Eğer ciddi bir ilişkiyse cinsellik olmalı mı olmamalı mı? Evliliği mi beklemeli? Erkek evliliği beklemeden cinsellik istiyorsa ciddi düşünmüyor mudur? Cinselliğin de yaşandığı ilişki maksimum ne kadar sürer? Eğer geleceğe yönelikse ilişki, ne zaman evliliğe dönük adım atılır? Erkeğin geleceğe dair adımı ilişkinin hangi zaman diliminde olur? Mesela 2 yıl gibi bir süre ciddi bir adım atması için yeterli değil midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılİlişki dediğimiz konunun evliliğe gitmesi iki seneyi aşmamalı diye düşünüyorum. Muhakkak bir adım görülmeli bu yöne dair sözler olmasa da bir çalışma içinde olunması net olarak birşeyin belirlenmesi gerekiyor. Cinsellik konusu insanların geri zihinlerinde tıkalı kalmış bir konudur. Kişilere yaşam tarzlarına ve inançlarına göre şekillenir. Niyet ciddiyetini bence birliktelik yaşamış olmak ya da olmamak etkilemez. Ancak bu geri zihinde yaşayan erkek kişileri cinselliği elde ettiklerinde bir bir yorumda da denildiği gibi ücretsiz birliktelik bulmuş bir erkekte ne ciddi düşünür ne de ayrılır yapışır durur üstüne
90 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCiddi düşünmeyen erkek sevdiği kadından evlilik öncesi cinsellik ister. Ama evlenmeyecek garanti veriyorum. Seni deniyor olabilir. Erkekler kadınları bu yolda istekli olup olmadığını dener. Gerçekten seven adam evlenince ister bunu. ☺️
3497 Yorumla- +1 yıl
@Seanaajaja çok yanlış bir yorum evlenmeden de cinsellik ister erkek bu çok garip bir şey değil
- +1 yıl
Hayır adam gibi seven temiz kız ister temizi ile evlenince ister. sonra evlenince temiz kız edebiyatına giren de sizsiniz.
- +1 yıl
Alakası yok hiçbir şekilde katılmıyorum sana ben sevdiği zaman çok değer veren bir insanım ama cinsellikte bir ihtiyaç sonuçta ve ilişkinin içinde belirli bir seviyeye geldikten sonra cinsellik isterim
- +1 yıl
Sen herkesi karıştırma bir sürü karaktersiz insan var sen onlardan bahsediyorsun ama herkes aynı değil
- +1 yıl
Senin fikrin öyledir ama benim bu konuda düşüncem aynı kimi gördüysem çok ciddi düşünen 4 yıl sevgili olup arkadaşımla kizla cinsellik yaşayıp aldatmıştı. Evleneceklerdi sözde çok kişi var böyle bildiğim.
- +1 yıl
Olabilir ama dediğim gibi herkes aynı değil
- +1 yıl
Saçma olmuş bence ilişkiye girdiğin kişiyle evlenmem diyen pek kimseyi görmedim açıkçası illaki vardır ama bana denk gelmedi öyle bir erkek.
- +1 yıl
@komplebeyin bey ben üniversite de görüyorum kimler kimler evlenme vaadiyle kızla yatıp 1 gün sonra bırakıyor gerçekten seven adam cinsellik düşünmez onun yeri ve zamanının evlilik olduğunu bilir demem o ki onu bilmiyorsa sevgisinden şüphe edilir hatta aklından da...
- +1 yıl
Katılmıyorum hiçbir şekilde
- +1 yıl
Kanka sen başkası ile ilişki yaşamış bir kız ile evlenir misin kızı ne de olsa evlenecem diye yapmış atmış hadi söyle... Sonra namuslu kız ayaklarına düşersiniz...
- +1 yıl
@Seanaajaja işte kapak böyle yapılır 👍😅
- +1 yıl
@Deepsiz haksız konuşmam bilirsin. Ama doğru olan bu kim kirli bir kadınla evlenmek ister ki bir kadın da zaten evlilik dışı ilk ilişkisini evleneceğim diyen erkekle yaşayiyorsa vardır orada bir motorluk korkun o kadından hayır gelmez ki aynısı erkek için de geçerli kirli erkek yanımdan dahi geçemez ben temizken ben temizsem o da olacak zaten ben her türlü o kişinin ne halt olduğunu bulurum o yüzden bu devirde sevgili de yapmadım hayatım boyunca FBI gibiyim kimse kandırmıyor beni kusura bakmasın.
Soran+1 yılKirli ne ya bu ne biçim bir kafa yapısı. Bir insanın sevgilisiyle seks yapması kadar doğal ne olabilir. Ne saçma bir bakış açısı. Hem kesin temiz biri bulursun kesin kandırılmazsın eminim çok
- +1 yıl
@Seanaajaja neyseki o erkolarında kadınlarında alıcısı var gelmişler savunmaya 🤣bozacıların şahidi şıracılar. Bakir bakireye , ilişki yaşamış kendisi gibi birisine yakışır aslında dediğin budur
- +1 yıl
Soran kişi senin ileride evlendiğin kirli kocan onun bunun kızıyla seviştikten sonra senle evlensin bakalım ne kadar hoşuna gidecek empati kurmayı öğren bakış açım gayet normal sen sevgilinin eski sevgilisine tahammül edemeyecek kapasite de kızsın burada medeniyim diye evlilik dışı seks i helal gösteremezsin
- +1 yıl
- +1 yıl
@Seanaajaja tabiki iki cins içinde. Kimsenin kimseden fazla hakkı yok o konuda erkektir yapar değil yapamazzzz
- +1 yıl
Ya gerçekten boş yapıyorsunuz
- +1 yıl
Önemli olan bir kadının affedersiniz oospuluk yapmayıp sadece sevdiği insanla yatması veya hiç yatmaması dürüst bir insan zaten durumu söyler eğer gerçekten birisinin sevdiği için yaptıysa neden evlenmeyeyim
- +1 yıl
Ha yalan veya değil bilemem ama bana dürüst olmayan bir insan ile de evlenmem zaten bunu yapmayan insan da karaktersizdir bir insan sevdiği için birisi ile birlikte olabilir ki zaten evlenene kadar en fazla kaç kişiyi sevebilirsiniz 1 maks 2
- +1 yıl
Soran kişi de beni gayet iyi anlıyormuş ki size karşı çıkmış sonunda beni anlayan birisi
- +1 yıl
Tamam kanka sana cinsellik yaşamış geçmişi iyi olmayan bir kadın sorana da aynı şekilde erkek denk gelsin görürüm kıçınızı böyle konuşmak kolaydır.
- +1 yıl
Hem sanki @Seanaajaja erkeksin bizim kafanızdan düşünüyor gibi saçma bir yorum yapmışsın sen nereden bileceksin erkek ne bilir ne ister
- +1 yıl
@Darknessonshadow vallahi hepinizi çok iyi tanıyorum sen merak etme hepinizin kafasında neler dönüyor en iyi ben biliyorum verdiğin cevaptan dahi belli sorumun ne kadar haklı boyutta olduğu...
- +1 yıl
@Seanaajaja sen git kendi kafanla kendi düşünceni yaşa erkekleri kendi düşünceleri ve kendi fikirleri ile baş başa bırak
- +1 yıl
@Seanaajaja işine gelmeyince engelle zaten ** kaş*mer
- +1 yıl
@Seanaajaja sanki Allah tobe haşa ben biliyorum diyor
- +1 yıl
@Mutsuzbey16 sapık mısın oc boş ver git uğraşma benle haklıyım daha fazla konuşmam ananı *
- +1 yıl
Boş s*kim s*kum fikirlerinle hayatında iyi şanslar bir gün seni de s*ker bırakırlar merak etme
İstediğin kadar engelle istediğim yerden ulaşırım sana k*şmer - +1 yıl
@Seanaajaja kapito
- +1 yıl
bacım çocuğu sıktır git sapık xnakkakakwia çattık anası kasmer oğlu kasmer
- +1 yıl
@Seanaajaja kudurma
- +1 yıl
@Seanaajaja noldu cevap veremiyor musun artık
- +1 yıl
@Seanaajaja engelle engelle bitmiyor dimi
- +1 yıl
Gusullu uzak dur benden yemin ederim hayatı sana dar ederim sapık kuyruk acını sıkım kafanla hesap hesap atma amin oğlu sıktır ananı * orada anana bak
- +1 yıl
@Seanaajaja
Bunlar ne canım evladı üreyip üreyip enik gibi fırlamaya başladılar aynı kaynaktan d. t o. planları köpük alaya saçıyor kuduz vakası
Soran+1 yıl@gusüllü46 defol git başka yere böyle konuşma benim sorumun altında
- +1 yıl
Tecrübelerimden gördüğüm kadarıyla 26 yaş üzeri kadınlar hâlâ bekarsa toplum tarafından tokmaklanmış gözüyle bakıldıkları için bunu fırsata çevirip cinselliğin en uç noktalarını aramaya çalışıyorlar. Birlikte oldukları erkeklerin tavirlarindan fiziğinden ne kadar erkek olduklarını ölçüp seçim yapıyorlar, paraya da bakmıyorlar. Eğer doyurucu bir performansla karşılaşmışlarsa bırak evlenmeyi kölesi olmayı göze alıyorlar
- +1 yıl
@Kaygılı-61 ben 20 yaşındayım bende bu durum yok 29 yaşında bir sürü insan var hiç birinde bu duruma denk gelmedim insana göre değişir. Bu sadece 26 veyahut belli yaşla alakası olmayan bir etmen. Her yaşta ve her cinsiyette geçerlidir.
- +1 yıl
@Seanaajaja e sen niye genelleme yapıyosun biz genelleme yapınca kuduruk oluyosunuz ruh hastası
- +1 yıl
@Seanaajaja bunu takmayan erkeklere gidin o zaman en kanka en dağ ayısı tiplere gifiyorsunuz
- +1 yıl
@Cemeren_ o zaman karın 100 kişiyle yatmış birisi olur belki hoşuna gider :") bir de bana ruh hastası demen hakaret sayılıyor üslubuna dikkat edersen memnun olurum haberin olsun söylediklerine dikkat et ben sana küfür etmedim sadece burada düşüncemi belirttim kardeşim:") ve yaklaşık 28 kişi beğenmiş yorumumu çoğunluk katılmış seni geren ne yaptığın iğrençlik ( yaptın mı bilmiyorum ama konuşmana göre öyle gibi) yüzüne yansıdı ya bana bulaşırsın tabi bir de ek olarak sevgili yapmadım benim adıma da ona buna bakıyorsun diyemezsiniz efendim. Erkeklerden nefret eden birisi olarak bunu bana demezseniz sevinirim evlenmeye yakın da temiz kız diye edebiyat yapıyorsunuz bende diyorum ki o halde madem onun bunun kızıyla günümü gün ederim diyrosan bende diyorum ki karında senin givi 100 kişiyle yatmış birisi olur empati kurmayı öğren eksik dusunmek nedir ya?
- +1 yıl
@Cemeren_ daha düne kadar bana yürüdüğünü hatırlıyorum yüz vermeyince kuyruk acını burada almazsanız sevinirim. :") iyi günler.
- +1 yıl
@Cemeren_ yani sen diyrosun ki benim bünyem kaldırır senin özgür iradense saygı duyarım. Sonuçta herkesin kendi tercihi diye düşünüyorum. Ama şunu da bilmeni isterim ki 100 kişiyle yatan bir kadın aklındakiyle yaşar seninle de ölür bunu da böyle bilmiş ol :) herkesin düşünce tarzı farklı evet bu arada yorum begenildiyse çoğunluk onayladığı içindir bunu da ek olarak söylemiş bulunayım.
- +1 yıl
@Cemeren_ hiç kimseyle sevgili olmadım namaz kılıyorum ve iğrenç tipler de çok yaygın olduğu için görüyoruz etrafımız da günahımı almayı da kes
- +1 yıl
@Cemeren_ sorun yok önemli değil anı sinirle söylediğinin farkındaydım. Saçma sapan konular için tartışmayı sevmiyorum genelde. Evet dinime bağlı biriyim belki açık birisi olsam da... Ve bu arada teşekkür ediyorum. Doğru düşündüğüne eminim daha doğrusu anlamış oldun diye düşünüyorum. 🙏
- +1 yıl
@Cemeren_ teşekkür ediyorum umarım bu devirde zor belki ama hayırlısı diyelim en iyisi yalnız kalmak diyelim. :)
- +1 yıl
@Darknessonshadow knk bırak bunu ya evlenmeden olmaz diyo dinime bağlıyım diyonama erkek beğenmedigi için kaslı erkekler lazım buna
- +1 yıl
Aşko kimse anlamamış seni şaka gibi burada medeniyet taslayan erkekleri sanki bilmiyoruz gerçek hayatta yattığı kadına arkasından türlü hakaret ederler, başka kadınlarla yatsa "temiz, el değmemiş kız" isterler sırf şunlar yüzünden tamamen aşk ilişkilerinden soğudum yemin ediyorum kimse sevdiği için birlikte olmuyor artık
- +1 yıl
@Lalallavin ben öyle degilim tam tersi biri bana kolay bir şekilde bedenini sunsa helal olsun derim ve teşekkür ederim ertesi günde arar sorarım iyi misin nasıl hissediyorsun diye ben temiz kız isteyenlerden değilim ama hepiniz o tiplere bakıyosunuz ne güzel öyle bozuk erkekler cinselliği tadıyo veriyosunuz onlara düzgün olanlar umrunuzda değil sonra da seksten ilişkiden soğudum oluyor
- +1 yıl
@Lalallavin günümüzde cinsel aclık hatsafada olduğu için evlilik amaçlı birliktelik olamaz ve şu ekonomide
- +1 yıl
@Lalallavin ama cidden ben bı kız bana verse arkasından konuşmam ama ona rağmen hala bakirim ve yalnızım 24 yaşıma giricem Ağustos'ta hala yok
- +1 yıl
@Cemeren__ nasıl evlilik amaçlı birliktelik olamaz?
- +1 yıl
@Lalallavin yani kimsenin işine gelmez
- +1 yıl
@Lalallavin o anlamda , normal yani günümüzde evlilik amaçlı ilişkilerin nedeyse olmaması olsa da kızların seksten sonra tekmeyi yemesi
- +1 yıl
@Lalallavin ama ben denerim yani en fazla sevgililik ama o kadar
- +1 yıl
@Cemeren__ yok anlamam ama biriyle yatmaman sağlık içinde önemli hastalık kapma ihtimali var o yüzden gelecekte evleneceğin kişiyle olman daha mantıklı bu konuda
- +1 yıl
@Lalallavin evet ama ara sıra korunarak seks fena olmazdı en azından ilk seksi şu yıl bitmeden yapsam , yani yaşıtım biriyle 9püsmek ya da hadi lanet olsun en azından sarılmak nasıl bir his mersk ediyorum insan bunu bile merak eder mi ya bunu bile tadamadım
- +1 yıl
@Cemeren__ emin ol bende arkadaşlarım dışında kimseye sarılmadım etrafımdakiler her ay çorap değiştirir gibi sevgili değiştirirken ben bekliyorum çünkü eğer bu olayı yaparsam pişman olacağımı biliyorum (7. Sınıfta ergenlikle yaptım ve pişmanım) önce ki aylarda kuzenim pişmanım falan diyordu diğerleri için belli Bi süre sonra baktım başka biri var hayatında yani diyeceğim o ki doğru kişi elbet seni bulur sadece sabret yaşın mı geçti vardır Allah'ın bir bildiği dua et bekle
- +1 yıl
@Lalallavin anladım ama çok yakışıklı seksi olursa kabul edersin dimi
- +1 yıl
@Cemeren__ iyi geceler
- +1 yıl
@Lalallavin ama dur beni takip eder misin
- +1 yıl
@Lalallavin niye takip etmedin kız takip etmen için yeterince erkek değil miyim isnan yerine koymadın yani sende beter ol
- +1 yıl
@Cemeren__ ne yaşamışım lan görmedim bile mesajları çıktım uygulamadan? Ayrıca niye takip edeyim? Niye seninle bir şeyler yaşayayım? Kendi başıma mutluyum ben teşekkürler
- +1 yıl
@Lalallavin niye sadece takip et dedim ölür müsün benimle bişey yasa demiyorum o kadar konustuk filan hani içinden gelmemiş takip etmek hiç tanısalım sohbet edelim takip ediyim yok hani insan düsünüyor takip ettiğin erkekler başka bir tip ben başka benim gibi bir tipi takip etmek içinden gelmiyor , bu nedenle beter ol dedim umarım yarın sabaha kadar yaşamazsın
- +1 yıl
@Cemeren__ bak kardeşim ben burada takipçi kasmak için giriyorum erkeklerin kendisine ilgim yok gayet de Allaha bağlıyım ki onu da geçtim böyle diyerek günahımı aldın ki hakkımı da helal etmiyorum. Seni ve senin hem cinsllerrin kabul etmedim diye bana böyle konuşamazsın gerçekteen son kez uyarıyorum beni rahatsız etmeyi bırak 7 gündür girmedim dahi o derece umrumda değil anlık bir hevesle takipçi biriktirmek. İçin yaptım ki sen asla benim kötü yönümü bulamazsın ki yok o yüzden çeneni kapat konuyu konuştuk bitti been de diyorum ki umarım sana 100 kişi ile yatmış birisi denk gelir aynı zaman da senle evliyken başkaları ille de ilişkiye girer haddi bakalım selametle...
- +1 yıl
@Cemeren__ ek olarak takip ettim seni de amaa seen kendin çıktın kanka?
- +1 yıl
@Cemeren__ hayır ettim etmesem sen bana mesaj atamadın bu bir ikincisi ben takip ettim sen takiplerinden beni çıkardın been de seni takiplerimden çıkardım hayranın değilim diye.
- +1 yıl
O En Güzel duygulu Evlilige bırakmak varken zinaya günaha girmeye ne gerek var🥹
- +1 yıl
@Kürttorunuu evet bende öyle düşünüyorum. 🙏
öncelikle bu sorunun tek cevabı siz veya o kişi cinsellik konusunda ne düşünüyorsunuz.. ilişkinin ciddiyeti veya nasıl olduğu önemli değil.. eğer kişilere evllilik öncesi yanlış geliyorsa konu kapanır, ilişki ne kadar uzun veya ciddi olduğuna bakmadan.. sonracıma bu arkadaşlar eğer sizinle evllilik düşünecek kadar ciddilerse şimdiden fikirlerinize saygı duymaları gerekmez mi?
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmalı. Ayrıca sevgiliyken seks yapan çiftler evlenmek zorunda da değiller. Ciddi ilişki deyince mutlaka evlilik planları yapılan ilişkinin anlaşılması çok sığ bir düşünce biçimi. Madem seviştiğin diye evlenmek zorundasınız, seks yapmak yerine en kısa sürede gidip evlenin.
21 Yorumla- +1 yıl
*Madem seviştiğin = Madem seviştiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
107Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBu çiftlerin karar vermesi gereken bir olay. İlla olması gereken bir şey değil zorla olabilecek bir şey hiç değil. Ciddi sevgililik diye bir olay yok, onu da bi şöyle kenara alalım. Anlık gelişir, istersin ve sevişirsin. Herhangi başka bir engel yoksa olabilir yani hele ki iki seneden sonra..
80 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu tamamen kişilerin tercihi her ilişki kendi içinde özeldir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki de sevgililikte cinsellik olmamalı.. tabi ki de bu benim düşüncem.. ama benim sevgilim olsaydı ben onunla cinsellik konuşmazdım hatta konusunu dahi açmazdım.. yine de tabi ki de bu sizin kararınız yani isterseniz konuşun bu durumu onunla birlikte karar alın.
10 Yorumla
+1 yılCinsellik olan bir ilşki ciddi bir ilşki değildir ikisininde rızası ile olan ihtiyaç gidermek üzerine kurulmuş bir beraberliktir. Ciddi ilişki olması için senelerce konuşmaya da gerek yok kimisi 2 ay konuşur karar alır kimisi 10 sene konuşur ve sonuç hüsran olur bu kişilere bağlı
167 Yorumla- +1 yıl
saçmalık...
- +1 yıl
Sana göre?
- +1 yıl
''Cinsellik olan bir ilşki ciddi bir ilşki değildir'' bu sözün saçmalık. :)
- +1 yıl
Tamam ben bunu destekliyorum
- +1 yıl
Aferin sana.
- +1 yıl
Sana da.
- +1 yıl
Çayın var mı
+1 yılAçık ve net olacağım, benzer bir konuya yazdım trol bir cevap burada en azından ciddi olayım. Ömrümün 3 te 1 ini partnerimle aynı yatakta geçireceksem eğer aramızdaki uyumu evlilik olmadan evvel görmem lazım. Siz bu kafada değilseniz lütfen kendinizinkini ovmaya devam edin, erkeklerden de ilişkilerden de uzak durun. Ne kadar da meraklısınız insan denen organizmaya bu denli anlam ve misyon yüklemeye arkadaş. Biz de işiyoruz s* çıyoruz, yeri geldiğinde karnımızı doyuruyoruz. Bilincimiz var diye hayvani ihtiyaçlarımızdan tamamıyla sıyrılamıyoruz maalesef.
11 Yorumla- +1 yıl
Kızların istememe sebebini biliyorsundur umarım? Siz bir ilişki yaşadıktan sonra size kimse bir şey demiyor ama kızlar bir cinsel ilişki yaşadıktan sonra türlü hakaretlere uğruyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz sevgilimle 2 haftalık ilişkimiz varken cinsl hayatımız oldu. İlkim oydu ve nasıl güvenip yaptım onu bile bilmiyorum ama içimden bir ses ona kendimi teslim etmemi söyledi (tıpkı onu ilk gördüğümde ben bu çocukla evlenirim ya hadi hayırlısı demem gibi) ve birlikte olduk. 2. Yılımız da bana evlilik teklifi etti. Şu an 3. Yılımızdayız ve düğün hazırlığı içindeyiz. Bence bu durum tamamen ona hissettiğin şeylerle alakalı. Karşındaki insan sana ne kadar güven veriyor? Gerçekten niyeti evlilik mi bunları hissedersin. Cinsellik yaşayıp terk etme ihtimali var bu yüzden ilişkini riske atmana değer mi bilemedim. Ayrıca hayatındaki kişi ve sen hayattaki ideallarinizi istediğiniz konuma getirmiş olmalısınız. Atıyorum üni okunuyorsa bitirmeli, meslek yoksa meslek edinilmeli, askere gitmemisse gidip gelmeli vs vs. Tüm bunlar olmuşsa gerekli şartlar da oturuyorsa evlilik dusunulmemesi için bir sebep yok ve kısa zamanda bunu istiyorsanız hiç riske atmaya değmez.
28 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle ikimizde üni bitirdik. İkimizinde mesleği var. Askerlik yapmadı daha. 2 yıldır beraberiz. İlişkimizin ilk haftası beraber olduk ama 10 yıldır arkadaşız üniden tanışığız.
Cevap sahibi+1 yılE zaten birlikte olmussunuz o zaman sorun ne?
Soran+1 yılOlduk ama evlilik için planı var mı bilmiyorum. Adım atmıyor o şekilde
Cevap sahibi+1 yılBu konuyu onunla konusmalisin. Düşünüp düşünmediğini analiz et. Düşünüyorsa ne zaman düşünüyor onu falan sor ve sonra bir daha konusunu açma o açmadığı sürece
Soran+1 yılSordum ileri dönük cevap veriyor. Olur tabi falan gibi. Ama adım yok. 2 yılı doldurduk. Yaşlarımız 27-30 daha ne kadar ileri dönük düşünülmeli ki zaten birlikte yaşıyoruz başka eve çıkma derdi yok mesleklerimiz var. Sadece evli olacağız
Cevap sahibi+1 yılBu durumdan faydalanıyor olması sence de normal değil mi? Zaten evli gibisiniz niye borç harç yapsın? Evi ayırmalısın bence. Yani evlenmek için bir sebep olmalı ortada diye düşünüyorum. Hoş seviyorsa zaten bu yeterli bir sebeptir ama rest çekmeden de sanırım istediğin sonucu alamayacaksin. Çünkü bunun için bir sebep yok. Biz farklı evlerde yaşıyoruz arada ben kalmaya gidiyorum o kadar o da en fazla 1 hafta oluyor. Ailen falan biliyor mu
Soran+1 yılBeraber yaşamamız evlilik öncesi daha iyi değil mi? Tam anlamıyla birbirimizi tanımak için mükemmel bir yol bence. Ama adım da atmıyor yaşımız da ilerliyor. Para biriktirelim falan diyor. Öyle düğüne falan gerek yok ki. Zaten bu zamanda saçma olur. Bilmiyorum para biriktirelim diyor ama o da bende çok para tutamıyoruz eğlence seviyoruz club olsun ekstra bir etkinlik olsun. Ailesi ile tanışmadım zaten onlarla yaşamıyor. Benim ailem biliyor bana karışmaz ailem..
Cevap sahibi+1 yılEvet birlikte yaşamanız güzel bir şey bir yandan ama olumsuz yönü de her şeyi yapıyor olduğunuz için evliliğe gerek duymaması. Dost hayatı yaşamayı tercih ediyor eğer sende tercih ediyorsan amenna diyecek bir şeyimiz yok. Benimki de ailesi ile yaşamıyor ama hayatında benim olduğumu biliyorlardi ve telefondan annesiyle tanışmıştım. Sonra sosyal medyadan eklestik vs. Deprem zamanı yanına geldiler yüz yüze tanışma fırsatımız oldu. Biz de gezmeyi çok seviyoruz yani memur ve yaklaşık 40 günlük izninin 30 günü hep bir yerlere gezmeye gideriz. Zaten sırf evlenmek için de gezmesinden ve keyfinden ödün vermez ama bir iki yıl önce borsadan hisse almış evlilik için benim bundan haberim yoktu. İşleri ciddiye bindirince sattı gittik alınacak bilezikleri vs leri aldık. Yani demem o ki erkek evlenmek istedikten sonra bir şekilde parayı denklestiriyor. Hadi düğün falan saçma diyorsun o zaman 3 5 ayırın direk nikahtan geçin. Dersin ben maddi bir şey istemiyorum o yüzden beklememiz için bir sebep yok direk nikah kıyıp geçelim diye. İh mih ederse bahanesi para biriktirme mevzusu demektir.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet güzel konulara deginmissiniz. Burada önce amaclar bilinmeli evlilikmi cinsellikmi hoşça vakit gecirmekmi bunlar belirlenip evlilikse o yolda iletişim sağlayıp rezalet geçerek devam edilmelidir. İlişki durumları iki taraf içinde önemli ama ilişki yaşanmışlara mutlaka evlenmek gereklidir. Burada kadın madur olacağından ilk ilişkiyi yaşayan hanımla evlenme şartı olabilir daha önce ilişki yaşamış hanimlarla ilgili olarak taraflar anlaşarak ilişki yaşamalı ya da yasamamalidiŕ. Bazı kesin cinsellik amaçlı aracıyla onu yasayabilir. ya da sohbet ve evlenme amaçlı ise sohbetini yapabilmelidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik öncesi cinsellik yaşanmayan her ilişki evliliğe mi gidiyor? ya da yaşanan ilişkilerden hiç evliliğe giden yok mu? Genel yüzdeyi sorarsan, biz bir Avrupa ülkesi değiliz ve cinsel devrim tam anlamıyla sağlıklı bir şekilde gerçekleşmedi bizde. O yüzden bakiremizi hala önemseyenler ya da önemseyen birine denk gelirim kaygısı ile kızlar akıl almaz yollara başvurabiliyor. Benim bireysel fikrim sevgiliysen belli bir yakınlaşma normal ama direk cinsellik evlilik sonuna saklanmalı diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılCinselliğin olması için ilişkinin ciddi olup olmaması önemli değil.
Bu tarz durumlar anlık gelişir ve iki tarafın da isteği üzerine olur.
Ayrıca ben ten uyumuna inanan birisiyim. Bunun sebebi de günümüzdeki evliliklerde çok belli oluyor zaten.
“ Eşim bana yetmiyor, eşimin şeyi küçük, eşim böyle eşimin şurası kıllı “ vs. Bir ton şikayetçi insan var.
Evlenmeden önce cinsellik yaşamayacaksanız, evlilikten sonra da oluşacak riskleri göze alacaksınız.22 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama 2 yılda Kararını verirsin öyle değil mi?
- +1 yıl
E yani, verilir elbette. 2 yıl uzun bir süre.
