Genellikle kadınların duygusal tepki beklerken direk yataktan ayrılan erkekler yüzünden yalnız kaldıklarını düşünüyorum. Benim erkek arkadaşım nefeslenirken beni kesinlikle göğsüne çeker. Sakinleşince kalkıp beni temizler sonra banyoya gider. Sigara faslında da yanına gider ona sarılır ve susarım kendi konuşmak isteyene kadar. Tüm erkekler ve kadınlar böyle düşünceli olmalı bence.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Lan arkadaş ne ara böyle olduk ya he kim kime duma olmuş bı zamanlar bakire olmayanlar ender di ayiplanirdi hemde çok şimdi bakire bulunmuyor bu ne arkadaş kendim gayrimüslim insanım ne inancım var dinim ama gerçek manada insancıl açıdan kendiniz esinize saklayın bune arkadaş ya neden neden ki evlenin 6 ay da ne ara yatak oldu ya ilişki yaratıcı varlığında da şüphe ettim artık varsa neden sabır ediyor ya da yok biz sadece raslantiyiz
18 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik yaşı eskiden kaçtı biliyor musun? Şu an 3o da anca meslek sahibi oluyoruz. Evlilik zor para yok şartlar kötü. Zaman geçiyor. Senin sağlıklı seks yapabileceğin Bi on sene var. O da 25. 35 arası ortalama yani. Kaliteli seks 4o dan sonra zor. Eee 35 te evleniyoruz artık. O yaşa kadar nasıl beklicen? Aldatılıyor kadınlar işte bu yüzden. Adam bu kadar çok veren varken neden bakire ve bilmeyen bir kadını beklesin. Zaten triplerinden ilişki yürütemiyorsun. Düşünen mantıklı insan çok az. Buldun mu da her anlamda istiyorsun. Haklısın haklısın ama işte gel gör ki öyle değil
- +1 yıl
Kafa dengi olsa herseyiye severim olmayınca ne yapım o aşkı evliliği ha eşimle kafa yapimiz uyusmuyordu evlenince bı değişim ki zaten son yıl tam bitmişti bende oda ama çocuk var diye yalvardım bı yanda evliliğin temeli seks ne yazikki en nefret ettiğim kisim erkegim ama bı kadın resmi nikahım olmadığında dokunmak gelmiyor içimden his olucak bağlılık öyle yatağa at yok işte sadakat olmadimi ne Arıcan ilişkiden iş gücü bırakıp ayyaş gezdigim zamankarda bile bedenim halla ayakta duruyordu uyusam biterim biliyorum
Soran+1 yılİşte daha yaşamsal ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz evlilik nasıl düşünelim. Sekste olmazsa olmuyor benim için nefes alıyorum. Rahatlıyorum sevilmeye ihtiyacım var. Erkek arkadaşım beni kullanmıyor gerçekten seviyor beni bende onu.
- +1 yıl
Erkek arkadaşın varsa ne mutlu sana ama menfaat bu işler bı yerden sonra sarpa saracak bı kızla tanıştım durumumu anlattım kız zamanla ilişki yürümedi yasida küçük ama 20 neyse evime bile geirdi kabuk ederdim harclik verirdim olgun davranmaya çalıştım kızımı görünce ona sarılıyor onu deli gibi seviyordu hep ilgileniyordu kızım da onu seviyo arada soğukluk tartışma girdi engel attı biraz zaman geçti yine konuştuk bu sefer daha farklı yaklaştı amacı beni elde etmek cinsel anlam da yaklaştı erkek iz sonucta nefse uydum iste sonra çok pişman oldum bakire değilim dedi meyersem bakıre mis o üzüldüm o acı haline titremesine korkusuna bıraktım akışına şu an bilmiyorum ciddi değilim nede çok ciddi ortada ilişki bitirmek istiyorum ama olmuyor merhametim saf ligim vefa diyor?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılhatun kız kucağıma gömülür, belden aşağılarımız birbirine dolanmış vaziyette öylece kız kucağımda uyur, ben de o uyurken saçlarını yanaklarını tenini göğüslerini okşarım hafiften, nefes alıp verişlerini kalp atışlarını dinlerim... terapi gibi çokk iyi geliyor bana bunlar... hatta bazen boşaldıktan sonra penisi içinden hiç çıkartmam kendimi bastırırım iyice öylece kalırız sarılıp bir süre...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
Neresine boşaldığıma göre değişiyor tabii ki.
İçine veya vücuduna boşalmışsam kendime çekip dudaklarına yapışıyorum.
Ağzına boşalmışsam da kafasına bastırıp güzelce temizletip sarılıyorum.
010 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşım genelde üstüme boşalır beni temizler önce
Soran+1 yılÇoğalırsınız umarım
Soran+1 yılSenin gibi erkekler. İnsan olan erkekler çoğalır umarım
Soran+1 yılUmarım seni mutlu edecek bir kadın bulursun
Soran+1 yılAcı sevilmez. Seven kadın hastadır
+1 yılFuc. kbodymle bile öyleyiz. Sevgili olup kullanıp atmak nedir o anda ya
211 Yorumla
Soran+1 yılAynen hayvan gibi bazı erkekler. İnsani duyguları yok
- +1 yıl
Boşaltabiliyor mu sevgilin seni
Soran+1 yılŞaşırıyorum biliyor musun normalde zor boşalırım. Sevgilimle olduktan sonra tutmaya çalışıyorum geç gelsin diye
- +1 yıl
Ne zamandır sevgilisiniz
Soran+1 yıl6 ay
- +1 yıl
Ne sıklıkla seks yapıyorsunuz
Soran+1 yılHaftada bir ortalama
- +1 yıl
Gizlisin ya, birşeyler soracağım da.
Soran+1 yılSorabilirsin
- +1 yıl
Buradan da sorulmayacak soru
Soran+1 yılTamam müsait olunca yazarım sana
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet bende o iş bittikten sonra dudaktan öper tesekur ederim o sökülür başını göğsüme koyar saçlarını oksarim bazan öyle uyuyup kaldığımızda olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim fb bile yanımdan ayrılmıyor sarılıp yatıyoruz saatlerce
51 Yorumla
Soran+1 yılİnsani duygular çoğu erkekte yok maalesef.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeni temizler sonra biraz uzanırız beraber duşa gireriz
42 Yorumla
Soran+1 yılAferin ona böyle olsun hep
Cevap sahibi+1 yılumarım😂
Dudaklarından öperek teşekkür ediyorum. Bazen ağzında kalıntılar olsa da bunu düzenli olarak yapıyorum.
00 Yorumla
+1 yıl1 kerede işin bitiyorsa zor, bana göre sevişme tekrar başlar
04 Yorumla
Soran+1 yıl4.5 posta atar ama hemen peşine sevmiyoruz. Konuşurken yavaş yavaş sevişerek başlamak daha çok hoşumuza gidiyor. Belki ikinci erken başlıyor hemen. Onun dışında biraz zaman geçtikten sonra olması daha iyi oluyor.
- +1 yıl
Bana göre yanlış arada boşluk soğutuyor, boşaldıktan sonra öpmelerle devam etmesi iyidir
Soran+1 yılEllerimiz birbirimizin üstünde oluyor zaten ama zaman geçince daha ateşli oluyor. Peşine hemen bence güzel değil.
- +1 yıl
Tercih meselesi ama bilemedim daha detaylı soramıyor Şikayet yerim
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılRuhun şehkate ihtiyaci olduhu tam o and amaalesef o çok yapiliyo
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılArkadan sarılıp öyle kalıyorum bazen penisimi popo arasına sokup göğüslerini avuçlayıp uyuyorum
00 Yorumla Seksten sonra bazen partnerimle tavla atarım bazen satranç oynarım 😄😄😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAahh keşke senin gibi bir sevgilim partnerim olsun çok istiyorum 🥲
00 Yorumla
+1 yılpartnerimi göğsüme yaslar öper sacını okşarım biraz yatarız beraber sonra siğara sonra duş duşta da sevişiriz sonra gideriz.:)
00 Yorumla
+1 yılBen sarılıp öpmeye devam ediyorum eğer isterse birdaha yapıyoruz sonra beraber oturup birşeyler içiyoruz
00 Yorumla
+1 yılİnşallah evlenirsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bebek
bidaha skişiyoz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Pozisyonları rartısıyoruz6
00 YorumlaSeks yaptığım kişiye bağlı
00 Yorumla
+1 yılhamur karıp börek yapıp yiyoruz
00 Yorumla
+1 yılValla ben direk uyurum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılBeraber Sigara yakıyoruz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeks bittikten sonra mutluluk sevismrsi yaparim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir posta daha yapıyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. bir sigaradan sonra ne isterse yapabılırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Öperim sürekli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSigara yakıyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılben öyleyim. hemen ayrılmam
00 Yorumla Evet olmali
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası