Selamlar...
Duygusal yakınlığın artmasıyla birlikte daha fazla paylaşım, anlayış ve güven hissi yaşanması tatmin duygusunda nasıl bir rol oynar sizce¿

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg..
Selamlar...
Duygusal yakınlığın artmasıyla birlikte daha fazla paylaşım, anlayış ve güven hissi yaşanması tatmin duygusunda nasıl bir rol oynar sizce¿

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg..
Evet tabi k ide arttırır.. zaten duygusal olmayan ilişkileri ben çok saçma buluyorum sırf beden tatmin olsun diye birlikte oluyorlar tanımadıkları ya da sevmedikleri insanlarla.. aşk duygu olduğu sürece en küçük bir cinsel eylem bile insana daha zevkli hale gelir.. ama tabi ki de bu duyumu herkes yakalayamaz
Çok doğru
🙏
Öncelikle şu konuya dikkat çekmem gerekir. Duygusuz seks ancak ve ancak para veya menfaat karşılığı yapılan sekstir. Duygu kavramı Türk toplumunda illa sevgi veya aşkla ilişkilendirilmeye çalışılıyor bu da yanlış. İki insan arasında karşılıklı arzu, ilgi, çekim, güven varsa ve yükselen bir şehvet dalgası varsa cinsellik yaşamak için bir duygusal zemin var demektir. FB ilişkisi de minimum duygusal zeminde yaşanan bir ilişkidir sonuçta.
Yukarıda saydığım duygusal zemine sevgi veya aşk da ilave olursa elbette daha güzel olur ama kavramları ve olguları doğru tanımlamak gerekli diye düşünüyorum.
Evet ben de bu konuda seninle aynı fikirdeyim. Gayet güzel açıkladın cidden. Tam eig'lik yorum olmuş.
O zaman biz buradayız, bekleriz efendim :)
duygusallığın cinsel ilişkide herhangi bir rol oynadığını düşünmüyorum.. tatmin olma noktasında duygunun değil; şehvetin, tutkunun, tecrübenin, karşılıklı birbirini arzulamanın, ten uyumunun Belirleyici olduğunu düşünüyorum..
Evet arttırır. Zaten duygusal bağ kurulmadan yapılan cinsel ilişkileri insan doğasına çok aykırı buluyorum. İnsan duygusal bağ kurabildiği kişiyle cinsel birliktelik yaşamalı
Bence de
Cevap
18Cevap
Duygusal bağım olmayanla niye sevişeyim ki
Duygusuzca yapılan bir seksin masturbasyondan bir farkı yoktur. Seksi özel kılan şey insanı o zirve diye adlandırdığımız nirvanaya taşıma olayı tamamen duygulara bağlı bir olaydır. Karşısındaki insanla aralarında bir bağ oluşturmak, tutku, şehvet, beğeni gibi şeyler olmalıdır. İnsanoğlu herkese karşı şehvet besleyemeyebiliyor, herkesi arzulayamayabiliyor.
Tabi ki cinsellikte duygusal bağ tatminlik olarak zirveye taşır. Duygusuz cinsellik olmaz.
Bencede olmaz, olamaz
Eve girerken ayakkabımızı çıkarttığımız gibi, ilişkiye girerken de duyguları çıkartmak gerektiğini düşünüyorum. Tabi gavura dalar gibi de olmamalı ama vahşi bir birliktelik daha fazla tatminlik getirir diye düşünüyorum.
Duygusal yakınlık arttıkça paylaşım, anlayış ve güven hissi, ilişkideki tatmin duygusunu artırır. Birlikte daha sağlam bir bağ oluşturarak ilişkiyi güçlendirir.
Daha fazla arzuya sebep olur güven duyduğun insan olunca o kişiye cinsel duygu da artıyor arzuluyorsun
Duygusal bağ hard seksi azaltır. En azından seks esnasında duygusal bağ olmamalıdır.😂
Ihtiyac icin mi iliski yoksa sevgi icin mi..
evet arttırıyor bence öbür türlü daha mekanik oluyor
Cinsellik tutku olayı net diyorum...
Tutkulu bir seksle sıradan birşeyi aynı kefeye koyamazsin 😉
Fazlasıyla arttırır hem cinsel çekim hem duygusal çekim sayesinde insan daha fazla tatmin olur
Duygusal bağ olmasan yapılan seks in masttan bir farkı kalmaz ki
Evet artırır daha keyifli ve arzulu ilişki yasanir
Çok büyük rol oynadığı kesin
Katılıyorum canımcım
Evet fazlasıyla
Duygusal bağ olursa tabi ki de artırır.
duygusal bağ kurmak şart
Duygusal bağım olmayana kalkmaz bile
Duygusal daha zevkli. Ötekisi vurdur geç
Kesinlikle evet tartışmaya açık bile değil
fark etmiyor
Olabilir