Ya ikimizinde ilk kez yapisi falan uzun zamandir birlikteyiz ufak ufak basladik hep. Ben ona dokununca o da bana dokunmaya basliyor ben oral yapinca o da yapmak istiyor. Bende dedim ki neden ben sana yapiyorum diye sen de bana mi yapmak zorundasin diyip kavga ettim. O günden bu yana sanki değişti gibi ama yine de alismis sanki ya ne yapabilirim bu konuda
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belkide sevgilin kendini zorunlu gibi hissediyor olabilir. Cinsel birliktelik yaşarken ilk adimi her zaman sen mi atıyorsun yoksa sevgilin mi başlıyor devamini sen mi getiriyorsun
Sevgilim daha cok istekli gerçekten yapmak istiyor ama boyle benim hareketlerime gore ilerliyor ben neresine dokunsam hemen o da dokunuyor kopya ggibi anladın mi hani baska bisey yap mesela
Bu durum yeni mi basladi peki yoksa her zaman ki oyleydi sevgilin. Belkide cinsel olarak rahatsız olduğu durumlar olmuştur senden dolayı yapmak zorunda kaldigi için yapıyordur
Hep vardi ya
Vaktin var mı tkp edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim
Tabi sor
Bekliyorum
Hep sorular kizlarin birilerine vermesi uzerine sorulu erkeklerinde yalnizlik sorulari utanin lan
Neyy
Isiniz gucunuz seks diyorum
Umarım ilerde pişman olmazsın n
Niye ki
Eşin sorun ederse diye
Seks karşılıklıdır. Adam haklı.
Boyle karsilik mi olur sanki zorla gibi ama benden cokk daha istekli
Sende iş yok
Niyeymis o
Adam doğrusunu yapmış bencil değil seni düşünerek hareket etmiş sen ise saçma sapan hallere girmişsin demekki alt bölgede skıntı var
Hayir surekli benim hareketlerime gore ilerliyor baska bisey yap mesela ben anlamıyorum ki
Heee o zaman acemi çaylak hshshshs
Kim
Seninkisi seni yönetmesini bilmiyor anladığım kadarıyla sen daha çok beni o yönetsin ben yapmadan birşeyler atak göstersin istiyorsun
Evet o da benim yönettiğimi söylüyor ama bazen de kendisi yönetmeye çalışıyor beni
Hshshshs senden öğrene öğrene büyüyecek ablası hshshs gülesim geldi arkadaşa
Niye ben cok mu tecrubeliyim sanki
Ona göre öylesin sanırım ki o da sana göre hareketli ediyor sana aslında seni edecek kişi lazım da neyse
Zor furuö
Sinir bozucu geldi bende patladim ya anlasin bi zahmet ben yaptim diye o da mi yapacak sonra diyor ki ben yapmak istedigim için istiyorum
Keşke seni anlayan birine denk gelsen eğer istersen bir şey söyle
Nasil yani
Sanal falan