Cinsel Yaşam Erkekler sürtünürken ne hisseder? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 İlk defa onu yatırıp üstüne çıktım sonrada altımı çıkardım ten tene değdi. Gel git yaptım. 10 dakika içinde geldi. Ne hissetti sizce? Erkekler sürtünürken ne hisseder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl çok erken gelmiş ama sürtünerek bişiler yaşama yaşanması gereken olağanüstü bazı şeyler varken çocukça bişi değil mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye o kadar erken oldu sizce? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl erken boşalmış ve sürtünmek yerine bence birbirlerine en özeli sunmaları gerekir karşılıklı sevişmelerde birtakım sevişme fantazileriyle Yorumla Soran +1 yıl Daha hazır değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sürtünmeye hazırsan benim dediğim seks değil sevişmeye fantezi katmak yazabilsem o zaman off çekilecek şeyler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Surtunmeyle 10 dk cok az. Zamanla alisarak oral da denemeye başlayın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden erken oldu ten tene değdi diye mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tecrubesiz anlasilan. Yorumla Soran +1 yıl Daha önce öyle bir ilişkisi olmuş ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmus olabilir bu tecrubeli oldugu anlamina mi geliyor? İcine girse demekki 1 dkda gelicek Yorumla Soran +1 yıl Ee ne olacak şimdi Yorumla
_NoAds_ Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl sevmiştir ama içine sokmamak için zor tutmuştur niye almadın ki içine bakirelik deme bu kadar ypaıp :D 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Zevk almasa bosalmaz zaten 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Hoşuna gitmiştir umarım da Yorumla mihribann1 +1 yıl Gitmese bosalmaz😁😁 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl zevke gelir sende az değilmişsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilime yaptım 1 senelik Yorumla Fayzulin +1 yıl girdi mi içine Yorumla
egeli95 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Baya zevk vermişsin ki boşalmış 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi diyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Minik minik inledim üstündeyken ileri geri yaparken Yorumla egeli95 +1 yıl Zevk almasa boşalmaz, o inlemelerin bile zevk vermiştir ona, devam et, hatta büyük ve etkileyici göğüslerin varsa arasına alıp git gel yapabilirsin öyle de boşalır ki benim şahsen deli olduğum bir olay mutlaka hoşuna gider Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ten tene deydiyse baya zevk almıştır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok ıslak mıydın? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biraz Islandım bence ama sevgilim çok Islandın dedi neden ki? Cevap sahibi +1 yıl Islandıkça daha güzel kayar. İçine almak istemedin mi o sn?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
çok erken gelmiş ama sürtünerek bişiler yaşama yaşanması gereken olağanüstü bazı şeyler varken çocukça bişi değil mi
Niye o kadar erken oldu sizce?
erken boşalmış ve sürtünmek yerine bence birbirlerine en özeli sunmaları gerekir karşılıklı sevişmelerde birtakım sevişme fantazileriyle
Daha hazır değilim
sürtünmeye hazırsan benim dediğim seks değil sevişmeye fantezi katmak yazabilsem o zaman off çekilecek şeyler
Surtunmeyle 10 dk cok az. Zamanla alisarak oral da denemeye başlayın
Neden erken oldu ten tene değdi diye mi?
Tecrubesiz anlasilan.
Daha önce öyle bir ilişkisi olmuş ama
Olmus olabilir bu tecrubeli oldugu anlamina mi geliyor? İcine girse demekki 1 dkda gelicek
Ee ne olacak şimdi
sevmiştir ama içine sokmamak için zor tutmuştur niye almadın ki içine bakirelik deme bu kadar ypaıp :D
Zevk almasa bosalmaz zaten
Hoşuna gitmiştir umarım da
Gitmese bosalmaz😁😁
zevke gelir sende az değilmişsin
Sevgilime yaptım 1 senelik
girdi mi içine
Aşırı çekici gelmişsin sanırım :)
muhteşem bir zevk aldığına eminim
Baya zevk vermişsin ki boşalmış
Öyle mi diyorsunuz
Minik minik inledim üstündeyken ileri geri yaparken
Zevk almasa boşalmaz, o inlemelerin bile zevk vermiştir ona, devam et, hatta büyük ve etkileyici göğüslerin varsa arasına alıp git gel yapabilirsin öyle de boşalır ki benim şahsen deli olduğum bir olay mutlaka hoşuna gider
Şunu yapmayı bile özledim ya ne hallere düştük...
10 dakikamı 🙄 geç değilmi..
ten tene deydiyse baya zevk almıştır
Sıcaklık ve zevk ne hissedecek
ben de istiyorum ama korkuyo kızlar
Çıldırmıştır
Ferahlamiştir
Bitmiştir.
Pek bişey hissetmemiştir
Çok ıslak mıydın?
Biraz Islandım bence ama sevgilim çok Islandın dedi neden ki?
Islandıkça daha güzel kayar. İçine almak istemedin mi o sn?