Selamm,
Anlaşamadığınız biriyle, sırf sekste iyi diye ilişkinizi sürdürür müsünüz?

Selamm,
Anlaşamadığınız biriyle, sırf sekste iyi diye ilişkinizi sürdürür müsünüz?

Anlaşamadığım biriyle ten uyumu yakalayamam. Ben insanlarda ilk anda aldığım enerjiye güvenen biriyim benim için sonradan bir şeyler olamaz ilkte hissedilir.
Bence sadece ten uyumu yetmez. Başlangıçta çekici gelebilir ama uzun vadede kafa bana uymayan olmayan biriyle yürütmek zor olur. Sürekli tartışmalar, anlaşmazlıklar bir yerden sonra çekiciliği de gölgeler. Fiziksel uyum önemli ama benim için sohbetin, huzurun ve ortak değerlerin de olması gerektiğini düşünüyorum.
Ona kızgınlığımın acısını yatakta cıkarabilirim.. Güzel soru tebrik ederim.
Teşekkürler @Beyazkin_34
Rica ederim kardeşim hakkındır..
benimle anlaşamıyorsa kesin anlaştığı başka birisi vardır
Cevap
12Cevap
Hayır , benim ruhuma hitap etmeyen bir kişi ile bir arpa boyu bile yol almam benim için duygular hissettiklerim herşeyden önce gelir , ben duygularımın esiriyim ten uyumunun canı cehenneme 🤣
hayır etmem tabi ki de cinsellik değil aşka bakarım ben her zaman
Bunun Türkçe meali, "f*ck buddy" oluyor.
Tam olarak olmasa bile teorik olarak buna evriliyor.
Elbette ten uyumu, karşılıklı zevk alıp vermek güzel bir şey. Tersini inkar etmiyorum. Ancak her şey seks ile sınırlı kalmıyor maalesef. Düşüncelerin, duyguların ve ortak kafanın da yeri var.
Evet. Seks dahil olmak üzere her şey zor.
Her önüne gelen ile yapanlar için elbette zor değil.
Seçici olanlar ve detayları sevenler için zor.
Anladım.
Anlaşamadığım biri bana çekici gelmez diye düşünüyorum. Önceden anlaşıp sonradan anlaşmazlıklar olsa da çekim de bundan etkileniyor ister istemez
Böyle biri zaten uzaklaşacaktır belli bir noktadan sonra. Yorar bu tipler. Mantık reddediyorsa sıkıntı. Zaten ciddi bir şey olmayacağı kesin.
Oda biter.
Ten uyumu=seks?
Ne aradıgına baglı ciddi birliktelik arıyorsan olmaz ama gittigi yere kadar diyorsan ilişki devam eder.
Tabi olaya kadının gözündende bakmak lazım
oğlum insan olsun yeter o zaman anlaşırız işte
Hayır , benim ruhuma hitap etmeyen biri ile olmam.
Sevgilim olsa bile ben onunla bir ilişkiye girmem elin adamını yatağıma niye sokacağım bea
Hayır , benim ruhuma hitap etmeyenle işim olmaz ilk önce her yönden ruha hitap kendine çekmeli diye düşünüyorum
Bunlari geçin bence aynı şeyi hissedip düşünmek önemli
Ben sevgilik aşamasında cinsellik olmaz diyenlerdenim
anlaşamadığımız kısım da tekrar ilişkiye gireriz her sorun da ilişkiye girersen sorun kalmaz
Hayır asla devam etmem
Evet ederim neden etmeyeyim ki kim durdurabilir zaten mesele durduramamak değil mi 😂😂
Fb olarak takıldığım 2 çocuk var sırf bu yüzden
Bi süre daha zorlardım
Benlik bir ilişki şekli değil
hayır ama ten uyumun kötü diye de ayrılırım
Sevgili yoksa bir süre idare ederiz
Yok be yaaaaa. O ilişkiden bi cacık çıkmaz
yok ya geçmez öyle hayat
Seks için devam ederiz
Ayrılmak en doğrusu
Ten uyumu anlaşamadıktan sonra nasıl oluşacak?
Etmem
Hayır etmem
Nooo..
Hayır etmem
Hayır
Edemem
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?