+1 yılolmalı yapmayınca noluyor sanki aferim mi diyorlar
ciddiyse 6 ay içinde evlilikten bahseder arkadaşlarıyla ailesiyle tanıştırır yapmıyorsa ciddi değildir
cinsellik yaşaması fikrini değiştirmez değiştirende var ama öyle tipleri zaten seçmeyin81 Yorumla
+1 yılSeven insan sizinle yatmaz saygı duyar görüşlerinize Instagramda okudum hemen kaydediyorum lazım olur diye yani beklemesi lazım evlenince olur o dediğiniz çünkü her türlü sorun o istemez atıyorum siz istemezsiniz bebeğe olan olur evlenmek zorunda kalırsınız
18 Yorumla
Soran+1 yılİnstagramda mı okudunuz?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Sizle muhattap olmuyorum yanlışlıkla yazdım
Bu konu Karşındakinin ve senin niyetine bağlı. Eğer sen zaten evlilik yolundayız benim de ciddi düşündüğümü bilsin bana bağlansın niyetiyle istiyorsan ve karşındaki haz peşindeyse sıkılıp bırakabilir. Bu konu dediğim gibi karşındakinin niyetine ve karakterine bağlı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılYani şimdi Aşk ilişkileri ile cinselliği birbirine bir kere karıştırmayalım Evet her insan hoşlandığı aşık olduğu kişilerle cinsellik yaşamak ister bu konu ayrı ama söz konusu sadece cinsellikse buna bakılmamalı çok fazla yani Sadece ciddi ilişkide cinsellik olur diye bir kural yok ama soruya dönecek olursak Eğer gerçekten ilk başta böyle şeyler sana söylüyorsa veya bunları sana hissettiriyorsa Evet niyeti ciddi değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle söyleyeyim iki yıldır berberiz ama ilişkimiz başladıktan 2 hafta sonra cinsellik de başladı. Yani 2 yıldır da cinsellik var. Ama tanışıklığımız üniden beri. Yani 10 yıldır arkadaşız. Ailesiyle tanışmadım, ailemle de tanışmadı
+1 yılErkeğin ne istediği umrumda değil. Benim derdim de birisiyle ne olursa olsun evlenmek olmadı hiç bir zaman. Ben ne zaman istiyorsam seks o zaman olur diye düşündüm ve öyle yaşadım, hiç zararını da görmedim.
Erkek benim götümü yesin!
56 Yorumla- +1 yıl
Ha hay sonu iyiymiş
- +1 yıl
@Wien34 Yemeye kıyılamayacak derecede güzel.. Boşuna dememişler yemede yanında yat diye. 😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu ilişkinin ciddiyeti ile değil tarafların bakış açısı ile ilgili bir durum. İsteyen ciddi değilse de yaşar, istemeyen ciddi ise de yaşamaz. İlişki istediği kadar ciddi olsun, mzalar atılana kadar hiç bir şeyin garantisi yoktur. Gelin ata binmiş ya nasip demiş derler.
00 Yorumla
+1 yılİki taraf da istiyorsa olmalı, taraflardan biri istemiyorsa olmamalı.
Seks cinsellik karşılıklı yaşanır iki tarafında yoğun duygularıyla gerçekleşen birleşme kenetlenme bütünleşmedir. Kilitlenmektir. Zevk almak zevk vermektir.
Onun için karşılıklı istek önemli.
00 Yorumla
+1 yılÇoğu zaman ciddi düşünülen ilişkiler oluyor ve bunun sonucu ilişkiye girildiği anda ayrılıyorlar bu yüzden ben saçma buluyorum ayriyeten böyle yatma durumları varsa önceden lütfen aşılarınızı yaptırın ki hastalık kapmayin boşu boşuna hayatınız heba olmasın
00 Yorumla
+1 yılKim ne derse desin benim fikrim benim düşüncem seven dokunmaya kıyamaz seven sevdiğini gözünden sakınır yanına yatagina değil kalbine ruhuna yakıştırir
Zevk almak için mutlu olmak için birlikte olur
Tatmin olmak için değil hayatı en güzel şekilde yaşamak yaşatmak için beraberlik yaşar
Kısacası sevgili cinsellik normal mantığı bana uymaz
00 Yorumlaher şey zamanında güzeldir aslında. Uygunsuz birliktelikler ihtiyaçmış gibi düşünmek çok zayıf bı hazdir. İnsan sevdiği ile birlikte bı şeyler yasamali tabi ki ama bunun evlilikle beraber olması çok daha saglikli ilişki için. Zira herşeyi yapınca heyecan zamanla tükenir. Ama evlilik düşüncesi yoksa bu gayet normal bı durumdur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bunun bir süresi sınırı olmaz canım. İkinizin de bu ilişkiden ne beklediğiniz ne aradığınız ne arzuladığınız önemli. Beklentilerinizi açık seçik tüm çıplaklığı ile konuşun. Birbirinize şeffaf olun. Sakladığınız hiç bir gizli şeyiniz kalmasın. Karşılıklı beklentileriniz uyuşuyorsa sevgili olabilirsiniz ve bu güvene dayalı haz dolu sevgililik süreci bebek istediğiniz an evlilik zamanı gelmiş demektir. Keyifli ilişkiler. 🔥
00 YorumlaCinsellik konusu bizim gibi batılı olduğunu iddia edip dibine kadar Ortadoğu kültürüne boğulmuş ve onu yaşayan toplumlar için çok önemli, insanlar cinsel yaşantılarını yaşamak konusunda özgürdürler. Cinsellik yaşayabilmek için bir ilişkinin evliliğe gitmesi gerekmiyor bunu yaşayabilmek için altını doldurması gereken çok daha fazla bileşen var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak olmamalı çünkü insan ulaştığı herşeyin nankörü ulaşamadığı herşeyin müptelası olur birşeyler yaşarsan evlilik olsa dahi merak edeceğin yaşamak isteyeceğin duyguları heyecanı tüketmiş olursun
50 Yorumla
+1 yılPeki bu kadın cinsellik yaşadı bozuldu, adam bıraktı ben niye alayım. Başkası yararlandığı kullanılan kadını ben ne yapayım, escort ta giderim daha iyi onunla evleneceğim e, escorttan bu kadının ne farkı kalıyor
011 Yorumla
Soran+1 yılEskorta gitmesi daha doğru. Bir kız cinsel geçmişi var diye duyguları hiçe sayılıp onunla seks için sevgili olmak vicdansızlık. Escorta neden gittiğin belli en azından bir escort beni sever mi acaba demiyor ama sevgili olduğunuz kız size bağlanıyor
- +1 yıl
Erkek istedi diye kadın cinsel olarak kendini ona veriyor, ayrılıyor sonra başka adamlara aynı şeyi yaşıyor, eee escort ta farkı ne sonra beyaz gelinlik içinde ben mi alacağım kadını, beyaz gelinlik ne demek masumiyet temizlik anlamına gelir bu kadın'ın masumuyitemi kalmış ona siyah gelinlik yakışır, ben erkek halimle yapmıyorum sürekli kadınlara bakıyorum midem bulanıyor, başka adamın dokunduğunu bile bile ben ona nasıl karıcığım derim, nasıl başını göğsüme koyarım, hoplamadığı kucak kalmayan bir kadını
Soran+1 yılBu nasıl bir bakış açısı erkek ona neden dokunuyor? Kadın sadece sevilmek istiyor. Erkek öyle olmasa genelev mi olur? Kadınlar için erkek genelevi yok ama erkekler için var neden diye sordun mu hiç? Kadın güveniyor seviyor sevişiyor sizde tatmin olma peşindesiniz duygudan uzak
- +1 yıl
Vermeyin gerçek seven adam sevdiği kadın evlenmeden der ise ona daha çok aşık olur, ben öyle olurum, bacak arasını koruyan kadın benim gözümde en sadık aşıktır, koruyamayan evlendiği zamanda hoşlandığı bir adam çıkarsa korumaya tenezzül etmez, aşk demek sadakattir
Soran+1 yılAşkın bacak arası ile alakası yok. Diyelim ki tecavüze uğradı sevmeyecek misin bu kadar mı biyolojik bakıyorsun ya
- +1 yıl
Şöyle düşünün evlendiniz daha önce başka adamla birlikte oldunuz bu adam paylaşım yapıyor bu kadını şöyle yaptım bu pozisyonda olur ya kocanız öğrendi, aile saadetini nasıl beklersiniz olmaz demeyin öyle bir olurki anlarsınız
- +1 yıl
Anlamadın sen, tecavüz ayrı evlenip anlaşamamış ayrı, onları demiyorum zevk uğruna hemen bir adamla sevgili olup yatan kadına diyorum
Soran+1 yılBakire olacak yani illa? Tamam da kadın kendini koruyamadıysa? Erkek kadar güçlü değil sonuçta
- +1 yıl
Bacak arası ile alakası yok ise evleneceğin adama delikanlı gibi anlat senden önce kaç kişi ile birlikte oldum de bakalım kaç erkek nasıl düşünecek
- +1 yıl
Kendini koruyamayan kadın evlenınce nasıl sadık bir eş anne olacak, evli iken başka adamdan hoşlandığı zaman ne olacak peki, ya şöyle düşün birisiyle 2 ay çıkıp bekaretini veriyorsun sonra evleneceğin adamla 30/40 yıl neyse mutlu olmak istiyorsun sana saçma gelmiyormu bu
- +1 yıl
Evlenmiş boşanmış kadın ve erkek evlenebilir ler sıkıntı yok ben hiç evlenmemiş bir adamım neden bakire olmayan veya ayrılmış bir kadın alayım ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizin anlamadığınız şey şu siz erkek değilsiniz erkekler sevmese de arzular adam bedava cinsellik yaşıyor niye ayrılsın senden evlilik düşünse 6 aydan sonra bu yönde adım atar seksi kimse kötü olarak görmüyor ama sen kendini kullandırtıyorsun kusura bakma
00 Yorumla
+1 yılGüvenip sevdiğin biriyse bence olmalı
2 taraf birbirini ister ve bir anda olur her şey arada tutku varsa karşı çıkamazsın.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. İnsan sevdiği ile sevgilisi ile sevişir değil mi. ? Peki sevişmeyecekse yakınlaşmayacaksa normal arkadaştan farkı ne olacak? Bakış açısı tabiki bunlar ve seks puzzle da en son parçadır. Cinsel yönden uyum da sağlandığında ilişki sağlıklı bir şekilde devam edecektir.
00 YorumlaOlur tabi ki cinsellik sanki sevgiden apayrı bir olgu gibi düşünmeyin.
60 Yorumla
+1 yılKısa keseceğim. Seni seven erkek cinsellik için sana asla baskı yapmaz sen nasıl istersen öyle olsun hayatım der, komplike düşünmeye gerek yok.
44 Yorumla- +1 yıl
@Astrolojibağımlısı haksızsın
- +1 yıl
Sadece evlenmeden cinsellik bekleyen erkek ciddi düşünür mü sorusuyla ilgili fikir beyan ettim.
- +1 yıl
Seviyorsa baskı yapmaz kısmına katılıyorum çünkü Seven insan sevdiğini Üzmez ama sevenler de birbiriyle bir şeyler yaşamak ister bu ileri seviye bir şey olmasa bile sarılır öpüşür bunların olması gerekir sevgililik de
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. ilişki ciddi ise tabiki cinsellik olmalı. her iki taraf içinde diyorum gidipde cinsellik arzusunu başka biriylemi yaşayacaklar. kesinlikle ilişki ciddi ise cinsellik olmalı. cinsellik olmaz ise günü birlik aldatmalar olur
00 Yorumla
+1 yılOlmalı tabiki cinsellik olmadan ilişki tuzsuz yemek gibidir ama tabiki yeri ve zamanında olmalı
50 Yorumla
+1 yılEvlenmeden ucunda ölüm bile olsa cinsellik olmaz.
Max el tutma olur onun dışında bişey olmaz. her şey zamanı ve vaktinde güzel
20 Yorumla
+1 yılOlur olmaz ama biseyler yaşanmalı ki taniyabilesin ve her şey konuşulmali. boşanmaların çoğu birbirini iyi tanımamaktan geçiyor.
20 YorumlaCiddi olsun ya da olmasın. Bu tercih tamamen size kalmış bir konudur. Kimsenin dahli sözkonusu değildir...
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunların hepsi kişiye göre değişir ama cinsellik yaşanıyor diye bir insanı değersiz görmek veya namussuz diye karalamak ancak cahil yobaz insanların yapacağı iştir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlenmeden yapmak. Tamirciye ustaya veya esnafa lesin para verip aonra ondan is brklemek gibidir. Parayi verdikten sonra hicbir işci gelip o işi yapmaz. burada da oyle verdikten sonra evlenmesini cok bekletsiniz.
017 Yorumla
Soran+1 yılAynı şey değil. Para vermezsen dayak yersin. Sanki para vermeden iş yaptırmak mümkün de. Burada durum farklı. Güzel bir kadınım, hemde çok. Hayat enerjim de yüksek. Ten uyumumuz da iletişimimiz de harika. Neden istemesin benimle evlenmeyi?
Cevap sahibi+1 yılPesin para vermekten bahsediyorum. İsi yaptiktan sonra verilir para. Yoksa parayi alan hicbir usta gelip o işi yapmiyor salliyorda salliyor..
Cevap sahibi+1 yılBenim hayattan ögrendigim bisey varsa o da guzel bir kadinin kendine guzelim demeyecegidir.
Soran+1 yılNiye ne alaka herkes güzel diyorsa bana ben kendime niye demeyeyim? Ayrıca biri işken diğeri duygu arasında ki ayrımı yapamıyor musun? Seks yaptın diye işini görmüş olmuyorsun bir şeyler hissediyorsun o insana karşı
Cevap sahibi+1 yılMesela her kusun eti yenmez dedi birisi. Sen ona ne alaka biri kuş ve yemekle ilgili biri de insan ve iliskiyle ilgili diyor musun? Bu bi benzetmeydi benzetme yapmak ornekleme yapmak zaten farkli seylerle alakasiz seylerle olur. Ve benim ornegim gayette benziyor adam senden alacagi en onemli zevki aldiktan sonra evlenmeye hevesi de motovasyonuda %99 oranda azalir Sevgi mevgi gec o isleri cikin pembe ruyalarinizdan. Senden iyisini bulsun bak bakalim sevgi kurtarabiliyirmu o isi.
Soran+1 yılAnlıyorum ne demek istediğini ama şunu söylüyorum bende sonuçta yedim doydum bitti değil ki seks. Bağlanıyorsun. Hissi bir şey bu. Öyle olmasa evliler de bıkardı habire seks yapmazdı öyle değil mi?
Cevap sahibi+1 yılBi canta aldın sana 1 yıl bedava kullan Ama 1 yil doldugunda ya geri getir ya da parasini ver kullanmaya devam et dediler. Sen de begendin falan ama seneye magazaya gittin yeni modeller gelmis o sira ayni parayi bu cantaya verip alir misin yoksa zaten bunu kullandim diyip gozune kestirdigin bi tanesini mi alirsin? Hele birde o yeni modelleri de 1 yil kullanma sansin varsa hepten bitti olay😉 su andaki piyasa da ona dondu heryerde bedava canta var hemde yeni model yukseltebilyorsun kim para verip alsin ki? Tek bi sekilde satin alinan canta olur. Bedava 1 senelik kullanim hakki verilmeyen bi canta varsa ve herkes gibi olmayayim farkim olsun diyenler.. gidip o deneme yapilmayan direk parayla satilan cantayi alanlar mutlaka az kişi de olsa cikacaktiir dimi?
Bak Diger cantalar hic satilmazken tek satilan canta o oldu bak😂..
Soran+1 yılİnsan ya bu hani eşyayla kıyaslaman çok abes. Hem evlenince de aklı hep kalır o zaman diye kızlarda? Hani evde satın aldığı olsa da beleş çanta her yerde nasıl olsa? 😂 ahlaka bak
Cevap sahibi+1 yılBir iddaya girelim mi? Ama samimiyim laf sokmuyorum ya da hakaret amacim yok. Eger annenle bu muhabbeti yapabileceksen. Bu yazdigim canta ornegini goster ve hakli olup olmadigimi sor. Eger bana hak vermezse senden vok samimi bir sekilde ozur dileyecegim. Ama annen bana hak verdigimde sinirlenip kadinin ahlakina da laf etme tamam mi
Cevap sahibi+1 yılEvet bi konuda cok haklksim evlenince de akli hep diger kizlarda olacak. Bunu bosuna kimseye sorma ya sana dogruyu soyleyecek ve sen de durust bor adama tekmeyi basacaksin ya da sana yalan soyleyecek ve sen yalanco biriyle hayatina devam edeceksin
Soran+1 yılHer şartta erkekler olarak bir karaktersiz mahlukların diyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılHayir karaktersiz diyemeyiz. Her nefis sahibi gibi herseyin daha fazlasini istiyoruz. Ama toplumun duzgün islemesi kardeşim bu ocgudümüze engel olup otokontrolu elden birakmayarak tek eşli olaraj yasamaliyiz. Ama. bu devirde kac kisi toplumu ve ahlaki degerleri onemsiyor ki? Zaten onemseyen biri evlenmeden de yapmaz.. duzgün bir toplum istiyorsak once kendimizi düzeltmeliuiz. Mesela ilk adimi sen atip evlilik omcesi iliskiyi kafandan cikarmakla baslayabilirsin
Cevap sahibi+1 yılYani benim yaptigim ahlaksizliga kimse karismasin ama baskasinin yaptigi isime gelmeyen bir ahlaksizlik tu kakadir gkbi bir yaklasim cok ilkel geliyor bana.
Soran+1 yılSeks yapmak ahlaksızlık mı?
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden seks yapmak ahlaksızlıktir. Ha dersen ki hayir oraya kimse karisamaz ben ateistim sanane falan.. o zaman biri de cikar ve der ki benim fikrime gire aldatmak ta ahlaksizlik degildir.. yukarda yazdigimi tekrarliyorum isine gelen ahlaksizlik serbest isine gelmeyen ahlakskzlik yasak dersen buna en basit tabirlerle zorbalik narsistlik ilkellik denir. Birini seç🙂
Soran+1 yılSeks yapmak ahlaksızlık değil. Aldatmak birini kandırmak ahlaksızlık ama. Evet ben deistim. Hayatımda biri yokken sırf tatmin için seks yapabilirim. Hayatımda olan kişiyle seks yapabilirim. Çünkü bu bir ihtiyaç. Ama hayatımda biri olduğu halde başkasıyla ilişkiye girmek işte bu ahlaksızlık. Bence algında problem var. Müslümansan seksi ahlaksızlık görmen ondan kaynaklı olabilir. Seks bir ihtiyaçtır. Sen evlilere özgü bir şey sansansa bu evrensel bir ihtiyaç
Cevap sahibi+1 yılSadece ihtiyac icinse mastr yapabilirisn. Ama demekki bazi diygular tatmak ostoyorsun ben de farkli insanlarin farkli tatlarini almak istoyorum. Ayni seyden bahsediyoruz. Zaten deistsen kimkike dumduma ya karismanman lazim adamin her istedigini yapmadina izin vermen lazim o da seni kandirmadan gidip yapabilmeli. Ben net anlattim yukarida onun ahlaksizligi olmaz brnim olabilir diye bisey kabul etmiyorum. Ya hetkes ahlakli ya da hicbiri😀
+1 yılCiddi iliski evlilige gider buyuk ihtimal. Evlilikte olur cinsellik. Neyine guvenip onunla cinsellik yasayacaksin ki. Garantiye alinmadan asla olmamasi gerek bir sey cinsellik.
00 Yorumla
+1 yılSonuna kadar gitmezsen sorun olmaz ama evlenmeden sonuca ulaşırsa hevesı gıderse ya da begenmezse
010 Yorumla
Soran+1 yılSonuna kadar derken 2 yıldır beraber oluyoruz
- +1 yıl
Bence evlenegıno sanmıyorum artık öyle bısey dusunuyormu peki konusu gecıyormu
Soran+1 yılEvlilik şart mı diyor önemli olan bizim hissettiklerimiz diyor
- +1 yıl
Yanı bak çünkü evlenmeden herseye ulaşmış çünkü sence ne beklentısı kalmıskı ona göre evlenmedende ısımı görüyorum hesabı yapıyor
Soran+1 yılPeki ayrılsam? Özlemez mi? Bir de yaşasa bile bu yedim doydum gibi bi şey değilki insan sonuçta insan insana bağlanıyor her yaşanan şeyle
- +1 yıl
Ayrılırsak derken deneyebılırısn eğer bırakmazsa senı gerçekten senı sen olduğun ıcın sevıyodur yanındadır ama üstüne düşmezse bılkı sadece zevkını gıdermek ıcın senınle yanı yedım doyurdum olayı degıl gıder olmamış yaşamamış bırının arayışına gırer yanı
Soran+1 yılBitirdim yine geldi yalvardı yakardı. 2 senemiz bitti. Tekrar başladık 5 ay oldu adım yok hala
- +1 yıl
Yalvarır o konuda mutlu edıyosan eğer sırf bunu kaybetmemek ıcın yalvarır ama evlenmez net
Soran+1 yılYobaz biri değil ama bakire kadın olacak takıntısı yok ama sorumluluktan korkuyor galiba
- +1 yıl
Sorumluluk vede evlenınce yapılacak herseyı yapmış zaten anladınmı heyecanı kalmamış bence
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Ben temizliğim incecik bir zarda olduğuna inanmıyorum.
51 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye ve duruma göre değişir. Yapılacaksa da tam ilişki olmasa iyi olur kadın açısından. Kadın kendini garantiye almaya çalışmalı. Yine de olursa yapacak bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi cinsellik doğru gelmiyor, ciddi düşünülür ama bir kavgaya soruna bakar ayrılığa sonradan evlilik olmaz o yüzden doğru gelmiyor evlendikten sonra daha doğru
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cinsellikle ciddiliğin alakası yok ama erkekler kolay veren kızları ciddi görmemeye başlayabiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama. Ne güzel karşılıklı istenme durumu ve kompleks yok
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik seks iliskisidir ciddi iliski degildir gittigi yere kadar seks yaparsin sonra ayrilirsin baskasinin kollarina gidersin onunla devam edersin evlilik diye bir sey olmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlilik dışında olmamalı. Evliliğe dair şeyler evlilikte yaşanmalı oraya da birşeyler kalmalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden yaşandıysa ve yaşanıyorsa 2 yıl gibi bir süredir
Olamalı sonucta ciddi olmayan bir ilişkide bile var cinselliksiz bir yaşam nasıl yoksa ilişkide yürümez tıkanır bir yerde 👍
014 Yorumla
Soran+1 yılOlmalı diyosun ama 2 yıldır cinsellik de yaşanan ilişkimde önümü göremiyorum. Ciddi bir adımı yok. Cinsellikle yaşam nereye kadar?
Soran+1 yılAnlayamıyorum seviyor gibi de. Ama evlilik biraz korkuyor
Soran+1 yılEvet. Evlilik çok büyük bir sorumluluk. Aileler filan sandığından daha zor biraz daha zamana ihtiyacımız var diyor. 2 yıldır beraber yaşıyoruz zaten. Sadece yasal olarak karı koca olacağız. Ben aile istiyorum artık yaşım 27 anne olmak istiyorum. Ama sevgililikte bu mümkün değil. Daha ne kadar beklemeliyiz ki?
Soran+1 yılSöyledim zaten zamana ihtiyacımız var dedi
Soran+1 yılSeni de bir kız mı oyaladı
Soran+1 yılKızlar niye oyalar ki ya ne tuhaf. Keşke istese hemen hazırlık yaparım
Soran+1 yılBir de aldatıldın öyle mi üzüldüm..
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Evlenmeden önce isteyen erkek seven erkek degildir bence
30 YorumlaEvlilik odaklı değil de isteğin var ise yaşa evlilik odaklı yaşayıp ayrılan niceleri var
20 YorumlaBu ilişkinin ciddiyetiyle alakalı bir durum değil. İkinizin ne kadar istediğine bağlı. İkiniz de istiyorsanız yaşarsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer ortada bir sevgi varsa cinsellik olur çünkü insan dokunmak temas etmek ister en özel anları yaşamak ister evlenmeden önce cinsellik olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır cinsellik olmasına rağmen ciddi adım atmıyorsa?
Evlilerin bile boşandığı bi dünyada sevgili iken ciddiliğe güvenipte naısl başka şeylet düşünüyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılTadına bak güzel bugun varsın yarın yoksun. Hoşuna giderse gir altına dünyanın tadı senin olsun
Gerisi hikaye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinin, seninle cinsellik yasamamasini ama baska kizlarin resmine bakarak mastürbasyon yapmasini mi istersin, yoksa cinsellik yasayip onu doyurup kafan rahat olmasini mi? Bu secim senin. Vermeyen butun kizlarin sevgilileri baska kizlarin resimlerine bakarak mastürbasyon yapar. Istisnasiz. Yapmiyorum diyen de gay falandir.
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptığı sevgilisiyle evlenmeyi düşünüyorsa sıkıntı yok, ihtiyaç olarak görüyorsa iler dönük değil anda yaşıyorsa seks için birlikteyse problem çok büyük
Cevap sahibi+1 yılBunu zaten asmalisiniz o ayri. Ama birseyler yasamadan bilemezsin
Soran+1 yıl2 yıl uzun bir süre değil mi?
Cevap sahibi+1 yılBilemezsin
+1 yılGerçekten ciddi ise ve ikinizde eminseniz bence cinsellik olmalı. Eğer ikinizde seviyorsanız asla bırakmazsınız cinsellikten sonra
00 Yorumla
+1 yılEvlilikten önce cinsellik düşünen adam ciddi DÜŞÜNMÜYORDUR
014 Yorumla
Soran+1 yılÇok kesin bir genelleme
- +1 yıl
Binlerce örneği olan bir genelleme
Soran+1 yılCinsellik kötü bir şey mi ki evlilikten önce düşünülünce sorun oluyor? İnsan sevdiğini arzular ister
- +1 yıl
Düşünülüyor olması sorun değil yapılıyor olması sorun. Burası Türkiye sonra mağduriyet olusturuyor.
Soran+1 yılYapılması daha iyi değil mi? Düşünmek ve yapmak arasında çok ciddi bi fark yok. Düşünmek yapmanın yarısıdır. İnan cinsellik yaşayınca bağ daha kuvvetlenmiyor mu?
- +1 yıl
Yoo sıkılınca yol verecek inanmıyorsan dene gir 😉 bakalım bağ kuvvetlleniyor mu
Soran+1 yıl2 yıl oldu ilişkimiz. Ben 2 kez bitirdim. O geri geldi. Bitirmek istemeyen o
- +1 yıl
Birlikte olarak rolleri değiştirmek istiyordur belki de. 2 yıl evlilik teklif etmek için yeterli bir süre niyet samimi ise
Soran+1 yılRolleri değiştirmek derken
- +1 yıl
O bitirecek sen devam etmek isteyeceksin
Soran+1 yılNeden bitirmek istesin ki? İlişkimiz güzel gidiyor. Bitirmek istese kendi gelmezdi demi kurtarmak için?
- +1 yıl
Madem ilişkiniz güzel gidiyor madem 2 yıl oldu madem peşinde koşacak kadar seni seviyor neden evlilik teklif etmedi?🙂
Soran+1 yılÜlkede yaşamak zor. Kiralar 20 bin lira azıcık bir alışveriş yapıyorsun market en az bin lira ödüyorsun. Bir çok şeyden dolayı endişeli olabilir yaşam çok zor çünkü. Başka ne olabilir ki sebep
- +1 yıl
Hadi hayırlı tıraşlar 👋😂
Evlilik dışı ilişkiye karşı biriyim benim için olmamalı…
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi veya değil fark etmez. tarafların arada ki çekime göre hareket edilmeli.
10 Yorumla İlişki yaşayanların beklentilerine göre değişir
00 Yorumla
+1 yılCinsel bir çekim yoksa ve yaşanmıyorsa onun adı arkadaşlık oluyor.
00 Yorumla
+1 yılBunu ilişkinizin durumuna göre anlayacak olan sensin, biz ne desek yalan olur.
00 Yorumla
+1 yılBence her halükarda evlenmeden olmamalı bu kişilere ve tercihlerine bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılBir şey demek zor ya. Sonuçta iki yetişkin insanlar. Onların bedeni onların kararı.
00 Yorumla - Devamını Gör (113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler