Tabii ki de normal değil yani evlendiysen ya da nişanlın olduysa tabii ki de çocuk yapmak için ilişkiye gireceksiniz yani size en önemli tavsiye vereyim mi ilişkiye girmeden önce iki kadeh içki rahatlayın ya da şey hani ilaç rahatlayayım yani neydi o hiperaktifim de eczaneye o ilaçtan alın vallahi çok işe yarıyor çünkü ben çok panik atığım var ehliyetimi öyle aldım eczaneye gittim dedim ben de panik atak var ilaç kullandım aldım ehliyetimi çok sakinleştiriyor s**** gibi hissediyorsun kendini
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 ay
Kısacası Evet, cinsellikten utanmak çok yaygın ve “anormal” değil.
Beyninizi, yetiştiğiniz kültürü ve önceki deneyimleri taşıyorsunuz; bu yüzden mahremiyet, ayıp/utanma, günah, güvenlik gibi inançlar doğal olarak duygularınızı etkiler.
Neden böyle hissediyor olabilirsiniz?
• Aile/kültürel tabu ve “ayıp” mesajları
• Yetersiz/yanlış bilgi (vücudu tanımama, ilklerin abartılması)
• Olumsuz deneyimler, sınır ihlalleri (zorlanma, baskı)
• Kaygı, beden imgesiyle ilgili çekinceler
• Erken10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayDr Ayşe Duman videolarını izle. Cinsellikten utanma ya da korkma ayıp yasal günah diye buyutulmekle ilgili. Cinsellik insanın helaliyle çok güzel bir aktivite. Üstelik helalinle yapınca sevap bile kazanıyorsun. Yanlış bildiklerini düzelt zamanla senin için normale döner. Kapalı olduğunu yazmışsın evleninceye kadar çöz bu durumu evlenip bir şey yaşamaktan korkan çok insan var. Ve bu sorunu senin çözmen lazım.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBen de aynısıyım belli bir yaşa kadar bir şey yaşamayınca böyle oluyor mastürbasyon yapıyorum ama normalde düşününce saçma geliyor. Bir de türk toplumunda herkes cinsellik yok gibi davranıp yatakta bam güm bekliyorlar. Normal bir durum her kız aynısını yaşıyor sonra çatır çatır yapıyorlar bence sevdiğin olunca olur bir şekilde.
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 8 aynormal durum değil
10 Yorumla
8 ayAbazalar toplanmiş 😂😂 knk bu senin düşüncen illa olcak diye bir şey yok ama gerçekten bir şey sorcam neden kızlar kadınlar böyle kendilini basit ve kolay şekilde kendisini teslim edebiliyorlar sonra da pişman oluyorlar sen böylesin diye demiyorum genel olarak sordum
10 YorumlaUtanman normal, çok utanman normal değil. Kırılamayacak kadar utangaçsan ne sen ne kocan mutlu olamayacak. Utanabilirsin ama zamanla kendini salmalısın. Zevk almaya, tatmin olmaya bakman lazım. Karşındaki erkeği tatminin için kullanman gerekiyor. Bunun için de utanmamalısın. Hiç tecrüben yoksa erkek sana dokunmayı, yalamayı öğretmeli fakat sen de ona aynı şeyleri utanmadan öğretmelisin. Yatakta utanmak olmaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
8 ayBelki yaşla alakalıdır zamanla insan bunu aşabiliyor.
80 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayHayır asla normal değil cinsellik kadar mükemmel bir şey yok
828 Yorumla
Soran8 ayBen hiç yapmadım
Cevap sahibi8 ayKac yaşındasın
Soran8 ay24
Cevap sahibi8 ayOo yasın gayet yetişkin yaşı yani neden yapmadın ki hiç mi ilgin yok bu konulara
Soran8 ayEvliliği bekliyorum
Cevap sahibi8 ayOlabilir ne diyim sen bilirsin
- 8 ay
Evlenmene ne kadar var
Cevap sahibi8 ayKime diyon
- 8 ay
Sana
Cevap sahibi8 ayDaha var benim bayaa 5 yıl en aşağı
- 8 ay
30 umu bekliysen geç değil mi
Cevap sahibi8 ay19um daha kanki
- 8 ay
He 24 sandım bende kız kusura bakma
- 8 ay
Acele etme
Soran8 ay@Ateşboceğı61 Ben 24um
- 8 ay
Şimdi evliliği bekleyen kim
- 8 ay
Kafam karıştı ikinizde gizlisiniz kızlar shshshw
Soran8 ay@Ateşboceğı61 Ben bekliyorum yani soruyu soran kisi
- 8 ay
Hmm ne yönde bekliyorsun sen noluyo
Soran8 ay@Ateşboceğı61 Ne yönde derken? Her seyin ilkini eşimle yasamak istiyorum
- 8 ay
Tabi doğru bi kararda korkun falan mı var?
Cevap sahibi8 ay@Ateşboceğı61 hagshagsha bencede sende nedir durumlar
- 8 ay
Ne gibi durumlar
Soran8 ay@Ateşboceğı61 Korku yok da günah diye bekliyorum.
- 8 ay
Hmmm korkuda olur
Neyse zamanın var mı
Soran8 ay@Ateşboceğı61 yok
- 8 ay
Utandı yine
- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
8 ayNormal gayet benim eşim de utanıyordu partnerin ne kadar rahatlatırsa seni o kadar iyi olur o da gergin olursa sen de gergin olursun o yüzden gerilme sakinleş umarım rahatlatacak biri çıkar karşına
12 Yorumla
Soran8 ayUmarımm
- 8 ay
Yine aklında soru işareti olursa yardımcı olurum her türlü elimden geldiğince
Gizli Üye(30-35)8 ayNormal. Baktığında ne kadar utanç verici bir şey olduğunu anlıyorsun zaten. Bir de Türklerin o komik halleri. Yani türkler cinsel birliktelik yaşamasın bi zahmet. Genel olarak saçma anlamsız bir şey. Sadece üreme için 1 2 defa yapılmalı. Benim mesela umurumda değil.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayNormla tabi muhtemelen bakiresin hiç yapmadın o yüzden normal. Ve tatlı
Kaç yaşındasın24 Yorumla
Soran8 ay24
- 8 ay
Tesettürlü mğsğn
Soran8 ayEvet
- 8 ay
Adın n e
Eğer içinde yetiştiğin toplum cinselliği kötü bir şey olarak görüp sana bu şekilde yansıttıysa utanman normal. Kendini geliştir, cinsellik en temel gereksinimdir, utanacak bir şey yok, baskılanması son derece yanlış.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. allahın yarattığı sistemden neden utanıyorsun
yemekten utanmıyorsun içmekten utanmıyorsun uyumaktan ya da yıkanmaktan utanmıyorsun
bu da temel hitiyaç yaratıcının eseri.
neden saçma sapan utanma duygusuna giriyorsunuz10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Normaldir sonuçta alışkın olmadığımız bişey ve saklanan bölgeler sonuçta
19 Yorumla
Soran8 ayEvet ya bir de utanan kızlar tatlı olmaz mı sence?
Soran8 ayEvet
Soran8 ayHm ben de tesetturluyum
Soran8 ayEvet ben de eskiden oyleydim
8 ayyaşın kaç bilmiyorum ama 30 yaşına kadar ben de çekimserdim sonra normal olduğunu anladım, ama tabi bu herkesle düşüp kalkıyorum demek değil sadece normal bir durum olarak görmeye başladım o kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayNormal tabii ki ama burada kimseye güvenip de tanışmaya kalkma bence 😂
122 Yorumla
Soran8 ayNeden ki
Cevap sahibi8 ayEvlenelim diyenlerin bile çoğunun amacı takılmak çünkü 😂 Gerçi buradaki kızlara da güven olmuyor orası ayrı yani ne yapacağız bilmiyorum
Soran8 ayReelde de aynı cogu erkek 😂😂
Cevap sahibi8 ayHahaha sus kız sanki kadınlar masumiyet abidesi 😂
Soran8 ayHaklısın 😂😂
Cevap sahibi8 ayHaha dürüst olmanı sevdim ama hiç feministlik yapmadın 😂
Soran8 ayE öyle ama 😂😂
Cevap sahibi8 ayÇok kafa kızsın belli haha sevdim ama hemen şımarma 😂
Soran8 ayHahahaha peki 😂
Cevap sahibi8 ayNeyse tamam şımardın bile ben gidiyorum 😂
Soran8 ayYa yok simarmadim 😂😂
Cevap sahibi8 ayHadi hadi inanmış gibi yapayım 😂
Soran8 ay😂😂😂
Cevap sahibi8 ayKıza bak ya dalga geçiyor bir de 😂 Konuşasın var mı yok mu anlamadığımdan ambale oldum, ne yapacağımı şaşırttın 😂
Soran8 ayYa dalga geçmedim komiğime gitti 😂
Cevap sahibi8 ayAma öyle utangaç olduğun kadar şımarıksın da hanfendi 😂
Soran8 ayKsjsjsjdjdjdjddjf 😂
Cevap sahibi8 ayAnca gülersin püh sana ya sen utanmaya mahkumsun 😂😂
Soran8 ayAğlayayım mı 😂😂
Cevap sahibi8 ayAğla mı dedim ya bak işte gıcıksın 😂
Soran8 ayEvet biraz öyleyim 😂
Cevap sahibi8 ayBırak ya gidiyorum niye durdurdun ki beni dönüp tekrar gıcıklık yaptın 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
8 ayYaşamadığın bir eylem olduğu için çok normal utanman ama yaşadığında utanılacak bir şey olmadığını anlayacaksın.
10 Yorumla Konuya odaklan. Erkeğini içine alıyorsun. Tek vücut oluyorsunuz. Buna odaklanırsan aklın doğru yerde olur. Utanmaya fırsatın olmaz...
10 YorumlaNormal bir sey asil utanmamak normal degil ve yorumlardanda anladigim kadariyla cigeri pes para etmez insanlar var ulkede
10 YorumlaKimisi için yaşam sebebi edepli birisin demekki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
8 ayNormal durumlar ama ilişki sonrası utanma hissiyetin gider
10 Yorumla Yeni başlıyorsan ama tavsiyem evlenmeden kimseyle cinsellik yaşama
11 Yorumla
Soran8 ayAynen evlenmeden yapmam
8 ayYorumlarından gördüğüm tesettürlüymüşsün. Benim sevgilimde tesettürlü. Hatta sırf onunla evlenmek için bu yaşta sünnet oldum 2 ay önce. O da ilk zamanlar çok çekiniyordu ama 2. kez ilişkiye girdikten sonra hep isteyen tarag o oldu😇
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 aybenim erkek sevgilim çok pısırık tu şimdi kabak çiçeği gibi açıldı
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. tahmin ettiğin kadar da utanmıyormuşsun demek ki. buraya yazdığına göre
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayEvet çok normal, bende 3 haftalık evliyim, bende utandım ilk başlarda ama yavaş yavaş alışıyorum artık zamanla daha iyi olucam diye düşünüyorum
41 Yorumla
Cevap sahibi8 ayMerak ettiklerin varsa sorabilirsin canım
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaşın kaç? Sevgilin oldu mu
14 Yorumla
Soran8 ay24 hayir
Soran8 ayEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayBu çok normal evli misin peki
14 Yorumla
Soran8 ayHayır bekarim
- 8 ay
Bu çok güzel, bunun senin için en büyük artısı , evlenmeden önce cinsellik yaşama durumunun olmaması adına. Kendi dünyanda cinselliği seviyor , yaşıyor ve istiyor ama bu konuda karşı cinse yaklaşım olarak veya bir yaklaşım gelecek olduğunda, utanıyorsundur veya şimdilik böyle bir yaklaşım beklentisinde olmayabilirsin fakat evlenince ne yaparım nasıl olur tedirginliğinde olabilirsin. Bu konuda en önemli konu , eşiniz olacak şahsiyetin. Duyarlı, hassasiyet sahibi size gerçekten değer veren ve size karşı anlayışlı biri olmasıyla , bu sorununuz düşündüğünüzden çok daha kolay ve güzel şekilde geride kalır.
Soran8 ayUmarimm
- 8 ay
Evet , yeterki eşiniz olacak kişi dediğim özelliklerde olsun. Göreceksiniz gerçekten çok mutlu olduğunuz bir rahatlık içinde bu sorun kendiliğinden geçmiş gibi olacaktır. 🌹
Normal yetiştirilme tarzı toplumsal baskılar vs vs vs ama asabilirsiniz böyle güzel birseyi doğasında yaşamak varken
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eşinden mi , sevgilinden mi
16 Yorumla
Soran8 ayBekarim
Soran8 aySevgilim de yok ki
Soran8 ayEvlenince
- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
8 ayevlimisin. utandığın nokta nedir tam olarak?
15 Yorumla
Soran8 ayHayır, utanıyorum işte
- 8 ay
başlangıç için bence odanda aynanın karşısında kendini izle (çıplak olarak) kendi çıplak vücudunu görmeye alıştır kendini. yetişkin filmleri izlersen de soyunmak isteyeceksindir
Soran8 ayBakıyorum evet, banyo yapınca bakarim
- 8 ay
ben de bakarım ve bazen kendime dokunurum bunu sen de yapabilirsin. arzun ve tutkun artacaktır. bir de tanımadığın yabancı birisi ile sanal yap bence. bu eğitici ve öğretici olabilir.
- 8 ay
bunun için telegram inst. veya gizli nodan arayabileceğin birisi olabilir
8 ayHerşeye alışılıyor
66 Yorumla- 8 ay
@demirr35 yani çekinmez hale geliyorsun
- 8 ay
@demirr35 yapmam
- 8 ay
@demirr35 yazılmıyor sana
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hiç yaşadın mı
13 Yorumla
Soran8 ayHayirr
Soran8 ayHayir
Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Yaşamadıysan ilk normal
11 Yorumla
Soran8 ayEvet
8 aySaçma bir his utanma özgür olduğun tek yer o an
20 Yorumla
8 ayNeden utaniyorsun zevk alınan bir şeyden değerli olduğunu hissetmelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayNormal anladığım kadarıyka edebli birisin yanlış anlamazsan mesaj atar mısın ben sitedekiler gibi değilim baştan söyleyim saygı çerçevesinde bir şey sormak istiyorum size müsadeniz olursa tabi?
11 Yorumla
Cevap sahibi8 ayYazdınız mı?
8 ayBence normal değil akışına bırak zevkini yaşa
10 YorumlaEvet normal sonuçta hiç yaşamamak var ilk defa yaşamak var gayet normal
10 Yorumla
8 ayGayet normal, böyle insanların olması güzel
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayNormal ama günümüzde insanlar sokak ortasında bile yaptıkları için bazıları normal değil yazmislar
42 Yorumla
Cevap sahibi8 ayTeşekkürler🤣
Gizli Üye(36-45)8 ayNormal bebeğim alışırsın
122 Yorumla
Cevap sahibi8 ayTesettürlü müsün
Soran8 ayEvet
Cevap sahibi8 ayKim bilir ne tatlı ne masum olursun o an da
Cevap sahibi8 ayTıpkı bir bebeğin masumiyeti gibi
Soran8 ayEvet ya ❤️
Cevap sahibi8 ayTam hayalini kurduğum şey
Cevap sahibi8 ayÖpüşürken bile kafasını çevirip yüzünün kızarması sonra o al yanakları öpmek offf çok istiyorum böyle bir kızla sevişmeyi
Soran8 ayHmm
Cevap sahibi8 ayYaş kaç sevgilin falan var mı ya da hiç oldu mu
Soran8 ay24, hiç olmadi
Cevap sahibi8 ayYaş sorun mu senin için bir erkekte
Cevap sahibi8 ayEğer diilse ömrümün sonuna kadar kölen olabilirim hem sekste hem her anlamda
Soran8 ayDeğil
Cevap sahibi8 ayGenç erkek seviyorsun gibi görünüyor olgun sevmiyorsun anladığım kadarıyla yazdığın bir yorumdan
Soran8 ayEvet genç tercihim hahahhahahaha
Cevap sahibi8 ayKomik olan ne
Soran8 ayGenç erkeklere bayılıyorum
Cevap sahibi8 ayOlabilir de komik olan ne onu anlamadım hahaha diyerek gülecek kadar
Soran8 ayEvlenmeden yapmam ben
Cevap sahibi8 ayEvleniriz
Cevap sahibi8 ayNoldu bebeyim niye sustun
Cevap sahibi8 aySana bir teklifim olacak ama burdan söyleyemem
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İnsanların yılardır ulaştıkları etkinliktir
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
8 ayTercih edecegin kisi guvenilir ise korkma
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Utanmayacaksın utanırsan Hiçbir zevk alamazsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı.
8 ayEvliysen utanma bekarsan sevgilinse normal yani
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal yani
En mahrem bölgeni10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
8 ayRahat olabileceğin birisi denk gelecektir
10 Yorumla
8 ayBence anormal
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. alışırsın ilerde, şimdilik böyle gitsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Hiç yapmadıysan normal
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayiyi utan kız inadına utan
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
8 ayBelirli bir seviyeye gelince geçer
10 Yorumla
8 ayHer insan ilk başta utanır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. normal sonra geçer
10 YorumlaYaşadın mı
14 Yorumla
Soran8 ayHayir
Soran8 ayEvet
8 ayYaşın küçüktür ondan
16 Yorumla
Soran8 ay25im
- 8 ay
Kendini nasıl buluyorsun güzel standart seksi ya da çirkin tipsiz vs
Soran8 ayGüzel ve seksi
- 8 ay
Utanmanın altında yatan sebebi sorgula nelerden utanıyorsun mesela birine açılmaya mı yoksa patnerinle ileriye gitmeye mi
Soran8 ayHepsi, çıplak olmaktan korkuyorum
- 8 ay
Bunda korkulcak ne var
- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
8 ayNormal değil
Gizli olmasan soracaktım neyse14 Yorumla
Soran8 aySort
- 8 ay
Anlamadm sort mu
Soran8 aySor yazacaktım jsjsjjsjsj
- 8 ay
😄 neyse boş ver yorumda gerek yok
- Cinsel Yaşam konusunda 628 cevap paylaştı.
8 ayHiç yaşadın mı ki
14 Yorumla
Soran8 ayHayir
- 8 ay
Düşünüyor musun
Soran8 ayEvlenmeden istemiyorum
- 8 ay
O zaman evlenince zaten geçer ki
8 ayYaşamaktan mı? Neden?
12 Yorumla
Soran8 ayİlk defa çıplak oluyorsun, özel bölgelerimiz temas ediyor vs vs. Heyecan var tabi bende
- 8 ay
E olur tabi ki normal ama çeşitli yollar var ya
Nasıl yani yaş kaç
11 Yorumla
Soran8 ay24
8 ayNormal değil mi?
12 Yorumla
Soran8 ayNormal bence
- 8 ay
Normal
Gizli Üye(36-45)8 ayneden ki biraz anlatır mısın
14 Yorumla
Soran8 ayIlk defa bir erkeğin karşısında çıplak kalacaksın, özel bolgeler temas edecek vs vs
Cevap sahibi8 ayiyide o erkek senin erkeğin değil mi zaten
Soran8 ayÖyle ama utanıyorum işte. Ben hiçbir erkeğin elini bile tutmadım hic
Cevap sahibi8 ayöyle olur zaten ama neticeden senin özelin olacak o kişi ilkgün belki ama sonra devam etmemeli.
- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar