Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş!
Libidosu yüksek kız erkeği bağlar mı? Sadece f*ck ilişkisi isteğen biri düşünün libidosu yüksek, sınır tanımayan fantezilere açık birine erkek zaman geçtikçe bağlanır mı sıkılır mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Ten uyumu fazlasıyla varsa memnunsaniz bağlanır. Bağlanır ve sana aşık olursa bırakacaksın galiba. Yalnız bu ten uyumunu başkasında bulamiyabilir hayal kırıklığına ugrayabilirsin. Pişmanlık gibi. Bu riski alacabilecekmisin
Libidoyla alakali değil erkekler genelde başta nasıl görüyorsa öyle gider. FB ise FB. Kadınlar seks iyiyse ten uyumu varsa genelde FB ilişkilerinde bağlanma eğilimi içinde oluyor.
Libidonuzla bağladığınız kişi için libidonuz artık ilgi çekici gelmemeye başladığı zaman kişi sizi libidonuzla baş başa bırakmaktan imtina etmeyecektir.
Kadın erkeği sadece cinselliği ile bağlayabilir onun dışında pek bir seçeneği yok. He bağlar ama aldatmama garantisi verilemez.
Duruma bağlı eğer aradaki enerji tutarsa bağlar yoksa sıkar
Ten uyumu fazlasıyla olduğunu düşünün
Bilmiyorum ya her şeyin fazlası zarar kendi deneyimlerimi göz önümde bulundurunca bahsettiğin durumda hep sıkılan taraf oldum
Sıkılmazda terketmezde evlenmezde.
Hayatın tadını çıkartır
Bence baglarr fizigide guzelsee ve bu konuda iyiyse bagimlilik yapar
sıkılmaz ama evlenecek kadar da bağlanmaz. olabildiğince züküp tadını çıkarır
Böyle kadınlar varda biz mi görmüyoruz abi. nedir bu şans
Fb ilişkisi sonucunda erkeğin duygusal açıdan bağlanmasını beklememek gerek. O amaçla yaşanan ilişkiler çoğu zaman hüsranla sonuçlanıyor.
Seks ile hickimseyi bağlayamazsınız şunu bı sokun kafanıza
Ben severim esimin sevgilimin rahat biri olmasini isterim😈
Ne için bağlayacak cinsellikten başka bi ilerisi olmaz
Sadece fck olarak kalir
Öyle istedik bizde
Yani oyle iyiseniz oylede gider zaten
Basit gözüyle bakarı kıza? Böyle olmasını ben istedim yatakta baya iyi anlaşıyoruz, onun dışında konuşmak yok dedim ona arada bir araşalım gün içinde mesajlaşmak yok birbirimizi arzuladığımızda görüşelim dedim kabul etmişti 7 aydır ilişkiye giriyoruz. Bana bakış açısı kötü olabilir mi
Yani bisi diyemedim ya :))
Neden :)
Yani
eğelnmelik iyidir
Zaten kızda ciddi istemiyor
hangi tarafın enerjisi düşükse o bağlanır
Tabi ki bağlanır 🥵💦 ama sürekli ister
Kız sürekli isterse bu erkeği soğutur mu
Soğutur mu hiç yaa aksine kıza bağlanır ama aşk olarak değil cinsel anlamda olur o bağlılık
Bağlanmaz kullanır
sadece onla birlikte olmussa olabilir
Bağlanabilir ve normal bir ilişkiye de geçilebilir
Bağlar mutlaka
Performansına bağlı
Erkeğe göre değişir
Bağlanır birini mi düşünüyorsun
Böyle bir ilişkinin içindeyim
Bağlansa da senden güzel bakire birini bulursa seni bırakır
İlkim oydu zaten bekaretimi ona verdim
O nasıl FB ilişkisi bunun sonu ne olacak
Bizde bilmiyoru sonunu aşk sevgililik istemedik fb olarak başladık. Bağlanan erkek nasıl davranır onu anlamaya çalışıyorum. Öyle bişey olursa direkt bitiricem çünkü
Bağlanırsa mı bitireceksen
Evet
Konya ya yakın mısın
Hayır
Hangi şehirdesin okuyor musun
Sıkar
Neden
Elde edilen her şey sıkar
Aranızdaki iliski ne peki
Hayır alakası yok
Bağlanmaz
Evet.