merhaba cok uzatmicam toksik zehirli iliskilerden arinip sonunda benim icin dogru efendi saygili muthis guzel bi iliski ysayacagim biri var hayatimda. Ben minyonum oda iri bisey yanimda. Ona gercekten deger veriyorum. Fakat en buyuk korkum ten uyusmazligiydi. Cunku benim icin cinsellik cok cok onemli hep temas isterim ama sevgilimle bu uyumu yakalayamadim henuz yeniyiz sonra yakalar miyiz? Asla bi erkege bunlar soylenmez ve iyi biri onu kiramam. Ama bu yuzden ondan vazgecmekten cok korkuyorum. Normalde asiri istekli biriyim ama onda bu istegim yok (hijyene de onem veriyor oyle bi sorunda yok) hem boyut yetersiz geldi, hemde ben o an ona odaklanmisken bazen cocuk gibi guluyor o esnada istegim kaciyor benden yana hicbir sorun yok bunu onunla nasil konuscam romantik degil sert olsun daha becerikli olsun istiyorum bana karsi cok hanimci ve lafimdan da cikmaz cok duzgun biri. Onu incitmeden nasil duzeltebiliriz bu durumu? Grcekten istegim yok ama seviyorum onu ten uyumuyla sevginin alakasi yok bunu bilen bilir
sizce uyum sonradan olusur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer