kanseri, veremi, frengisi, iltihap, meme kistleri gibi kadının sağlığını yüksek derece etkileyecek hastalıklar mevcuttur. O yüzden cinsellik olarak bakılmaması tarafındayım. Sağlıklı bir anne memesinden ilk 6 ay süt emmemiş bir çocuğun ilerde memeye cinsellik olarak bakması, beyinde yetersiz besin. protein ve laksatif bir etki dışında kalmıştır.
Aslında emzirmekten başka işlevi yok fakat erkekler için seçiçi bir etmen olmasında da tam bu yatıyor içgüdüsel olarak. Aslında geniş kalça çatısı doğum rahatlığı, iri göğüsler çocuğun beslenmesi için iyidir. Erkekler bunu düşünmüyor ama bilinçaltında gerçekleşen şeyler bunlar aslında. Bir ilişki sırasında keyif alınıyor ama o zaman bu durum boyunda da dudakta da geçerli o zaman böyle düşününce
Kadın her şeyi ile ve her yeri ile bir erkek için cinsel organdır... Kokusu, lezzeti ve dişiliği ile bir aşk ve seks tanrıçasıdır.. Allah erkeği yaratmış sonra kadını.. Kadını donatmış tüm nitelikler ile ve erkeğe demiş ki seni her şeyi ile kadının peşine düşen köle yaptım demiş.. İşte işin özü bu.
Hayır kesinlikle cinsel organ değil. Cinsellikte zevk veriyor olması cinsel organ yapmaz. Ona bakarsan boyundan öpülmesi de zevk veriyor boyun cinsel organ mı? Kadınlar tamamen bir cinsellik olgusu üzerine şekillendirilmeye çalışılıyor maalesef. Ama cinsel organ dediğimiz şey üreme organlarıdır sadece.
Cinsel organ tanımının kesinlikle insanlarda cinsel istek uyaran organlar olduğu savunamayız diye düşünüyorum. Yani o zaman insanlar gelip "Ben senin ağzından etkileniyorum, kadınlar ağızlarını kapatsın." dediğimizde elimizde bunu karşılayacak argüman kalmaz.
Yani meme bir cinsel arzuyu tetiklese ya da doğursa da bana göre bir cinsel organ değil. Zaten ben erkeklerin memelerini saklamamasının normal, kadınların ise anormal sayılmasını da bir hayli saçma buluyorum.
Cinsel organ olmasa neden plajda bikini giyiyoruz? Kolum bacagim gbi deriz acik kalir😂😂
10
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnsan doğası gereği saklanan, özel kılınan herşeye hak ettiğinden daha büyük anlamlar yüklenir.
Dünyada bir anda birşey olsa ve kadınların hepsi göğüsleri ortada dolaşmaya başlasa hiç bir cazibesi, hiçbir özelliği kalmayacak. Elin, kolun kadar sıradanlaşacak.
kadınlar bunu anlamaz, erkeklerde etkisi çok farklı, o yüzden kadınların bunu ikide bir aaa ne var canımm şeklinde söylemesinin hiç bir anlamı yok.. öyle çünkü erkekler etkileniyor, güzel ise hoşuna gidiyor... demek ki neymiş kadın ve erkek aynı değilmiş..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Cinsel organ değil elbette, ama her şey oradan başlıyor, yani rotta başlangıcı gibi. Farklı görevleri de var, çocuğa süt sağlar, gelişmesi için süt verir. Erkek Penisi de cinsel organ olmaması gerekir, çünkü farklı görevi var, Boşaltım sistemi görevi yapıyor aynı yerden idrarda çıkıyor. Kesin bir cevabı yok malesef. Uyarıldığında her zevk veren organ cinsel organ diye tanımlanmaz. Boyun ve Kulak uçları uyarıldığında aşırı zevk verir ama cinsel organ değildir.
Oksandiginda ve oral ile uyarıldığinda zevk veriyorsa evet
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
asla ama asla kolum gibi falan değildir güzel meme görünce ben bile azıyorum nerdeyse meme sütün anneliğin sıcaklığın aynı zamanda mutluluğun seksin temsilcisidir Meme dekoltesi giyin giydirin!
Saçmalamasın kimse hayvanlarda da var doğrunca kim besleyecek dağda derede tepede yaşayan hayvanlar nasıl büyütüyor Emzirmek için tasarlanmis organdır. Aksini iddia edemem.
Arasında gidip geliniyor orgazim olunuyor bu açıdan baktığında cinsel organ hatta darlığını ve genişliğini ayarlaya biliyorsun sıkı mi girsin bosluklumu girsin ayarlaniyor uçlarında tutacak yerleri var
Nereden bakıldığına bağlı ilişkiye girmeden önce dokunulduğunda sulanma yaratıyorsa öyle görülebilir ama neticede üreme sonrası bebeğin emmesi için bir organ.
Cinsel olgan değildir tabi ki cinsel organ yani ürüne organı penis ya da vajina olarak açıklanır heee olayı cinsellik çağrıştırdığı için dusenecekseniz fettisler için ayakta cinsel orhlgan olabilir
İşlevi bakımından değil meme bebeğin süt ihtiyacının karşılanması için kadına bahşedilmiş bir uzuv ama meme uçlarında da sinir uçları olduğu için zevk alıyor kadınlar o sebeple hem cinsel organ hem değil diyebiliriz
Normal bir organsa neden örtüyorsunuz öncelikle bende bunu sorayım. Erkekler için ilgi çekici azdırıcı bir bölgedir. Bana göre cinsel bölgedir. Güzelse ve biçimliyse de erkek üzerinde çok etkilidir.
Doğurganlık belirtisi olduğundan, içgüdüsel olarak cinsel uyarandır. Bacaklar, kalça bel kavisi, hatta eller de cinsel uyaran olabiliyor. Kadın bir bütün olarak erkeğin cinsel nesnesidir, parça parça değil.
Kadın erkeğin cinsel nesnesidir aynen tüm kadınlar yüce erkek cinsiyeti için vardır yaşasın erkekler, tabii. Senin aydınlığın mum ışı kadar bile değil.
Heryer kol bCK gibi. Ama erkek yaratilisindan gelio gogusleri kalcayi vb gorunce tahrik olur etkilenir. Normal yani. Erkek anlar bunu kadinn anlamasi beklenemez
Meme kol bacak gibiyse, penis de bacakgiller familyasından biri olabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
plaja erkekler sadece şortla giriyo , kızlar sadece tangayla girse memelerini kapat derler bu yüzden cinsel organ diyicemde , sadece emzirmeye yarıyo bu nası cinsel organ mk
Biz erkekleri deli eder. Emerken büyük zevk alırım ben şahsen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cinsel mi değilmi kişiye göre değişir unutmayalım dünya ya geldiğimiz ilk dakikalardan itibaren ağzımıza meme veriyorsunuz 3.4 yaşına kadar sonra gelde özleme memeyi. Bizi siz alıştırdınız memeye.
Yanu baska ne olabilir ki sence bazilari abartiyor gercekten ama o kadarda abartilacak birşey degil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cinsel organ sadece vajina ve penistir. Diğerleri sadece cinsellikke alakalı organlardır. Öyle ise bacak karın boyunda tahrik ederr. Ama en çok göğüs etiklidir evet