Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki de değildir yani sadece cinsellik yaşamak için cinsel duyguları dışa vurmak için evlilik yapmak çok yanlış bir şey kesinlikle çok yanlış bir şey çünkü evet aslında evliliğin neredeyse yüzde seksenini cinsellik oluşturuyor yani seks ama geri kalan %20 Lik kısım daha çok etkili saygı sevgi hoşgörü hayranlık işte ilgi böyle duygular yüzde yirmilik kısmı oluşturuyor ama aslında bu taraf daha önemli yani tamamen ilişkiyi cinsel yaşam üstüne kurmak çok yanlış işte ilişki yaşıyoruz evlenelim diye bir şey olmaz evlilik ilişki yaşamak demek değildir ama şöyle de bir gerçek var bunu söylemeden geçmek imkansız evlilikte cinsellik olmadan da olmaz yani evet aslında evliliğin temelini oluşturabilir cinsel duygular ama tamamen cinsellik üstüne kurmak çok büyük hatadır cinselliğin devam edebilmesi için o tutkunun devam edebilmesi için çünkü sevgi gerek hayranlık gerek karşı tarafa bir çekim hissetmek gerek ki onunla ilişki yaşadığında her seferinde sanki ilk kez yaşıyormuş gibi zevk alabilesin
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsellik olmasa kadın ver erkek ilişkisi olmazdı. Cinsel duyguların tatmini demek biraz sığlaştırır durumu. "Neslin devam etmesi, hayatta kalma, insanın varolma ve dünyaya kendinden bi parça bırakma" içgüdüsüdür evlilik.
411 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir görüş , kelamınıza saglık ✨
- +1 yıl
Teşekkür ederim 💕
- +1 yıl
Bu mantığa göre çocuk sahibi olmak istemeyen insanlar evlenmemeli mi?
- +1 yıl
Hayır temel içgüdü bu sadece. Çocuk yapmak istemeyenlerin de ya sonradan istediklerinş görürsün, ya da mutlaka kedi köpek bir şey beslerler. Ve o hayvalara bir insan gibi değer biçerler.
- +1 yıl
Yok olmaya yüz tutmuş bir içgüdü bence. Bundan bir kaç yüz yıl sonra zeki insanlar nesillerini devam ettirmemeyi seçip yok olacaklar, geri kalan kısmı ise çoğalıp negatif evrime neden olacaklar. Bunun en basit örneği olarak açlıktan sürünen 1 afrikalının, 1 suriyelinin 10 dan fazla çocuğu olmasını gösterebiliriz. Gelişmiş ülkelerdekiler hep 1 veya 2 çocuk sahibi olmayı, yahut hiç çocuk yapmamayı tercih ediyorlar.
- +1 yıl
Bunu benimseyen insanlar var. Fakat seninki bi teori. Benim söylediklerim ilkel beyinle iligli. Bu insan fıtratına işlenmiş olan, yaratılıştan gelen bir şeydir. Psikoloji bilimi de aynısını söyler. Bu dediğin fıtratın değişimi ile olur. Genetiğinle oynanır, yediğine içtiğine işlenir vs. Fakat tamamen yok olmaz.
- +1 yıl
Yaratılış deyince orada seninle bir koptuk. Zira insanoğlu en bencil, en aşağılık varlıklardan birisidir. Her insanoğlunun içinde kötülük vardır. Herkes imkanı olsa anasını bile satar. Varoluştaki en çirkin duygular, arzular, hevesler vardır içimizde. Eğer yaratıldıysak bunların hepsini yaratıcı içimize sokmuştur. Şeytanın bize tapınmayıp isyan etmesine şaşmamak gerek. Ben insanın gelişebilen, değişebilen bir varlık olduğuna inanıyorum. Genetiği ile oynanmasa bile zaman içerisinde zihin ve beden yapısı değişime uğruyor
- +1 yıl
Bir kere konumuz yaratılış değil. Konuyu saptırmayalım. İçgüdü meselesine gelince, bu dinden ve inançtan tümüyle bağımsız olarak "BİLİM"de de böyledir. Biraz insan beynini ve evrimi inceleyen kitaplara ya da makalelere göz atarsan farklı bir şey göremezsin. Senin söylediklerin ise tamamen kendi düşünce yapına göre ortaya attığın 'idda' ettiğin şeyler. Bunun için polemiğe girmyeceğim. Benim düşüncem bu. Senin düşüncen odur saygı duyarım. İyi geceler
- +1 yıl
'Bu insan fıtratına işlenmiş olan, yaratılıştan gelen bir şeydir' bunu bilim kanıtlamış yani senin fikrin değil öyle mi :d. Aynen hiç tartışmaya girmeyelim iyi geceler hanımefendi
- +1 yıl
Fıtrat konusu değil. İnsanın neslini devam etme içgüdüsünü diyorum. Bunu ayırt edemeyecek kadar acizsen zaten bence de tartışmaya falan girme. Bir şeye inanmak zorunda değilsin. Ama gidip biraz bilimi inceleyip aydınlanabilirsin. Hiç evrimle ilgili bir şeye göz atmadığını bu kadar belli etme derim
- +1 yıl
Tamam üstün zekanla yanıtla lütfen, kullanılmayan bir içgüdü ne olur sence?
+1 yılHindistan'a gidelim böyle tarlada oluyosa🙂 temiz hava bol güneş sağlıklı 😄 sonrada ganj nehrinde yıkanmak 🤣 resim harika 👍
Ya tabi cinsellik önemli hemde çok ve evlilikte sevgi olmalı saygı olmalı elele verilmiş bir hayat olmalı. Sırf cinsellik değil. Bülent Gardiyanoğlu'nun iki tam bir tek ve kadın olmayı hatırlamak kitabını okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Ben bütün kitaplarını okudum.
Hani bir elmanın iki yarısı deniyor ya o yanlış. İki tam elma olup bir bütün oluşturmak bağımlı değil bağlı olmak önemli. Ayrıca isteksiz bir erkeği ya da sürekli başı ağrıyan bir kadını kimse istemez ‼️17 Yorumla- +1 yıl
Görselin ana fikri: göster ama elletme yöntemi ile evliliğe ikna edilen erkek. Nikaha koşuyorlar.
Ben öyle canlandırdım 😂 - +1 yıl
İnanmıyorum 🤣
Kesinlikle değil. Bir çarşaf var gel aç bitir işi yine örterim ana teması 🙂
ya da evlenince bunlar hergün senin denemesi bedava😁 - +1 yıl
Bu arada kız gerçekten de iyi👍
- +1 yıl
😾Kesinlikle benim dediğim gibi , o çarşaf değil gelinlik 😂
- +1 yıl
Yakında ekonomi böyle giderse merak etme bizde gerçek gelinlik böyle olur🤣
Bak aklıma bir söz geldi harika hem tam resmi anlatıyor.
İki çıplak bir hamama yakışır 😄 - +1 yıl
Bu arada iyi bakmamışım kız gelinliğin önünü açmış gösteriyor damada Tarkan'ın şarkısı var ya😄 yakalarsam bu da diyor ki yakalarsan 🙂🙂🙂
Sadece cinsel duygular olsaydı fckboddy olunurdu ama diğer duygularla beraber cinsel duygu tatmini midir? Evet. Tabi tatmin olunabilecek bir ilişki varsa.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
87Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAvede mutluluk cinsel mutluluktan geçer.
Dediğin gibi olsa memleketteki evliliklerin %90'ı mutsuz olmazdı.13 Yorumla- +1 yıl
Evde :)
- +1 yıl
Ben ne dedim ki
- +1 yıl
Evlilik cinsel duyguların tatmini değildir yani :)
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Kimi insan için öyle olabilir. Ama dinimizin emridir evlenmek aile kurmak.10 Yorumla
+1 yılCinselliğin olmadığı evliliğin temeli yoktur demektir. o duvar yıkılır yani şu gibi gazel okuyanlar var yok efendim cinsellik ikinci planda falan filan ozaman neden kadinlar penisi olmayan biriyle evlilik yapmiyor ya da neden erkek denen dümbükler a. m. ı olmayan bir kadınla evlilik yapmiyor hala bu sorunun cevabini aramayin is cikisi herkes sevgilimle nasil eder bulusurum diye plan yapiyor oysa zaten telde sürekli konusuluyor peki gercek beklenti ne sohbet cay falan ya da gelecek plani yapma bahanesiyle catir catir skismek hepsi bu iyi geceler gercekler hem kaba hemde acidir
24 Yorumla- +1 yıl
Erkek denen d*mbükler hahaa çok güldüm buna.
Kadınla erkeği çift yapan tek şey cinselliktir.
Cinselliği çıkarırsanız devreden iki arkadaş olurlar sadece ✌️ - +1 yıl
Dümbük cok etrafina iyi bak bana hak verceksin
- +1 yıl
Ayrica senin pilin hala bitmedimi kiz ne kullaniyon sen duracell mi
- +1 yıl
Benim etrafımda yok sen kendi etrafina bak 🥲
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBize evliliğe sıcak baktıran tek bir olgu yok. Olgular bütünü sonucu olay olarak gerçekleşen evlilik var. Evlilik çok katmanlı bir bina gibi sürekli üzerine inşa edilen duyguların karşılıklı usta eller ve yüreklerle çimentosunun, kumunun, aşk suyunun katılması ile vuku bulan eşsiz ve aynı zamanda eşli bir dünya. Bu dünyayı en tutkulu kılan aşk gibi görünse de aşk tutkunun özüdür. Diğer tutkunun ateşinin büyüyüp genişlemesini ise cinsellik sağlar.
Uyumlu iki çiftin evliliği aynı zamanda uyumlu tenler ile tensel bir iletişim sonucu zirve noktasına çıkar. Aşk sevgi bakidir kalır ama bedenin canı da sevdiği insanın tenini tutkuyla, iştahla arzular. Cinsel hazzın verdiği o efsane duygular "iyi ki seninle evlendim kadınım/kocam" sözlerine neden olur. Aşk bağlar ama cinsellik yakar. Bağlayıcılık ve yakıcılık birleşince de her gün zevkten inleyen ruhlar ortaya çıkar.
Evlilikte cinsel uyum cinsel tatmini sonsuza dek bedenin erojen bölgelerinde hissettirir10 Yorumla
+1 yılİçinde barındırsa da sadece ondan ibaret olan bir evlilikte devam etmez. Evlilik duygusal yakınlık, dostluk, kendini kötü hissettiğinde yanında huzur bulmak, ömrü paylaşmak, çocuklar vb. birçok konuyu içinde barındırır. Ülkemizde sıcak baktıran ise genelde o oluyor.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılTabi evlilik cinselliği daha özgürce yaşamayı sağlayan bir kurumdur.
Özellikle de evlenmeden önce cinsellik yaşamak doğru değil telkinleriyle büyüyen, yetişen ve toplum baskısını üzerinde hissedenler için evlilik cinselliği açan bir kapıdır.
Ama evlenmeden cinsellik yaşayanlar için böyle bir düşünce söz konusu değil.
Bu durum insanların yaşayış tarzıyla, toplum baskısını ne kadar ciddiye alıp almamasıyla ilgili.20 Yorumla
+1 yılNikahsız sekse karşı olanlar için evet. Benim için elbette hayır.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılSadece cinsel tatminlik için kimse evlenmez.
Evlilik birçok duyguyu hissettiğin kişiyi hayatına yasal olarakta almak demektir.
Aynı zaman da anne ve baba olmak için de yasal yoldur.
Büyük bir düzen sebebidir.
Ama şu da bir gerçek;
Aktif cinsel hayatının olması...10 Yorumla
+1 yılCinsellik için de evlenmek oldukça saçma, yaşım 30 oldu ve hiçbir şekilde sevgilim olmadı. 2 dakikalık zevkin peşine düşseydim 30 yaşıma kadar doyar ve evlilik falan düşünmezdim. Artık üremek ve kız babası olmak istiyorum hayırlısı bakalım
12 Yorumla- +1 yıl
İnşallah minik bir prensesin olur 💕
- +1 yıl
Babalık duygusunu tatmak isteyen herkese nasip olur inşallah 🙏🏻❤️
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimisi oncin evleniyor hevesini aldığında ayrılıyor.
Evliliğe sıcak baktıran olgu kişiye göre kişinin yaşantısına göre değişir.
Yani kimisi maddi manevi yönden desteğe ihtiyacı olduğu için sıcak bakar
Kimisi gerçekten sevdigi için sıcak bakar..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurkiyede biraz boyle. Erkekler duzenli seks hayatim olsun diye kadinlarda bekarken yaptiklari seks illegal gozuktugu ve kotu anıldıklari icin, evli olmak ve boylelikle cinsellik yasamak toplum tarafindan daha kabul edilebilir oldugu icin iki cinsiyette evliligi seks yapmak icin görüyor ister istemez.
20 Yorumla
+1 yılTek bir sebep değildir belki ama önemli bir nedendir..
Çünkü bunu, evli çiftlerde görebiliyoruz.. Cinselliğin kötü olduğu durumlarda, diğer konularda her şey yolunda gitse de onu tolere edemiyor..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik olmadan olmaz bu görüş doğrudur tartışma yapılacağına çok sık cinsel ilişki yaşayanlar daha mutlu oluyor ruhsal olarakta rahatlıyor insan
90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle gören de vardır bence. Ben öyle görmüyorum oturup düşündüğümde sadece onun için evlenmek bana mantıklı gelmiyor evlilik hayatı paylasmakdir bana göre
20 Yorumla
+1 yılSadece evlilik değil birinden hoşlanmak, sevgili olmak, partner olmak ya da evlenmek altta yatan hep cinselliktir aksini idda edene sorum şu partnerinizin size cinsellik yaşatamıcağını bilseniz yinede birlikte olurmuydunuz🙂 ben olmam
10 YorumlaEvlilik farklı iki hayatın ortak yaşanmasıdır. Karşılıklı sevgi, sayı içinde ortak paydada buluşmaktır. Evlilik sadece cinsel duyguların tatmini değildir. Ama önemli unsurlardan biridir. Temel taşlardandır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Biraz oyle evet.. Çünkü evli iken yapabildigin bir çok seyi sevgili iken de yapabilirsin... İki bedenin tek beden oluşturması ve tek ruha yaklaşması süreci cinsellikle bağlantılı.. Ve cinsellik de evliliğin içerisinde yaşanan bi duygu...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Ancak evlilikten sonra bunu yaşamak isteyen için büyük önem taşır tabiki. Ama yinede sadece cinsellik değil. Sığ bir insan ancak böyle düşünebilir...
32 Yorumla- +1 yıl
😊👍
- +1 yıl
Evlilik içinde güzel olan herşeyi barındırır 😊👍
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik; dünya hayatına karşı birinden destek almak ve ona destek olacağım kişiyle birlikte mücadeleye devam etmektir. Cinsellik geçici, ortak hayat kalıcıdır.
10 Yorumla
+1 yılEğer evliliği cinsellik için yaparsanız çok uzun sürmez... katlanılmaz bir hal alır... evlilik daha geniş kapsamlı bir ilişkidir... cinsellik sadece küçük bir parçası
10 YorumlaEvlilik aile kurmak demek sorumluluk sahibi bir birey olarak hayatımıza devam ederiz.. elbette tek bedenle cinselliği doruklarına kadar yaşamakta evliliğin artisidir
10 Yorumla
+1 yılO eskidendi artık değil. Evlilik için sadece cinsel dürtülerin tatmini için başvuranlarda hata yapanlardır. Evlilik sadece cinsellik demek değil
20 Yorumla
+1 yılEvlilik sadece cinsel duyguların tatmini değildir. Evlilik olmadan cinsellik yaşamam diyenler için geçerli olur bu. Benim için geçerli değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte cinsel uyum yoksa hiç bir duygunuz tatmin olmaz😉
Gözünüz hep dışarda olur😊
Üç yer evlilikte önemli
Yatak, mutfak, tv izlenen ve
sohbet edilen ortak alanlar10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğil aşk bitiyor zamanla monotonlaşıyor ya da aldatma ya da boşanma sonuç ben aldatmayı seçtim
62 Yorumla- +1 yıl
neden peki yetmiyormuydu sana
- +1 yıl
İlk nasıl başladı ki? Çok mu ilgisiz bırakıyordu?
+1 yılÖyle gören de vardır bence. Ben öyle görmüyorum oturup düşündüğümde sadece onun için evlenmek bana mantıklı gelmiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOda var ama sadece cinsellik için evlenmiyor insanlar bence duygusal paylaşım da var
60 Yorumlakişiden kişiye değişir sevdigin biriyle sürekli aynı evde olmak sürekli onu görmek herşeyi onunla yapmak huzurlu olmak isteyende var diğeride var
10 Yorumla
+1 yılHiçbir birliktelik duygusal ve fiziksel ihtiyaçların giderileceğine veya tatminine garanti değildir.
23 Yorumla- +1 yıl
Kalite kontol yapmadan bir ilşkiye başlarsan tabiki ozman işin şansa kalır ama ben işimi şansa bırakmam
- +1 yıl
@Gecelerin_yargıcı_34 sorduk mu bilader
- +1 yıl
Yorum yaptın yorumuna cevap verdim hemen havalanma sakin
+1 yılSüper Baba dizisi 130. bölümde Sermet karakterinin Fiko' ya , ölmekten değil de aslında yalnızlıktan korktuğunu anlattığı bi sahne vardı. Aslında çoğu erkeği evlilik fikrine sıcak baktırabilecek bir anlatım içeriyor.
00 Yorumla
+1 yılTürkuyede evet cinselik ama genel olarak sadece cinsellik deyil
10 Yorumla
+1 yılCinsellik için evliliğe sıcak bakmak bana biraz saçma geliyor sevgi ask varken
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok yaa daha yüce bir kurum. Sadece cinselliği indirgenemez.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Kesinlikle hayır. Cinsellik her şartta her duyguda yaşanabilir. Evlilik tamamen duyguların tek bir noktada buluşmasıdır.
10 YorumlaBence çok yanlış evlılık sadece cinsellık degıl ya cınsellık evlılıgın meyvesi ve bagıdır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır cinsel aclıgın gıdası arzuların ilacıdır stresin piskolojinin devasıdır
10 Yorumla Gençlikte hormonlara kapılmak doğal ama yaş ilerlediğinde sevmek sevilmek çok mühim
10 YorumlaYani aşağı yukarı öyle ama evlilik bir hayatı paylaşmaktır
10 Yorumlatabiiki hayır demekle birlikte, sonrasındaki en önemli unsurdur.
10 YorumlaHayır sadece cinsellik için evlenmek doğru değil sonra boşanmalar oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılTatmin olmak için evlenildiğini sanmıyorum ama bir bakıma sorunun haklılık payı var.
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle değildir daha doğrusu olmamalı yoksa aşırı mutsuz olur insan
10 Yorumla
+1 yılYani daha rahat olur. Yoksa sadece cinsellik için evlenilmez tabii
14 Yorumla- +1 yıl
Siz bucada okumustunuz degil mi😊 3 sene once falan konusmustuk biraz
- +1 yıl
Evet ege'den mezunum
- +1 yıl
Cok sevindim unutmamisim😊😊
- +1 yıl
Acaba yine iletisim kurma sansimiz olur mu😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılBedenin ruhun tatmini haz alması rahatlaması gevsemesi
20 Yorumla
+1 yılNafaka tazminat ihanet iftira dolandırma ve başkasın dan çıkan çocuktan başka bir şey görmez oldu evlenen erkek ne duygusu
00 YorumlaYani manitken öyle ama tamamen cinsellik değildir evlilik
10 Yorumla
+1 yılEvliliği cinselliğe indirgemek bence yanlış, cinsellik bittikten sonra ne olcak, hastalık vs durumlarında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Bir çoğu öyle baksada yanlış evlilik iki cambazın bir ipte sekronize olabilmesidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle olmaması gerekirken toplumsal baskı nedeni vs. sebepler yüzünden öyle
10 Yorumla
+1 yılCinsellik için evlenmek bana göre değil
Kadın öyle bir bakmalı ki kalbimden vurmalı10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evliliği sadece cinsel duyguları tatmin olarak görürsek çok sağılıklı bir evlilik olmazdı bu.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. yasallaştırılmış hali , insanlar arasında normalleştirişmiş hali
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik icin evlenmek sut icin evde inek bslemeye benzer derler hatirlatirim...
00 Yorumla
+1 yılYok ya biz çok güzeliz mükemmeliz böyle olamz evlenip bunu bastıralım demek
00 YorumlaEvet koca hariç tüm şehir le olmak için evlenir kadın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye gore degisir kimine göre cinsellik kimine göre başka bir sebep
10 Yorumla Ben hiç evlilik dusunmedigim için o kısımları da düşünmedim
10 Yorumla
+1 yılEvlilik kotu nefislerden zinada korur
Dogru yola ulaştırır10 Yorumla
+1 yılOyle olmasi gerekir ama kac kisi tam manasiyla tatmin oluyor ki.
10 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik için evlenilmez. Ben öyle bir hata yaptım pişmanım.
10 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem