Herhangi bir sebepten dolayı o an seks yapmak istemediğiniz zaman bunu nasıl ifade edersiniz?

#ɾҽժ_աօʍɑղ ❤️🔥🍷
Herhangi bir sebepten dolayı o an seks yapmak istemediğiniz zaman bunu nasıl ifade edersiniz?

#ɾҽժ_աօʍɑղ ❤️🔥🍷
Ben ilişkiye girmek isterdim her zaman.. sadece hastaysam ya da sağlık sorunum varsa istemezdim. ama bunun dışında eşimi kırmaz ve reddetmezdim. ama o beni reddedebilir çünkü ben kendimden önce eşimi düşünürdüm her zaman.. onun mutlu olması daha öncelikli. 🌺
Bir defa başım ağrıyor demem 😂 ancak yorgunluk iş stresi gibi bahanelere de sığınmam. Yarın sabah yapsak olur mu, veya biraz kendime geleyim sonra deneyelim ne dersin diyerek biraz hevesi kırılsa da dürüst olmayı tercih ederim.
Sevgilerimle 🌹
Nerdeyse 30 yıldır aktif cinsel hayatım var ve ben bir kez bile reddetmeyi başaramadım. Bazen sırf trip olsun diye kafamda lan diyorum yapma sakın ama bu inadım 0.1 sn ancak sürüyor. Hiç reddetmeyi başaramadığım için bahanesini de bilmiyorum 😂😂😂
Vay vay vay hey yavrum hey😀🔥
anlıyorumm hocam anlıyorum 😀
İnsanız ağzımız dilimiz var söylüyorum. İletişim kurmanızı tavsiye ediyorum. Bir şekilde ifade etmenize gerek yok aynı dili konuşuyorsanız eğer.
Kırmadan ifade etmek önemli bence
Cevap
10Cevap
Bir akrep erkeği ilişki teklifini reddetmezz.
İstemiyorum diyerek reddederim..
"Hayatım lütfen bir gün şu motor dursun dinlensin" falan derim ama yine de o beni kendine çeker ya eşimi asla reddetmem ben 😊
Eşim olmadığı için , söz konusu partnerimse Red edemem çok zor
Direkt söylenmeli bence, bahaneler daha sinir bozucu olur.
Canım bugün dışım ağrıyor yarın söz heyetinin hakkını doyasıya verecegim
Öyle bir durum zor bende ben karımın istediği her yerde zamanda onu s1ker1m deli gibi
Sebeblerimi acik acik soylerim ve operim.
Böyle bir an henüz hiç yaşanmadı..
👋👋
Evli değilim evli olan düşünsün
Arkamı dönüp uyuyorum
kibar olmalı
Modum yok derim
Basim agriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?