Haklı ya da haksız onun ne dediği önemsiz. Senin ne istediğin önemli ve ne hissettiğin önemli. Sevgili olan herkes cinsellik yaşayacak diye bir kural yok. Ama adam evlenme de teklif etmiş sende erken demiş red etmişsin. Erken görüyorsan cinsellik için de erkendir. Kendini evliliğe ne zaman hazır hissedersen o zaman düşün bunu derim. Ama onun hislerimde de emin ol derim. Seninle birlikte olduktan sonra belki evlenme teklifini seni kullanmak için yapmış olacak.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞart değil ama sende böyle prensibin varsa ne diye aynı evde yaşıyorsun. Senin gibileri de bi anlamadım hayatlarına bi çizgi çekmişlet ama o çizginin dışında yaşıyorlar
10 Yorumla
+1 yılHelal olsun sana da bu kadar düzgün Allah’tan korkan bir kızsın o evde kalma kardeşim sana namahrem o adam aynı evde yaşadığın her an günah yazılıyor belki de
11 Yorumla
haahaha ulan taktir ettim cidden aynı evde yaşayıp tık olmaması hiç inandırıcı değil ama bu kadar sabırlı erkek varsa anlından öperim cidden masum seviyordur seni :D
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
O dursa ben durmam. 2 yıllık sevgilim aynı eve çıkacam. 2 ay boyunca ev arkadaşı gibi durucam. Aynı yatakta uyuyacagız birde.
Libidonuz yerleri süpürüyor cam açında evi toz sarmasın.
20 Yorumla
+1 yılSeni aldattığına yemin bile edebilirim. 32 yaşında adamın seninle evcilik oynayacağını mı düşündün? 😄
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır ama aynı evin içindeyse evet, soru troll olmalı çünkü aynı evin içinde arada aşk varsa kadın bile duramaz ki erkek mümkün değil. Ateşle barut çekim, buna ne kadar istesekte izin vermez bu yüzden soru kesin troll
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Aynı ewde yaşıyorsun ve şimdiye kadar seni zaten yapmamış olması şüphe bırakıcı sende 2 yıldır azdiriyon vermiyon saçma bir durum okadar temizsen ayni ewde bunca zamandır ne işin var
10 YorumlaEvet herkes yaşıyor bir siz kalmışsınız. Adam da istiyor. Evlilik teklif etmiş yok demişsin seks istemiş yok demişsin e bu adamı nasıl tutacan elinde bırakır giderse şaşırma
10 YorumlaNe o kardeş kardeş mi yaşıyorsunuz? Öyle ilişki mi olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik öncesinde yapmamanızı tavsiye ederim.
10 Yorumla Ohaaa imkansız inanmam
Bırak iki yılı ilk gece boş gecse 2 gecenin kaçarı yok. Valla bu dediklerin doğru ise o çocuğu takdir ediyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem hiçbir şey yapmayacaksın neden aynı eve taşındın. Ev arkadaşı gibi o ne öyle. 2 yıllık sevgililikte daha dudaktan öpüsmediyseniz eğer adam iyi bile dayanmış valla çok haklı.
00 Yorumla2 yıl nasıl nasıl dayanmış ya aynı evde kardeş gibi yaşamaya😜
00 Yorumlaayni evde yaşıyorsun ama cinsellik yok. güzel fantezi
00 Yorumla
+1 yılOlabilir veya olmayabilir sevgili olanların kendi tercihidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. aynı evdesiniz birde e artık yaşar insan bence ufakta olsa birşeyler
10 Yorumla
+1 yılAynı evde nasıl ateşle barut yan yana duruyor inanılır gibi değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır öyle bir zorunluluk niye olsun ki?
10 Yorumla
+1 yılTercihlere kalmış durum
10 YorumlaYaşamak zorunda değilsin
10 YorumlaAynen öyle haklı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam haklı beyler dağılın
10 Yorumla
+1 yılZorunda değil, iki taraf ortak karar olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aynı evde hiç olmadı diyorsun. Trollsün
00 YorumlaErkek olduğuna emin miyiz?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKısıtlı şekilde yüzeyel olur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılIkinizniz burç ne
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ikizler, o boğa.
+1 yılTadı tuzu ilişkinin
26 Yorumla- +1 yıl
Bencede heleki saç seçmek kdkdkd
- +1 yıl
Ben o saç çekmeyi cinsellik anlamında anlamamıştım normal ben oturduğumda saçımı çekerdim hep o anlamda anladım
- +1 yıl
Yoksa cinsellikte saç çekmek saçma
- +1 yıl
Biliyorumda sen bir ara yazmıştın ona gönderme yaptım
- +1 yıl
Hm tamam
- +1 yıl
Ee napıyosun sanatkar hazretleri
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Aynı evde olup kardeş kardeş
00 YorumlaAtma ziyaaa😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl2 yıl olmuş olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet zorunda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl32 ise olur
00 Yorumla Senle ömür geçmez
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat