+1 yılDuygusal boşluğun ilk zamanlarında seks geçici çözümdür. Ama duygusal boşluğu duygusal bir ilişkiyle doldurmadığın sürece. Alkol ve seks, insanı daha hızlı bir şekilde tükenmişliğe sürükler.
İnsanlar karşılıklı sevgi saygı sadakat temelli bir duygu ve güven ilişkisi yaşamalı her şeyden önce. İnsanlar bugün güven ve duygu ilişkisi değil ihtiyaç ilişkisi kuruyor.
Kadınlar erkekleri bankamatik olarak görüyor. Erkekler de kadınlarla seksi ucuza getirmek için sevgili oluyor. Ondan sonra da ortaya çıkan aldatmalar ve ayrılıklar ortaya çıkıyor.
Sonuç, duygusal boşluk. Bu boşluğu yine aynı toksik ilişkilerle aşacağını düşünen hastalıklı zihinler, kalpler...
https://www.youtube.com/embed/QyVaB4Fi7O420 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHerhangi birisiyle seks yaşamaya itmez hiçbir durum beni bence, en özel anımı herhangi birisiyle yaşamak istemem.
Herhangi birisiyle seks yaşamak, kendini paylaşabilmek erkeklerin nerdeyse hepsi için mümkün olsa da biz kadınlar için mümkün değil, çünkü duygusal ve narin canlılarız, daha titiziz.
Duygularımıza libidomuzdan öncelik veriyoruz. Erkekler duygusuz da sevişir, sevişebilir, onlar da var o potansiyel, yaradılış gereği de öyleler.🤷🏻♀️
Cinselliğin insana iyi gelen bir yani vardır, buna inanıyorum lakin kadın herhangi birisiyle sevişemez, hele ki duyguları bitmemişse, herhangi birisi kendisine dokunsa dahi rahatsızlık hisseder.
Kalbinde başka bir sevda varken başka bir adamın kollarında olamaz kadın, tüyleri tüyleri diken diken olur, duygularıyla sevişir kadın, tüm azalarıyla.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 939 cevap paylaştı. Yok yavrum o kadar değil, dış dünyadan somutlanırım duygusal boşluğa girince.
42 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir şey yapasın gelmiyor değil mi?
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Duygusal boşluktaysam cinsel boşlukta değilim ya niye boş bulduğum yere gireyim
134 Yorumla- +1 yıl
Anlamış ama anlamamış gibisin djdj
- +1 yıl
Kahretsin o ne demek djdj
- +1 yıl
Teşekkürler 😃 artık unutmam
- +1 yıl
Olmayacak biliyoruz djjd
- +1 yıl
Hayırlısı diyelim o vakit
- +1 yıl
Rica ederim 🥳✌️
- +1 yıl
BiBot benim adamım usta 😃
- +1 yıl
Yok o benim adamım 🙄
- +1 yıl
Karadayıcık :D tamam uzat elini yazıp vereceğim djdj
- +1 yıl
BiBot sosyeticin adamıdır, ona çalışıyordur 😃
- +1 yıl
Haa piüüüh 🖊️ 😅 unutursan bak
- +1 yıl
Tükenmez kalem tükenmesin diye tükürdüm 😅
- +1 yıl
Ben tükenmez kalem yazmayınca tükürükleyen insanları bilirim :D başka bir açıklamam yok
- +1 yıl
Hoh hoh diye işte dhdjka :D
- +1 yıl
Biliyorum tabii :D
- +1 yıl
Hee Türkler yapıyor 😃
- +1 yıl
😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeks alelade yapılacak bir şey değil bana göre. Birine kızdığım, küstüğüm için en değerli olan bedenimi önüme çıkanla paylaşamam.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer boşluğa düştüğümde birileriyle olacak olsaydım şimdiye kevgire dönmüştüm delik deşik😂😂😂😂.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır beni her hangi biriyle seks yapmaya itmez.. ben zaten sadece eşimle yaparım yani evlenmeden sevgilimle bile yapmazken sırf yalnızım diye günü birlik ilişki yaşamam.. zaten duygu ve aşk yoksa benim için cinsellik de anlamsızdır.. aşk ve güven duygusu olması lazım bu da zaman içinde olan bir şey benim için.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİtmez diyemem ama itmemesi için elimden geleni yaparım gadası
10 Yorumla Öyle yoğun tempoda çalışıyorum ki o boşluğa düşmeye vaktim yok, akşamları da spora gidiyorum eve gelince de bitki çayımı içip erkenden uyuyorum genelde. Benim hiç boşluğum yokmuş 🤣🤣
42 Yorumla- +1 yıl
djdjs lüks olurdu yani
Duygusal boşlukta olmak kimseyle seks yapmamı gerektirmez. O boşluğu başka yollarla da doldurabilirim. Hem karşı tarafla da empati kuruyorum, o kişiye de haksızlık olur bence. Seks en keyifli ve daha duygu dolu anlarda yaşanmalı. Böylesi çiftler için sağlıklı olur
20 Yorumla
+1 yılDuygusal boşlukta olunca zamana bırakırım. Seks aklıma bile gelmez o boşlukta. 🙃
Seks durumum genelde cinsel boşluğuma göre olursa olur ama çok da taraftarı değilim bu konunun. Yani, hoşlanmadığım biriyle sırf cinsel boşluktayım diye seks yaptığım olmadı. 😅10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotodaki gibi biriyle boşlukta olmasan da yatarım ajsjhshd
93 Yorumla- +1 yıl
Kız sus kız djdj
Cevap sahibi+1 yılSert davranan domine eden biriyse bi de. Ben teslim olırum tamamen herşeyi yapabilir bana 😂
Hayır en fazla flört etmeye iter. Doğru veya yanlış orasını bilmem.
57 Yorumla- +1 yıl
Flört etmeye mi itiyor :D al bir soru daha çıktı. Görsel uff hddj
- +1 yıl
Hayır ya “duygusal boşlukta olmak sizi flört etmeye itiyor mu” tarzında 😃
- +1 yıl
Anında site bizi dondurur :D
+1 yılİter kendimi biliyorum ben.. hatta alkol alıp her yeri mahvetmeye bile kadar gider.
60 YorumlaDuygusal boşluğun içinde bile bir duygu vardır. Bu duygu varken başka ile seks yapma isteğini bırak. Evden çıkıp ekmek alma isteğin bile olmaz.
20 YorumlaHoşlanmadığım birine dokunabilir miyim bilmiyorum. Ama kadın mentalitesinin buna yatkın olduğunu biliyorum. Sırf bir erkekten sadece cinsel olarak etkilendiği için birlikte olan çok kadın var. Ruhsuz kadın çok
10 Yorumla
+1 yılDuygusal boşluk saatli bomba gibidir, nerede, ne zaman ve kiminle patlayacağı hiç belli olmaz... İyisi mi çilehanede zaman geçirmektir bu zamanlarda 😁 Böylece istenmeyen kazalara engel olunabilir 😂😂
10 Yorumla
+1 yıl
Kanayan yaralarına, kan dursun diye başka bedenler basarsan, mikrop kaparsın. M. M.
10 Yorumla
+1 yılGüzel vücutlar boş suratlar dude teoman şarkısı misali hayat
14 Yorumla- +1 yıl
Djdj 😃
- +1 yıl
gjfkfk gönülçelen
- +1 yıl
Hadi yaa bilemezdim kırk sene düşünsem 😅
- +1 yıl
Bilmediğin için değil istediğim için dude jfkf
Duygusal boşlukta olmama gerek yok her an her şey beni seks yapmaya itebilir 😂
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç seks yapmadım açıkçası. Duygusal boşluğu olup başkasıyla seks yapanlar bana çok acınası geliyor.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılÂşık olmadan, gerçek aşkı bulmadan kimseyle cinsel konularda aktif olmam bu ruhumu incitiyor ve ben zaten demiseksüel biriyim nett😎
31 Yorumla- +1 yıl
Demiseksuel ne oluyo? Merak ettim😀
İhanet etmek için hiçbir mutsuzluk sebep olamaz diye düşünüyorum. Eşim veya sevgilim uyum sağladığı, bilerek ve isteyerek cinsellikten soğutursa zaten yolumu ayırırım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Duygusal boslukta olmak insani en sacma seyleri yapmaya bile itebilir. Sacma sapan biriyle tanisirsin. olaylar ilerler sonra birbakmisin ki yapmam dedigin seyleri yapivermisin :) niyeyse insan bu gorsele bir kac defa bakiyor :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Hayır, bişey hissetmediğim biriyle olamam. İntikam alır gibi, saçmalık.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. O boşluk başka şekilde de dolar. Mesela ilgi duyduğun bir hobilerinle daha fazla vakit geçirmek gibi.
20 Yorumla
+1 yılİtmez. Ben boşluğu bahane edip öyle bir hata yapmam.
30 Yorumla
+1 yılbazı kişilerde olur ama ne bilim ben o kişini tenine dokunup sevgi dolu öpüp kucaklamıyorsam bi anlamı olmaz
10 Yorumla
+1 yılBenim için şartlar ve içinde olduğum duygu değişimleri seks yapıp yapmamaya etken değil. Her halükarda fırsat doğmuşsa yaparim.😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılduygusal bosluk ve seks :)
tavuk sersemken s.. lir derler :)
bu bilerek olmaz
bende hic olmaz :)10 Yorumla Duygusal boşluk olunca oluyor bazen bile istiye yaparsın
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılTen ve beden bir şekilde doyuyor. Ama ruhsal açlık uçurum gibi derinleşen ve genişleyen bir şey.
20 Yorumla
+1 yılbu şekilde oturursa o boşluk dolar zaten :)))
21 Yorumla- +1 yıl
Sence dolmalı mı p boşluk 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılValla duygusal boşlukta olunca yer içer gezerim umrumda olmaz haliyle oda olur illaki
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbuna hep hayır derdim ta ki aldatılana kadar. o günden sonra kendime iyi gelecek ne varsa o günün şartlarında evet diyebiliyorsam sonuna kadar köklüyorum.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBeni itmez ama duygusal boşlukta olan çok kişiyle birlikte olmuşluğum var
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılAktif bir cinsel hayatı var ise kişinin iter.
10 Yorumla İnsanlar bu duygusal boşluğa nasıl düşüyor anlamış değilim. Nasıl bir his
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerhangi biri olmaz. Duygusal boşluk değil yıllarca seks yapmasam bile herhangi biri olmaz
10 Yorumla Çok tehlikeli dönemlerdir, herşeyi yaptırabilir insana
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Boslukta olsamda olmasamda herhangi biriyle seks yapmaya iter beni
10 Yorumla
+1 yılHayır itmez. Evlilik dışı ilişki durumlarına girmiyorum çünkü.
10 Yorumla
+1 yılHerhangi biri mi? Teşekkürler ama almayayım 🫡
Mantık insanıyım ben..10 YorumlaBirimi olsaydı güzel eylenirdikfakat çalışıyormuş epey olmua
10 Yorumla
+1 yılSeksin duygu ile alakası pek fazla yok bence.
10 Yorumla
+1 yılHayır itmez seksi keyif için yaparım anca iş olsun diye değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Duygusal boşlukta olmak insana her şeyi yaptırır kötü bir durum
10 Yorumla
+1 yılO zaman ben her zaman duygusal boşluktayım her zaman şeymiş yapacağım tübe tübe
10 Yorumla
+1 yılO An hangi bayan olursa Seks ihtiyacımı Karşılamak isterim paralı olsa bile
10 YorumlaO tip ilişkiler spontane gelişir düşünerek karar veremezsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİtiyor evet. Ama ne duygusal ne fiziksel doymuyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük ve kesin konuşmamak lazım. Hayat bu sözleri yutturuyor sonra
20 YorumlaBelki o kısma iter ama frenlemeyi bilmek gerek yoksa o boşluktan çıkana kadar ohooo yani😂
52 YorumlaHayır beğendiğim insanla yapmayı tercih ederim
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha once hatayla yapmisligim var
81 Yorumla- +1 yıl
duygusalı doldurmak için mi yoksa arzudan dolayı mı
Duygusallık pek benlik değil şehvet severim
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayatinda biri varsa belki ona yönlenir insan
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYok, şükür o kadar boşluğa düşmedim
20 Yorumla
+1 yılİçindeki boşluk duygusal bir kere itmez.
20 Yorumla
+1 yılYüksek libido hata yaptırır
10 Yorumla
+1 yılHiç sanmıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Evet, itiyor..
10 Yorumla
+1 yılSeks yapmayı bıraktım.
10 Yorumlaitmez, duygusuz seks midesizlik bana göre
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem