Cinsel Yaşam Cinsellik duymama rağmen ona gıcık oluyorum, normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Böyle bişey yaşayan oldu mu? JsjdjBirini arzuluyorum ama ona gıcık oluyorum nsndjjf Cinsellik duymama rağmen ona gıcık oluyorum, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kafana göre bulamayınca o gıcık oldugunlami olsun istiyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka anasını satayım senaryo niye yazıyon? Yorumla Hadiiyani +1 yıl Neden gıcık olduğun biriyle devam ediyorsun salla gitsin neye nokta koyamiyorsun Yorumla
DoRu_K Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Olur ablam oda olur öldürmek istediğin biriyle bi bakmışsın otel odasında sana tıklatıyor 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Dövüşe Dövüşe sevişmek mi istiyosun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen biraz psikopat mısın kfjdjjf 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet dnjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fark ettim jfjjd Hayatında başarılar jfjdjdj Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol jansnd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim kdjdjsj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kafana göre bulamayınca o gıcık oldugunlami olsun istiyorsun
Ne alaka anasını satayım senaryo niye yazıyon?
Neden gıcık olduğun biriyle devam ediyorsun salla gitsin neye nokta koyamiyorsun
Olur ablam oda olur öldürmek istediğin biriyle bi bakmışsın otel odasında sana tıklatıyor
İşte nefret aşkı doğuruyor
Duymayı bırak o zaman eyleme geç
Dövüşe Dövüşe sevişmek mi istiyosun
Sen biraz psikopat mısın kfjdjjf
Evet dnjd
Fark ettim jfjjd Hayatında başarılar jfjdjdj
Sağ ol jansnd
Rica ederim kdjdjsj
Nası bir his bu hem gıcık hem arzu 😄
Tabi ki normal
Olmadı hiç :)
Olmadı