Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu her defasında cinsel yaşama taşımayın lütfen @ kizlarsoruyot
Güncellemeler
+1 yıl
Paz, 28 May 13:16
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Libidosu yüksek biriyle sevgili olunur mu?
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Libidosu yüksek biriyle sevgili olunur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Mükemmell olur.. Her iki tarafta da libido yüksekliği varsa gerçekten güzel olur.
olunur zararı olmaz hatta bu hayatta cenneti yaşarsınız. libidosu yüksek bir insanla hâyalini kurduğunuz herşeyi yaşayabilirsiniz fakat libodosu düşük cinselliği küçümseyen birisiyle hiçbir şey yaşayamazsınız
Az önce sevgilimle bu konuyu konuştum nasıl bu soru denk geldi anlamadim ona yatakta ikimizde fazlayız birimiz yüksek olmasın dedim oda hayır sen benim ateşli hatunumsun yatakta böyle olmak daha keyifli oluyo dedi
Olunur, çünkü insan doğasının en büyük açlığı cinsel içgüdüdür. Ne kadar severse sevsinler cinsel tatminsizlik ayrılığa götürür.
Bu cinsel yaşam sorusudur özlem.
Libidolu biriyle sevgili olunur çok da güzel olur. 🔥
Olabilir ama zararları var örn :aldatabilir mesela sen evde değilken. ve her zaman müsait hazır olamazsın yani
Azgınlığın hastalığın adını değiştirip değiştirip kullanmayın. Herşeyin ortası iyidir.
Evet. öyle biri lazım.
7/24 nirvana istekli
Evet olunur. Ve çok keyifli oluyor eğer iki tarafın libido yüksek ise. Ama tek taraflı eziyet olur.
Libido savaşı olur savaş her zaman kötü değildir
Her şeyin yeri ve zamanı var. Libidosunun çok da yüksek olmasını istemem açıkçası.
libidosu yüksek birisi kesinlikle kendisine yakın ya da aynı düzeyde biriyle sevgili olmalı. Aksi halde kesinlikle hüsran ile biter.
Zaten yüksek olmalı bana göre.
Kesinlikle olunur ki karşı tarafında benim gibi olması beni mutlu ediyor
Olurum da yokki.. buradan herkes sallıyor gercekte maalesef hepsi tırişka
Düşük olursa sorun olur yüksek olması gayet iyi
Tabikide olunur zaten istenen odur ki
Fazlası zarar 😎
Evettt, tabii ki
Olurum. Maharetliyse birde evlenirim hemen.
Olurum sadece bana yüksek olacaksa
Olunurrrrr olmayacaksan yönlendir 😂
overlokçu ayağına geldi bebişşş 👅👅 @xxxxxxxxxxxxxxx123
@1omerryildirimm 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣
Evet
Olur tabi
Dm?
Tam istediğim sevgili ahhhaha
evli ise evet
Olurum neden olmasın
Olurum