Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı insanlar kuralcı cinsel birliktelikler konusunda. Evlenmeden bir şey yaşamak istemiyorlar. Bu tür arkadaşlar ya da uzak mesafe ilişkisi yaşayan arkadaşlar sanal olarak yapabilirler bence. Bir kısımda fantezici var. Onlarda yapıyor heyecan katmak için. Yani yapılmasında sakınca yok bana göre
019 Yorumla
Soran+1 yılAma bunu yapan kadinlar resmen kötü görülüyor bildigin o.. deniliyor.
Cevap sahibi+1 yılHer yaptığını herkese söylersen bununla karşılaşırsın. Bazı şeyler suya yazı yazmak gibi olmalı. Yaşanıp unutulmalı
Soran+1 yılHayatimda bir kez yaptim ve bitirdim. Kendimi dünyanin en büyük yanlisini yapmisim gibi hissediyorum. Ailemin yüzüne bakamiyorum sanki onlara ihanet etmis gibi hissediyorum. Bu hislerim normal mi? Abartiyor muyum?
Cevap sahibi+1 yılBu fazlasıyla abartı. Yasak olan şeylerin dayanılmaz cazibesi her insanı etkiliyor. Birşeyler yaşanmış ama doğru ama yanlış. Telafisi olmayan bir durum yok. İslami açıdan tövbe edersin vicdani açıdan bir daha yapmayacağına kanaat eder kendini rahatlatırsın. Yapmış olduğun yanlışın cezasını bir ömür çekmek zorunda değilsin. Allah bile bir sürü günahı olan kişiyi sonsuza kadar cehennemde yakmıyor. Sen abartıyorsun
Soran+1 yılEvet ama bu durumu ailemle yakin olan biriyle yasadim. Ortaya cikmasindan o kadar korkuyorum ki. Hoş ortaya ciksa o da benimle birlikte yanar ama korkuyorum iste
Cevap sahibi+1 yılSende bu korkunun var olduğunu bilmesi Bu krizi fırsata çevirmesine yaramaktan başka bir işe yaramaz. Bununla tehdit ederek senden faydalanmaya devam eder. Ortaya çıkması durumunda onun senden daha fazla zarar göreceğini ve bu bedeli ona ödeteceğini bilmesi gerekir. Bu konuda ondan daha güçlü olmalısın. Ne olur korkusu yerine ne yapabilirim bunu lehime nasıl çevirebilirim diye düşünmelisin. Korktukça daha büyük hatalar yaparsın
Soran+1 yılHic bu sekilde yaklasmadi yani tehdit edecek sekilde yaklasmadi. Ailemle arasi iyi ve cok seviyor onlari. Görüsmeyi tamamen kestik artik zaten ama korkuyorum iste. Bir gün bir sey olur da her seyi ortaya dökerse diye korkuyorum. Bugün aramiz iyi ama yarin bir gün kötü olursa aileme her seyi anlatir diye ödüm kopuyor.
Soran+1 yılHer seyi gectim ailemin benimle gurur duydugu anlarda kendimi o kadar kötü hissediyorum ki o an nefes alamiyorum. Benden asla beklemeyecekleri bir sey yapmis oldum. Düsündükce boguluyorum sanki
Cevap sahibi+1 yılEn baştada dediğim gibi hata yapmış olman hayatının sonunu getirmez. Sürekli böyle bu olaya takılı kalarak hem özgüvenini kaybedersin hem yaşantından zevk alamazsın. Gençlik dersin heves dersin cahillik dersin ne dersen de ama geçmişte kaldığını kabul et. Sonucu Olumsuz düşünme. Belkide karşındaki kişi sır tutmakta senden daha iyidir ve hiç bir zaman ortaya çıkmaz. Bir daha dünyaya gelmeyecez. O yüzden gelecekteki daha güzel günleri düşün ve gülümse
Soran+1 yılCok tesekkür ederim cok cok.. cok iyi geldi bu yazdiklarin. Ben bir süredir yemeden icmeden kesildim, sosyal hayatim bitti, eskisi gibi gülemiyorum eglenemiyorum en kötüsü de ailemin yüzüne bakamadigim icin onlardan uzaklasiyorum. Her gece agliyorum, uykusuz kaliyorum.. cok kötü bir haldeyim
Cevap sahibi+1 yılBunlara hiç gerek yok. Ailene destek ol. Sevgilerini derinden hisset ve yaşa. Sende sevgini ve saygını göster. Söylediklerin hem seni tükenmişlik sendromuna maruz bırakır hemde ailen seni böyle görünce onlarıda üzmüş olursun. Eski haline geri dön 😉
Soran+1 yılÖgrendiklerinde her sey bosa olmus olucak zaten. Ne yaparsam yapayim ögrendiklerinde büyük bir hayal kirikligi yasayacaklar. Beni sevdiklerinde icimden bosuna seviyorsunuz ben sizi hayal kirikligina ugrattim diye düsünüyorum. Umarim bu günler geride kalir ve hayatima devam ederim
Cevap sahibi+1 yılBende duygusal biriyim ama sen olaylardan drama çıkarıyorsun. Henüz yakalanmamışsın
Kötü bir durum yaşamamışsın. Sadece vicdani olarak bu kadar kendine eziyet etme
Soran+1 yılSence ortaya cikar mi bu durum? Yani görüsmüyoruz da artik
Cevap sahibi+1 yılBu zamana kadar çıkmadıysa bundan sonrası için ihtimal düşer. Artık görüşmüyorsanız yaşanılanlar yavaş yavaş küllenir. Senin ilk olduğu için belki zaman alır ama erkek için öyle değil. Zamanla unutulur. Bence bu saatten sonra ortaya çıkması mucize olur
Soran+1 yılEvet benim ilk ama onun bircok kadin var hayatinda cinsellik yasadigi
Cevap sahibi+1 yılO yüzden senin aklından çıkmıyor ve sürekli aklında olduğu için olumsuz bir durum olur düşüncesi de yerleşmiş kafana. Umursamasan sende de yavaş yavaş unutulacak
Soran+1 yılEvet bu korku beni yiyip bitiriyor. Bütün günüm bunu düsünmekle geciyor. Ortaya cikar mi acaba diye. O benim gibi düsünmüyordur büyük ihtimalle belki aklina bile gelmiyordur ama bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSende artık düşünme. Başka şeyler düşün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsexting sevmem. direk yaşama taraftarayım, sohbetimizde de seks olmasın
13 Yorumla
Soran+1 yılAma hic mi tahrik edici sohbetleriniz olmuyor?
- +1 yıl
olur da, sekting o değil ki. seksting dediğin şey tatmin olmak için yapılır. yok şöyle z. kerim, yok böyle z. kerim bilmem ne. öyle muhabbet mi olur mk. Tamam konuşurken tahrik edersin, eve gele olayı ama seksting başka şey
Soran+1 yılPeki tahrik etmek nasil olur senin icin sohbet esnasinda
Sevgilik yok burada ki hemen her erkekle cinsellik konuştum konuşuyorum. Saygı ve nezaket icinde olanlarla konusmaya devam ediyorum.
00 YorumlaSohbete gırersen bunu reeldede isteyecektir hiç baş gelemezsın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama buna izin vermedim. Sen yasadin mi bu durumu?
Tabikide oluyor hemde telefonda yapılabilecek şeylerin hertürlüsü
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir noktadan sonra illaki oluyor sevgilisi olanın 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz herşeyi yapıyoruz hatta geçen başka kız arkadaşını davet etti
00 Yorumla
+1 yılben direk s ikis yaparim bos muhabbet sevmem normal kizlarla yapiyorum kaldikki sevgiliyi hemen s ikerim :D
00 YorumlaYani olmazsa anormaldir
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Olmak zorunda mi?
+1 yılşu an evliyiz ama sevgiliyken olmamıştı
00 YorumlaGerçeği varken sanal sevmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Ekonomi ve siyaset konuşuyoruz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevgili mi? O da ne 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Hangi sevgiliyle?
21 Yorumla
Soran+1 yılOlsa olur muydu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle şeylerle uğraşmıyoruz direk birlikte oluyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. İsimiz bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıloluyo
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYess
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilin yok benim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet, neden?