Arkadaşlar konuştuğum çocukla bir ay falan oldu çocuk aşırı istekli biri bu belli yani libidosu fazla bana öyle konular açmaya çalıştı şimdiye kadar hiçbir sevgilim bakire değildi yani ilişkide isterim diyor ben bi ara buna sonu olmayan bir şey konuşmayalım dedim ben seninle konuşmak istiyorum dedi özür diledi geçen işte biz sevgili olamayız dedi ben isterim çünkü seni üzmek istemiyorum tam evlenmelik hatunsun güzel ve iyisin benim için değerlisin ama ister arkadaş olarak yaz ister hiç yazma dedi aslında ben de onu istiyorum ama eşim olarak bunu ona söyledim hemen beraber tatmin olmak istedi yazışarak mutlu oldu ben tabi yine istemedim bana diyor ki ya yazışalım ya da bir daha konuşmayalım sizce amacı ne hem benden kopamıyor hem istemiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani libidom yüksek sende beni istiyorsan benim yolumdan yürümek kafası mantıksız bir kafa sen kendini onun 5 10 dakikalık mutluluğu için niye feda edesin ki libodo yüksekse sen hayır dediğinde o evet diyeni gidip bulacaktır zaten.
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru aldatmayacağı ne malum
- +1 yıl
Diğer bir değişle abi o elemandan senin evine direk olmaz yatağa kelepçe olur sen sana daha senden birilerine bak ya da bekle
Soran+1 yılDoğru dedin ya ne güzel konuştun kardeşim teşekkür ederim evet ona yazmam daha zaten dün amacını anladım ben ona onu kocam eşim olarak cinsel düşündüğümü söyledim hemen odana geç yazışalım dedi bana
- +1 yıl
Rica ederim. Aşk hayatınızda başarılar sayın üye (:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
+1 yılSenden gayet de güzel kopar bu cocuk sadece sansini deniyor belki cinsellik yasarsin diye yoksa umrunda degilsin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet kuzum bana da öyle geliyor belki kandırırım mantığı değil mi
- +1 yıl
Kesinlikle.. libido yuksekligiyle de ilgisi yok
Soran+1 yılBen ona eşim olarak seni isterim istiyorum o anlamda dedim onu bile yanlış anladı hemen odana geç yazışalım dedi ya
+1 yılİğrenç muhabbetler amacı belli niye sevgili olacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet onu istiyor illa çok saçma
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa işte her fırsatı değerlendirir nasıl kandirisam da seks konuşsam diye boş ver işine bak de yolu göster
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsende istekliysenn sorun yaratmazz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası