😇😇
Seks yapmak istemediğiniz zaman partnerinizi nasıl reddedersiniz?
😇😇

Bir defasında bir çifti ilk defa evimde misafir etmek için almıştım, gece bende kalacaklardı sözde, kahvelerini ikram ettiğimde demişlerdi, yaaa kalacağız diye geldik ama çok zamanımız yok bir yere geçmemiz lazım dediler, ama geldik hem tanışalım hemde bir defalık yaşayalım seninle diye dediler,7 Aydır seks yapmamama ragmen, oldu bittiyi sevmiyorum acele ederek yaşayacak modumda yok ve sevmem normalde, başka daha müsait zamanda gelirsiniz zamanınızın çok olduğunda demiştim, şaşırmışlardı istememe me😛iki saat iki defa yapalım o halde dediler, o okey dedim ve kocası duş almaya gittiğinde, hatuna demiştim yan koltuğa gelmek istersen otur gel dedim geldi, sordum owww süper olur dedi ve iki çizik koko çektirmiştim😊
Selam. Ilk önce o gün işte olduğumda olan olayları ruhen ve bedenen nasıl yorulduğumu anlatırım. Seks yapacak libidomun olmadığından bahsederim. Ancak partnerimi sekste reddetsem bile onun rahatlaması için ona oral yaparım. Sonuçta oralda yorulmuyorum. Ağzıma oturur ve oral ile ona harika dakikalar yaşatırım. Sekste reddettim diye orgazma ulaştırmayacak değilim :)
🖤
Yani öyle durumda gerçekten yapmamak daha iyi oluyor. Hem yaşanan cinsellik kötü hem de performans olarak da iyi olamayabilir. üstüne bir de kısa sürerse off hiç çekilmez.
Güzel bir şekilde durumu anlatırım. umarım anlar.
Selam gadası 🙃
Küçük oyunlar içine ya da partnerimi üzecek rencide edecek şekilde bunu dile getirmem. Açıkça bugün modum düşük başka zan yapalım mı diye izah ederim.
Cevap
48Cevap
Kolay kolay seks teklifini reddetmem. Ancak 1200-1300 km yol yapmış ve yorulmuşsam reddedebilirim. Onda da gerekçem bellidir. Aşırı yorgunluk.
Bu gece sevişmektense göğsümde, şöyle birbirimizi doya doya koklayarak uyumak nasıl olur sence derim..
Vallahi seks her zaman yapmak istiyorum çünkü piskolojime de iyi geliyor vücuduma da iyi geliyor günün stresini yorgunlugunu atıyorum.
Mutluluk hormonlarımı devreye sokuyorum. Artısı fazla.
Olaki öyle bir durum söz byes olursa açık ve net bir şekilde bugün canım istemiyor der kıçımı dönüp yatarım nasıl iyi mi böyle.
Bilmem hiç reddetme gereği duymadım. İlerde olursa yazarım
😂
:)
Neden istemediğimi net bir şekilde ifade ederim..
Aynı şeyi o da isteyebilir benden.. Anlayış gösteririm ben de..
😂😂 teşekkürler güldürdün. Duymuştum bunu daha önce.
rica ederim ;)
yaa hiç canom istemiyo şimdi bide bunun duşu saç kurutması taraması falanı filanı derken yılıyo kendi vazgeçiyo...
😂 okurken ben üşendim
ama tutan bi taktik 😀😀😀
😂 öyledir muhakkak
Selamlar,
Yani insan 7/24 sekse hazır olamaz. En azından ben olamam. Yorgun olurum, canım sıkkın olur veya canım istemez. Bunu uygun dille söylerim. İyi hissetmediğimi ve yapamayacağımı.
Birlikte seks yapmayı reddedecek bir sevgilim olmadı.
Canim istemiyo Şu an iyi değilim anla beni derim bi şekilde bunu telafi edicegimi söylerim anlayışla karşılar
şstemdiğim pek olmaz. karşımdakini reddedip hevesini kırmaktansa kendimi motive edip hazır hale gelmek daha kolay
Regl oldum derim esprili bi şekilde sarılıp öperim öyle
Hiç oyuncağın falan yok mu senin. Biraz onlarla takılsana ben uyuyayım derim 😂
Genel görüntümden anlar ya da keyfim yok derim. Ama hevesini kursağında bırakmam yinede.
Bugun istemiyorum dersin olur biter zorlamanin anlami yok.
Seks yapmayı istememek mi? O nasıl bir şey oluyor ki?
Yatar uyurum, o da bir klasiği yaşatır; -“Kıçını döndü yattı öküz”…
Rahatsız olduğumu söylerim güzel dille. İnsanlık hali hastayım sonuçta
Reddedilmeyi kırıcı olarak değilde alternatif bişey sunarak günü geçirme taraftarıyım sevişme gibi
Canımı sıkan konuyu onunla paylaşırım anlayış önemli. Hayır diyemem ama 🤣🤣🤣🤣🤣
Ölüm kalım olmadıktan sonra reddetmem. Özellikle psikolojik sıkıntım varsa mutlaka yaparım.
İsteksiz olsam bile asla reddetmem
Son nefesime kadar kadına kadınlığını mükemmel bir şekilde yaşatırım kadının vücudunda dilimin değmediği yer kalmamalı
Seks yapmayı istemediğim bir zaman dilim olmadığı için bilmiyorum. Reddetmek bana göre değil. Ama istemiyorsam da açıkça direkt söylerim.
Öyle bi durum olmaz bence.Çok yorgunsam rahat pozisyonları tercih ederim.
Basitçe bugün olmaz derim.
Hayır diyeceksin bu kadar basit 🙄
Zaten hiç seks yapmıyorum
No partner no sıkıntı
İtelemem seks yaparım hastalığım hariç.
Reddetmem yoksa o da reddeder
@gülbenx den gördüğüm gidip yemek yermiş
Başım ağrıyor derim 🙄 sizin dediğiniz gibi.
Yorgun ve halsizlik yaparım oda anlar ;)
Başım ağrıyor derim 🤪😜
Daha öyle bir durum olmadı 😃
Kirpiğim ağrıyor 🥺🥺
Açıkca söylerim o gün başka aktivite yaparız
Kalkası yok derim :))
Çok kolay 😃 başım ağrıyor 😃
Öyle bir zaman olmuyor zaten
Yorgun olduğumu söylerim.
Yok uzaklaş host kış kış
Yorgunum derim
Erkekler red etmez
Bugün çok yorgunum veya basım ağırlıyor