Selam💚
bebekler annelerinin memelerini beslenmek için kullanırlar. Erkekler ise memeleri cinsel anlamda kullanırlar peki sizce meme cinsel organ mi beslenme organımı?

Selam💚
bebekler annelerinin memelerini beslenmek için kullanırlar. Erkekler ise memeleri cinsel anlamda kullanırlar peki sizce meme cinsel organ mi beslenme organımı?

Kadınlarda *gonadların gelişimine paralel olarak memelerin büyüyüp gelişmesi, hormonal değişimlerden memelerin de etkilenmesi, hamilelikte rahmin değişime uğradığı gibi memeninde değişime uğrayıp süt vermesi, meme kanseri olgularında rahim kanseri riskinin artması gibi gözlem ve tespitler sebebiyle tıp memeyi kadın üreme sisteminin bir parçası olarak kabul eder..
*Gonad : Üreme hücreleri olan gametleri oluşturan organlardır. Dişi üreme organına yumurtalık, erkek üreme organına testis denir..
Kadının sekspalitesini arttıran bir organ. Normal şartlarda seksi çağrıştıran ve kadını "kadın" yapan unsurlardandır. Gel gelelim bir kadın açıp memesini bebeğini besliyorken bir erkeğin görüp tahrik olmasını hastalıklı buluyorum o sırada meme bebeğin yaşamda kalması için var olan bir biberon.
İki çocuğumda da tabi dikkat ederek hastahanede otobüste her yerde çocuğumu besledim. salçım saçak değil örtümle korunarak ama köşeye çekilmedim.
Teşekkürler 🙏✨🎈
İlk doğduğumuzda ilk besin olarak memeye burun buruna geliriz. Bu yüzden yaşama iç güdüsünü tetikleyici bir organdır. Erkeklerin meme görünce süt görmüş buzağı gibi sekerek gitmesi bu yüzdendir işte. Jsjj
Selam gadası 🙃
Bebek için beslenme erkek için cinsellik içeren bir öğedir.
Cevap
18Cevap
Kadın memesi hem bir beslenme organıdır hem bir cinsel organıdır. Erkek memesi ne bir beslenme organıdır ne de bir cinsel organıdır
Beslenme organıdır. ama yerine göre cinsellik içinde oluyor
Her ikisi de çünkü kadının hem cinsel anlamda zevk alması ve orgazm yaşaması içinde etken bir organ benim görüşüm o yönde erkeğin de aynı şekil çekici bulması güzel görünmesi de etken erkeği de tahrik ediyor sonuçta
Beslenme organıdır, ama aksesuar olarak da kullanılabilir. Cinsellik olarak pek kullanışlı değil.
Kesinlikle beslenme organıdır. Cinsellik açısından bakmak istenilirse cinselliğe elbette faydaları var
Her ıkı yone gore programlanmısız ıkı turlu de kullanabılıyor ınsan
Bence ikiside, asıl amacı beslenme organı ama cinsel anlamda da mükemmel vazgeçilmez bir organ.
beslenme orghanı belli yaştaki bebekler için ama erojen bölgelerden biri kadınları tahrik eden dikleşen bi orghan
Her ikiside regl döneminde kadınlar şişer özellikle göğüsleri kritol bölgesi hassas olur
Yani bu soruya cevap verebilmek için şöyle düşünmemiz lazım Kadınlarda meme olmasaydı erkeklere çekici gelirler miydi
İkisi de. Kullanım yerine göre değişir.
Hem cinsel hem beslenme
Cinsel organ değil ama çok güzel.
Bebek için beslenme organi, benim için seks objesi
Yerine ve kişiye göre değişir
Neyse ki bende yok😃😃
Erkek için cinsel faktör
Kimin emdiğine bağlı 😅
İkisi içinde meme çok severim
Ikiside
Cinsel organ!