Cinsel Yaşam Sevgiliniz size cinsel olarak nasıl yaklaşıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 İkna edici mi özgür mü Sevgiliniz size cinsel olarak nasıl yaklaşıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Bazen ikna edici olmak iyidir, her an istediğini vermemek lazım, biraz daha yansın tutuşsun daha fazla arzulasın 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Genelde kaçarak yaklaşıyor ve ben ikna etmeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Genelde özgür davranır partnerlerim yanımda. Zaten beni izlerken bile tahrik oluyorlarmış jsjsjsks 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. böyle 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Muhteşem... Küçük bir kedi gibi, sürüne sürüne... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ney Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ney olmazzz... Keman ve saz var Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bi yaklasim tarzim yok.. cinsellik yasamak icin kimseyi ikna filan etmem. beni isteyen yanimdadir 0 0 Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sevgilim yok olsa da beni bok ikna eder 🤣🤣 1 6 Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Baya iddialısın 🤣🤣 Yorumla Peri111 +1 yıl Kimde bu zamana kadar beni ikna edemedi Yorumla Mrt_5555 +1 yıl O zaman iddianın altını doşduruyorsun. Tebrik ederim. Yorumla Peri111 +1 yıl Ayn öyle Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Ne diyelim evlenince ye kadar devam. Yorumla KAYA93 +1 yıl Ben ikna oldum 🤪 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yaklaşmıyor 1 7 Yorumla Mr_Potter +1 yıl Neden? Yorumla aichaa +1 yıl Sevgilim yok Yorumla Mr_Potter +1 yıl Öyle bi dedin ki sevgilim var ama yaklaşmıyor gibi oldu:)) Yorumla aichaa +1 yıl Olsa da bilmiyorum yaklaşır mı belki bu konuda farklı bakan biri denk gelcek Yorumla Mr_Potter +1 yıl Seksepaliten yüksekse her türlü yaklaşır sana. Ama çok egolu davranırsan arzusunu yok edersin. Ki bence senin çekicilik auran yüksek. Her an yaklaşabilir. Yorumla aichaa +1 yıl Onu sevgilim olunca sorun ederim Yorumla Mr_Potter +1 yıl Halledersin sen Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. yaklaşamadık :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bazen ikna edici olmak iyidir, her an istediğini vermemek lazım, biraz daha yansın tutuşsun daha fazla arzulasın
Genelde kaçarak yaklaşıyor ve ben ikna etmeye çalışıyorum
Genelde özgür davranır partnerlerim yanımda. Zaten beni izlerken bile tahrik oluyorlarmış jsjsjsks
böyle 😂😂
Muhteşem... Küçük bir kedi gibi, sürüne sürüne...
Ney
Ney olmazzz... Keman ve saz var
bi yaklasim tarzim yok.. cinsellik yasamak icin kimseyi ikna filan etmem. beni isteyen yanimdadir
istediğinde o nasıl hangi şekilde isterse boşalana kadar.
Sevgilim yok olsa da beni bok ikna eder 🤣🤣
Baya iddialısın 🤣🤣
Kimde bu zamana kadar beni ikna edemedi
O zaman iddianın altını doşduruyorsun. Tebrik ederim.
Ayn öyle
Ne diyelim evlenince ye kadar devam.
Ben ikna oldum 🤪
şu an yok ama özgür olsun
Özgür yaklaşır
Yaklaşmıyor
Neden?
Sevgilim yok
Öyle bi dedin ki sevgilim var ama yaklaşmıyor gibi oldu:))
Olsa da bilmiyorum yaklaşır mı belki bu konuda farklı bakan biri denk gelcek
Seksepaliten yüksekse her türlü yaklaşır sana. Ama çok egolu davranırsan arzusunu yok edersin. Ki bence senin çekicilik auran yüksek. Her an yaklaşabilir.
Onu sevgilim olunca sorun ederim
Halledersin sen
sert, bodoslama, dimdirek
ıkna ile değil istekle olmalı
Yaklaşmıyor
Sen nasıl yaklasiyosun
oral seks seklonsw
yaklaşmıyor
yaklaşamadık :D
ben ikna ederim
Tabulari olmamali