Mükemmel anlaşıyorsunuz ama arada ten uyumu sıfır. Devam ettirir misiniz?

Mükemmel anlaşıyorsunuz ama arada ten uyumu sıfır. Devam ettirir misiniz?

Ten uyumu olmayan bir ilişki sürdürülemez çünkü cinsellik ilişkinin temellerinden bir tanesi, en basitinden dokunmaktan keyif almak için bile ten uyumu gerekli.
Kişiler ten uyumu haeiç mükemmel anlaşıyorlarsa arkadaş, dost, kanka vs. olabilirler pek çok çeşit ilişki türü var. Hatta son zamanlarda bu tanımlamalar daha da arttı. Sadece mükemmel anlaşan kişiler sevgili veya eş olacak diye bir kural yok.
Zaten ten uyumu olmadan devam ettirilmek istenen duygusal bir ilişki sürdürülemez eğer kişiler aseksüel yani cinsellik istemeyen kişiler değillerse. Bunun sonucu aldatma veya boşanma ile sonuçlanacaktır er ya da geç... (Aldayma fiziksel olmasa bile en azından düşünsel ve duygusal olur ama olur)
Bir kere başıma geldi. Sevişmek eziyet gibiydi ama ilişki safhasında en zevk aldığım kadın oydu. 2 ayrı günde yaptık pek değişen bir şey yoktu ama uzun süre takılınsa belki geçerdi bilmiyorum. Biraz çabalamak denemek gerek.
Cevap
21Cevap
Evet sürdürülebilir. Ten uyumsuzluğu, ilişkiyi zorlaştırabilir ancak diğer faktörler ve çiftlerin çabalarıyla bu tür zorlukların üstesinden gelinmesi mümkündür. Önemli olan, çiftlerin birlikte çalışarak ilişkilerini nasıl güçlendirebileceklerini bulmalarıdır.
nick name ilk bakışta hüzün veriyor içeriğe bakınca ben çok masum kaldım yaninda ,😃😃
ahsjlsjdkdf sende haklısın
Ten uyumu olmayan bir kişiyle ilişkiye sürdürülebilir de sürdürülemeyebilirdi ilişkiler ne beklese bağlı cinselliği seviyorsanız sürdürülmez ama cinsel de çok sevmiyorsanız mantıken kafalar ve ruhlarla uyuşuyorsa sürdürülebilir
Eder tabi, beyaz tenli kadınlar esmer tenli erkeklere bayılıyorlar oda sırf ten renginden yani…
Ten uyumu olan biriyle tensel ihtiyaçları karsilayip diger iliski mutlu mesut devam edebilir 😎
Ten uyumu yoksa hissiyatta yoktur , yürümez
Hayır imkanı yok. Çünkü ben arzulamadığım birine aşık olamam.
cinsellik önemliyse bir yerden sonra sürdürmek zorlaşır
Tüm romantik ilişkilerin temelinde seks vardır. Orada huzur yoksa, bütün ilişki çöptür.
Ya ben bu tene uygun anlamadım yani renklerin olması lazım beyaz tene beyaz renk yani böyle bir şey bir tane uyumam
Zor ama , sırılsıklam aşık olmak gerekir
Mümkün değil, asla.
Gerçekten ten uyumu önemli değil mi
Araya 3. Kisi dahilcolursa ten uyumu olur🙂
En ufak bir şey de başka yere kayar o gemi
İmkanı yok benim için
Sanmıyorum
çok çok zor
İmkansız nerdeyse
Zor iş o
Ten uyumu çok önemli
Ben yapamam.