flört -sevgili- eş-yeni tanışılan biri- arkadaş -belki de bir paralı partner
bunlardan hangileriyle yaşanan cinsellik diğerlerine göre daha akılda kalıcı oldu sizin için
flört -sevgili- eş-yeni tanışılan biri- arkadaş -belki de bir paralı partner
bunlardan hangileriyle yaşanan cinsellik diğerlerine göre daha akılda kalıcı oldu sizin için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kesinlikle duygusal bir şeyler hissettiğin kişi ile yapılan sekste alınan zevk x5dir.
:)) katılmaktayım
Peki hiç duygusal hislerinin olduğu biriyle seks yaptın mı
maalesef evet
Niye maalesef?
Daha mı çok bağlandın
hayır, hislerimde yanıldığımı gördüm. beni hak etmeyen biriymiş. kadınlara da cinselliğe de bakışımı değiştiren bir olaydı.
Acı bi tecrübe olmuş desene. Ama kadınlara bakış açının değişmesine üzüldüm. Yanlış biri olması tüm kadınların yanlış olacağını göstermez :)
öyle tabiki, genelleme yapmak doğru değil. bağımsız kişilere önyargılı ya da katı olmayı da doğru görmüyorum zaten.
fakat ihtimal dahilinde diye temkinli bakmam için, yeterli bir geçmiş tecrübem var.
Cinselliğe ve kadınlara bu kadar bakışını değiştirecek etkiyi bırakacak ne yaptı. Seni terk edip gitti mi
öyle olmasını tercih ederdim açıkçası. en azından taşıdığım bu bireyselliğin bir kısmıyla hiç tanışmamış olurdum
İhanet?
tüm süreç olmasa da önemli/belirleyici kısmı için evet
Üzücü. Ama tecrübe olarak bakmak lazım ve bütün kadınları aynı kefeye koymamak lazım :)
kesinlikle koymuyorum elbette. başkasından gördüğüm yanlışların faturasını , gerçekten doğru kişi olduğunu düşündüğüm kişiye asla kesmem. kontrolümüz dışında gerçekleşen olaylar için, çabamıza bağlı olaylara gölge düşürmemeliyiz.
Sadece benim olan bana ait olan ait olduğum insanla.
Çok etkili