Gizli Üye(36-45)+1 yılçoook tatlı bir hissi ve hazzı var, teknik olarak kan basıncı sayesinde kalktığı için o an aşırı baskı ve ağırlık hissi oluyor peniste ve çok hoş bir haz hissi var kalkarken ve kalktığı zaman... bazen bir anda kalkar 1-2 saniye de, bazen yavaş yavaş kalkar, yavaş yavaş kalkmasının hissi hazzı daha bi hoştur.. tabi şöyle de bir durum var kalkmadan kalkmaya his farkı da var mesela bir kızdan tahrik olunca kalkmasının hissi hazzı çok daha farklıdır ve güzeldir, veya öylesine herhangi bir tahrik durumu olmadan da öylesine kalktığı zamanlarda olur sadece kalktığını hissedilir, haz olmaz... tahrik olunca kalktığında öyle tatlı bir haz zevk hissi de oluyor ki tahrik durumu devam ediyorsa haz hissi de çoğalıyor penisten tüm belden aşağılara doğru yayılıyor 20 volt elektrik akımı gibi, t*şşaklar da da çook hoş haz oluyor o anda... mesela bir kızın eliyle okşayarak kaldırmasının hissi hazzı da daha farklıdır ve çok aşırı zevk hissi olur peniste o an kalkarken, o an kan hücum ediyor penise bir yandan kızın elinin sımmsıcaklığııı, tabi kızın eli benim s*kimdeyken muhtemelen benim ellerim onun memelerinde dudaklarım dudaklarında olur, hepsinden hissettiklerimi toplarsan aşırı bir heyecan basar, s*kim kızın ellerinde semmsert demir gibi olunca sanki çatlıycakmış gibi olur, kızın elinin sıcaklığı penisin içinden sanki tüm belden aşağılarıma doğru akıp gider ılık bir meltem rüzgarı gibi hafif hafif... ya da enn hoşuma giden sertleşme olayı kızla sevişirken eğer penis o an kalkmamışsa ya da öncesinde oral yaparak boşaltmışsa beni kız penis iniyor bir süre tekrar sertleşmesi için sevişmeye devam ederken kızı altıma alıp penisi vajina girişine dayarım kendimi bastırırım iyice, vajina sıcaklığını hissettikçe penis kalkmaya sertleşmeye başlar ve sertleştikçe de kızın içine girer o kalkma hissi muhteeşemmm oluyor o an git gide kızın içine girince vajina sımmsıcaklığını peniste hissetmek aşırı haz veren bir his, aniden ateş basmış gibi oluyor tüm belden aşağılarımda... msela bir de sabah uyanınca vücut dinlenmiş uyandığı için peniste sertleşme durumu olur her sabah, o kalkma durumunun hissi hazzı da daha bir başkadır, kendini kastıkça peniste kasılır çok hoş haz olur... daha bir sürü şeyyy anlatabilirim valla ama kısa keseyim şimdilik
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılsiz sulanınca ne hissediyorsanız bizimde penisimiz kalkınca onu hissediyoruz canım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSızlıyor bir yere gşrip rahatlaması gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılNasıl seninki kabarıp sulanıyorsa bizde öyle 🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek olmak cok lanet bir sey anca yuzde 5 10luk erkekler hayatini yasar kalkiyor da ne oluyor velet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılheyecan verecek kadar büyük olunca elde tutmak muhteşem bir duygu hatta bir kızında tutuyor olması erkek kadar kızada heyecan veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin şeyin ıslanınca ne hissediyorsan aynısı bir farkı. yok yani.
00 Yorumla
+1 yılKiz eger gercekten merak ettiysen yaz ben sana ciddi ciddi anlatcam duzgunce
00 YorumlaKalkınca sokucak yer arıyoruz normal olarak
07 Yorumla
Soran+1 yılBuluyon mu
Soran+1 yılHe ondan
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe hissedecek boşalmak isterler
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılNe oldu acaba bişey mi gördü diyorum 😁
00 Yorumla
+1 yılonu kavrayacak sıcak dar bir yuva istiyorlar
00 YorumlaGerçekten mi anlatabılırım
00 Yorumla
+1 yıltel maşa bi şey zaten olur olmaz şişiyo sönüyo
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir erkeğin şeyi niye kalkar sence
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel şeyler hissediyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemir Yerinden Oynuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSokacak delik arıyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılSokmak istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalkınca güzel şeyler hissediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla Kuduruyoz
00 Yorumla
+1 yılSaplamak istiyor
00 YorumlaCanın çekiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl ne hissediyo
00 Yorumla
+1 yılzevk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibido yüksek senin
31 Yorumla- +1 yıl
Seninkide yüksek
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılZevk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalkınca sokmak istiyor işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatılmaz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSor birine
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıcaklık
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri