AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
gittiğin yol helalse zaten yapmazsın haramsa zaten yapmadan durmazsın
Hayat zaten her konuda cinselliğe bağlıyor yolları
İlk baştan bu zamana kadar 2 sene geçmiş gayet güzel ve uzun bir zaman.
Sevgide insana ihtiyaçtır cinsellikte ihtiyaçtır. Sevgiliyi eşi vs birbirine bağlayan en önemli iki bağdan biri cinselliktir ten teması diğeride sevgidir. Daha dikkatli daha temkinli olmak kaydı ile ilerlenebilir.. olması gereken bu yani
Ben ilişkilerimin hepsinde cinsel ilişkiye girdim
Olmaz ama şu z kuşağının ilişki anlayışı midemi bulandiriyor
Ya hayatım Merkezi zaten cinsellik olmazsa olmaz Hayat durur dünya durur Dönmez Dünya
Erkek beyni kadınlarınkinden seri ve hızlı çalışır erkek 3. Buluşmada kararını verir
Karakteri güzel olan erkek dayanabilir ve böylesi hem dini, hem de sağlıklı ilişkiler açısından bence daha doğru
Bunun cevai bence herkese göre değişir. Fakat ciddiyete doğru giderse bence yaşanması doğru
E tabii ki olmalı doğamıza karşı mı gelicez yap gitsin işte zevkini al vallaha ben artık bı sevgilim olursa ciddi düşünüyorum diye kandırıp ihtiyacımı giderdikten sonra tekmeyi basıcam
Pislik
E napıyim seks için illa sevgili olalım , sonra evliliği düşündügüme inandırmam lazım öbür türlü olmuyor
Anlatıyorum dinle ; Seninle yatmıyorsa başkasıyla yatıyordur. sen ayakta uyu
Benimle yatıyorsa?
aynen öyşr
Seni çok büyük bir ihtimalle bırakacak Demedi deme erkek cinsel ilişki yaşadığı kızla evlenmez bunun örneği çok azdır
Bence olmalı. Kadınlar hoslanmadiklari erkeklere kural koyarlar, kural koymadiklari erkeklerle de yatarlar.
Bence olmalı tabiki sevgilin sonuçta sevdiğin kişi sonuçta her insan için ihtiyaç bu
Olmamalı
En fazla öpüşme yüzeysel sevişme olmalı bana göre
Hastasın işte
@Cemeren__ çorba yap içek
dur yapıyom geliyom hhemen sen soyun
@Cemeren__ anan soyunsun
Cidden mi ya anancılık mı şu huyunuzu değiştirin nikah olmadan , yok evlilik olmadan yok sevgili olmazsak seks yok olayını bırakın normal değil
@Cemeren__ HE ÇAKAL HE
Mal ya ne çakalı öyle normal değil işte bu yüzden size ciddi numarası yapıp bir kez bile seksi tattırırsanız bırskılıcaksınız yani ilk önce şu ülkede cinselliği tatmaları ve bıkana kadar tatmaları gerekiyor erkeklerin ondan sonra aşkı bi düşünürler
@Cemeren__ beni bırakan kaybeder çok da umrunda olmaz isteyen yaşasın bana ne be deli mi ne
Aşk meşk yalan uzun süreli hiçbir şey yok
Burası Türkiye ne derseniz deyin o imzayı almadan yatağa girmeyin sonra çok ağlarsın
Ilişki sadece evlilikde olur yapiyonuz sonra işler karışıyor ayriliyonuz ortada kaliyonuz
yazar bu kadar güzel pasta yapmayı nereden öğrendi 😂😂
Evlilik beklenmeli evlenmeden olursa erkek kaçar
her erkek için doğru bir tespit diyemem bunun için.
Bu soruya göre bir cevap şart, ilişki ciddiyse cinsellik olmamalı hatta erkek hadım edilmeli karşılıklı felsefe kıtapları okunarak geleceğe hazırlanmalı.
cinsellik evlendikten sonra olmalı bence. İnsanlar birbirlerine daha çok bağlanıyor
Ciddi olduğunu nasıl anlarsın, nişanlı olur tamam ama önceden anlaşılmaz
5 yılimiz geçti hiç bir zaman ilişki istemedim vee sadakat sevgi fazlasıyla vardı ama biti hani her aşk ilişkiye bakana insanlar boş insanlardir
Olmucaksa kanka ol dicem de kankalarim hepsi yatak odamin tavanini gordu
Yok olmaz evlilik dışı ilişki hem dinimizce zinadır hem de sonu çabuk getirir emin ol
Çiftelr birbirini tanıyıp güvendikten sonra olmalı , Cinsellik bir bağlayıcıdır
Ben isterim bnce olmalı
Hmm
Olmaması daha iyi evet ama insan gerçekten bir şeyler hissettiği insandan uzak kalmak istemiyor. Sevgisini dokunarakta hissettirmek ister. Sevdiğimiz insanla zaten sadece seks yapmayız ruhlar sevişir bir nevi.
Cinsellik olmaz diyenleri anlamak zor zaten bir cinsel çekim karşılığında berabersiniz neden kendinizi sınırlıyorsunuz anlamsız
çok aşırıya kaçmadan cinselliğin ilişkiyi ayakta tuttuğunu düşünüyorum
Aynısı kizlar içinde geçerli istisnasız hem de
Kişilerin arasında kimse karisamaz
Olmamalı , evlenin öyle ilişkiye girin
Asıl ciddiyse olunmalıdır.
2 yıldır cinsellik olmasına rağmen ciddi adımı hala atmadıysa?
O zaman k. bakma amacai farkliymis o amacta sadece cinselik ve bununla birlikte buna bagli olarak dusunce ve davranislar.
Sevgilisi aşırı güzelse de böyle düşünür? Mesela manken gibiyse bela hadid gibi vs
Soz konusu cinsellik olunca maalesef bir sure sonra o guzellikte siradanlasir. Cunku maalesef ki baska baska heyecanlar aramak %99 erkek doğasında var.
aşık olunca da mı böyle her zaman böyle mi erkek?
Ne ye ne sekilde asik olup olmadigina da bagli
Duygusal anlamda aşık olursa yani
Duygusal anlamda olursa zaten bir sure sonra ciddilesir ciddilesmiyorsa hal ve tavirlarindan anlasilir zaten sebebi. Biseye alinmis veya bisey gorup uzaklasmis mesafe koymuş olabilir.
Nw kadar süredir sevgilisiniz
2 yıl
Artık ister
Olmalı tabi ki de. Arzulamak güzeldir
2 yıldır olduğu halde ciddi adımı yoksa ama
2 yıldır hiç yanaşmadı mı yani sana?
Hayır 2 yıldır birlikte oluyoruz
Evliliğin konusunu açıyor musunuz peki?
Ben konuştum aile olmak istiyorum diye zamana ihtiyacımız bar evlilik çok büyük bir sorumluluk falan dedi. Ailelerle tanışmak vs sandığından zor dedi
aileleri tanıştırın önce ve yola çıkın bence. çocuk evliliği istemiyor belli ki
Ailesiyle tanışmadım hala. Sadece kuzenleriyle
bence adımını at ve aileleri tanıştır ilk etapta
Tanışalım diyorum ailemle benim aram kötü sizinkilerle nasıl tanıştıracağım diyor
bahaneler bahaneler. sen bence yol ver buna. oyalıyor seni.
Demi yaşı 30 seviyorsa evlenmesi için bir engel tanımaması lazım. Ailesiyle arası kötüyse alesine danışması mı lazım. Zaten beraber yaşıyoruz. Düğün filan da istemiyorum nikah yeterli bu zamanda her şey ateş pahası
Sen iyi düşünüyosun da.. ne yazık ki onun evlenme gibi bi derdi yok sanki
olmalı vucudun ona da ıhtıyacı var
Ama olunca erkeğe nasıl güveneceğiz? Ciddi düşünmediğinden öyle davranıyorsa?
hayatta zarar etmeyecegın bı ticaret yok ılıskıler de öyle guveneceksın evlıler bıle ayrılabılıyor
Evlendikten sonra olmalı bence
evliliği beklemeli
Kisilerin kendisine bağlı
Seksiz ilişki bayat
Olmadan yurumez
Evet bence olmali o haz yasanmali
her ilişki de cinsellik olmalı bence
Yüzeysel de olsa birtakım şeyler yaşanıyor
Sen çok geç kalmış sin
cinsellik olmalı
Hayır olmamalı yoksa hiç bir ciddiyeti kalmaz
Nikah tarihi aldıysanız yapıştırın gitsin.
Cinsellik olunca seni birakir
Aralarındaki bağa bagli
Olmamalı hiç bir zaman
Nikah olmadan cinsellik asla olmamalı.
İki tarafta isterse olur
Belli bir süre sonra alevleniyor her şey.
Olmalı Cinsellik yoksa ilişki de yok
evliligi beklemeli
Cinsellikte sınırın ne?
Sınır derken?
ne bileyim, nereye kadar ilerlersin. hoşuna gitmeyen nelerdir mesela.
Sorumla sorunlarınızın alakası nedir?
burada beklentiyi öğrenmeliyim. senin cinsellik diye adlandırdığın belki erkek için hiç birşeydir. Öpüşmekte cinselliktir. hatta öpüşmeyi çok severim. ama giriş çıkışta cinselliktir.
Öpüşmek ile cinsellik ne alakası var? Cinsellik bildiğimiz birleşmeden bahsediyorum?
mesela, seninle evlenmeyi düşünmem için cinsellikten önce görüşülmesi gereken konular var. hayata bakış açısı, hayat standartları, geçinme, cinsellik sen istersen evlendikten sonra hergün sevişebiliriz. ama evlilik için başka şartlar var. sevgi yeterli değil.
Evlilik için neler gerekli o zaman?
erkek, evi geçindirme sorumluluğunu kadınla paylaşırsa daha kolay. kadın az masraflı, standartları düşük tutarsa ne ala. ama günümüzde kadınlar herşeyi istiyor. bazı erkekler karılarının teşhirci giyinmelerinden hoşlanıyor. bazıları tam tersi. bunlar konuşulmalı. seni kimseyle paylaşmazdım. çokta sıkmamak güvenmek lazım. diğer konu aldatma. kadınlar ilgisiz kaldığında kolaylıkla aldatıyor. çocuk sahibi olmak, çalışmak, ev işleri bunları kaldıracak kadın lazım. ama kadının duygusal tarafını dengelemesi lazım. sevişmek istediğinde romantizm istediğinde yanında olacaksın.
Olmalı ama çok ileri gidilmemeli
lımıt ne pekı
Evlenmeden olmamalı
Olduysa?
Olduysa sonra ayrılma durumuda olursa artık kız için zorlu bir hayat başlar çoğu erkek bozulmuş iştemez
Nasıl yani? Bozukmuş istemez derken ne alaka? Ben bakire değildim zaten sorun bu olamaz bu devirde öyle değil mi
Bu devir diye bir sey yok sorun bu olur evet
Hsjs sen sorun olmadığını zannet lafa gelince çogu erkek sorun değil der ama evlilik gelince istemezler ayrıca 20 22 yaş arası değilsen 2 sene uzun bir süre ciddi düşünseydi adım atardı seni şutlama ihtimali yüksek
Ama değer veriyor gibi bir de sorunsa 2 yıldır neden ilişkiyi yürütüyor konuyla alakalı sorun bu vs demedi
@Patatessss1 çok iyi yazdın patatess böyle beyinler anlamaz
Cinsellik yaşayıp ayrılacak işte bunu anlamayacak ne var sorun olacak dese devam eder mıydın etmezdin
@Patatessss1 ama sorun şu uzun zamandır arkadaştık zaten. 10 yıldır. Değer verdiği arkadaşına bunu yapmaz öyle değil mi? Hem cinselliğe böyle bakan insan kaçıncı yüzyılda kaldı?
Böyle cinselliğe bakan bakireliğe bakan insan kaçıncı yüz yılda kaldı diyerek lütfen kendini avutup durma bu durumun kaçıncı yüzyüzda kaldı diye bir durumu yok 2100 yılındada olsa bu duruma bakılacak
Kanka insanlar çiğ süt emmiş öyle bir yapar ki babana bile guvenmeyeceksin bu devirde. Diğer konuya gelince de erkek yaşar yaşamasına ama. evllige gelince kıskançlık oluşur ister istemez bu deviri şu deviri yok evlilik muhabbetine gelince çocuklarımın anasına el değmemiş moduna geciyorlar ha bulur musun bulursun takılmayan erkekte var ama takılan erkek inan daha fazla en azından bizim jenarasyon için hala öyle 2000 sonrası doğanlar Z kuşağı dediğin gibi takılmıyor
Ama neden mantıklı açıklaman var mı? Cinsellik yemek içmek gibi zaruri bir ihtiyaç. Belli bir yaşa gelmiş her insan ister bunu yaşamayı. Yaşanmış olması o insanı niye kötü yapsın ki?
@Patatessss1 sevgilim 30 yaşında 93 lü yani. Öyle kıskanç biri değil ama. Ondan öncede kaldı sonuçta takılması anlamsız biraz. Aynı ortamda bile değiller kıskanması için yanımızda vs olmaları lazım geçmişten birini niye kıskansın
Kanka yaşın benden büyük ama şöyle bir akıl vermem gerekirse erkekler için gizemli şeyler daha değerlidir uğrunda çaba harcadığı mesela altta biri eşya demiş mal miyiz demişsin ama. guzel bir örnek atıyorum bir ceket alacaksın o. kadar istiyorsun aylarca para biriktirdin alınca dunyalar senin olur yere bile koymazsin ama birde dolaptan aldığın ceket vardır başkası kullanmıştır sende o kadar değeri olmaz bir kaç kez giyer sıkılır bir köşeye atarsın aynı evde yaşıyormussun sen çocuğa verilecek her şeyi vermişsin her halini görmüş karı koca olsa ne olmasanız ne erkekler bizim gibi baba olayım çocuğum olsun kafasında değil o da heyecan duyduğu birine gider yakın zamanda soyliyim çünkü bu zamana kadar olayın bağlanması gerekiyordu benim erkek arkadaşımda 30 yaşında mesela ailem. soyle böyle diye sürekli bahsediyor sana ailesinden bahsetti mi ya da tanıştırdi mi?
Bu bizim jenarasyon için genel olarak böyle tabi çocuğu tanımıyorum belki cidden takılmaz nadir de olsa böyle erkekler var sana heyecanı varsa seviyorsa takılmaz
@Patatessss1 ama insan bu kızın her halini gördüm heyecanım bitti demez ki. Her halini gördüm 2 yıl geçirdim arıyorum şöyle uyumluyuz vs demeli bence. Çünkü 2 yıldır çok güzel gidiyor ilişkimiz. Tanımadığı biriyle evlenmektense tanıdığı bir çok şeyle uyuştuğu kişiyle evlenmesi daha mantıklı değil mi?
Sen aile konusunda baskı yap mutlaka açmış olması lazım bugune kadar ailesi ile tanışmak istediğini söyle annesi ile falan arani iyi yaparsan evlenirsiniz zaten annesi oğlunun evlenmesini istiyordur 30 yaşında adamın turşusunu mu kuracak