Her insanın dönem dönem ilişkiye girmek istemediği zamanlar olur, ama her insanın da bu duygusunun tavan yaptığı zamanlar olur. Diyelim çok isteklisiniz o gün, ama eşiniz "istemem" dedi... Pes eder misiniz, baştan çıkarmaya çalışır mıydınız?
Sizin yükseldiğiniz bir günde eşiniz "canım ilişkiye girmek istemiyor" dese onu baştan çıkarıp ilişkiye ikna edebilir misiniz?
O gün istemediğini söylüyorsa, ikna etsem dahi pek önemi kalmaz. Karşılıklı arzu yoksa, ileri geri yapmaktan ibaret kalacaktır o ilişki. Kısacası isteğimi azaltsa dahi beni tatmin etmeyecek.
İstemeyen bir kadını zaafindan yararlanıp zevksiz bir ilişkiye ikna etmek bence bencillik olur. sabrederim onunda canı cekdiginde yaparız günler geceler tobaya girmediya
evlilikte bunları çok yaşarsınız ve genelde istemeyen kadın olur erkek hep hazırdır ama kadının sekse hazırolunuşluğu sadece erkekteki gibi fiziksel de ruhsaldır da. benim böyle zamanda yaptığım gerçekten geçerli bir bahaesi yoksa onu sekse ikna etmektir, tüm gün benim içimde kalacağına yarım saat onun içinde kalsın. ama kadın istemeyrek yaparsa her seferinde erkek bu sefer karısıyla cisellikten soğur kadın bu durumu iyi anlamalı erkek de kadının kendi gibi olmadığını. iki taraflı anlayış yani :)
İstemezse hayatta gururumu ayaklar altına alıp bişey yapmam zaten reddedilmenin verdiği gurur kırıklıyla ortada istek felan kalmaz muhtemelen ama onu unutmam gün gelir devran döner aynı şeyi ona yaparım nasıl hissettiryormuş anlasın öküz.
Cevaplara baktım da.. Bekarların çoğu hayal aleminde. . Malesef öyle değil arkadaşlar.. Hani derler ya.. Annem bana göre dünyanın en iyi kadını ama gel birde onu babama sor!!! Çok iyi anneler ama malesef iyi bir eş değiller.. Özellikle konu cinsellikse.. Çoğu Türk Erkeği ski tutmuş demektir.
@banybany herkes probeni kendi içinde yaşar sabreder veya aldatır.. kişinin problemi. .. Ben olanı söylüyorum... belki okuyan birileri ölür. . Belki çok iyi bir anne ve iyi bir eş olmaya çalışır yoksa senin kocan da burda veya bir ortamda bu yazılanlari yazacaktır
tabi haklisiniz aynı durum kadın içinde geçerli her konu da yetersiz olan erkek aldatılmaya terkedilmeye ezilmeye mahkum.. ki bence erkek sevilmeyi bile haketmiyor değmiyor vs..
@banybany bence laf Çakmak zorunda hisset më kendini, tabii yetersizlik varsa insanlarda da tercih hakkı var. Burda gösterdiğini tepkiyi sanat dünyasında olan aldqtmalqra ve cqrpikliga gösteriyor musun? Kadın veya erkek elinde olan imkanları eşi için zorlamiyor ve yapacağı görevleri ihmal ediyorsa bazı bedelleri ödeyebilir.. Bak dikkatini çekmek istediğim laf "elinden gelen şeyleri" ..
Ikna etmem. Istemiyorsa morali bozuk olabilir. Onunla konuşurum. Saçını okşarim. Hersey cinsellik değil. Ben de isteksiz olduğumda üstüme gelinmesini istemem.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gecelik giyer altına bir şey giymem önünde gider egilirim istiyorsa girmesin
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sizin yükseldiğiniz bir günde eşiniz "canım ilişkiye girmek istemiyor" dese onu baştan çıkarıp ilişkiye ikna edebilir misiniz?
En İyi Cevaplar