Neyse eşim o günden beri normal değil önceden herşeyde yardım ederdi artık etmiyor pek ve eskisi hibi değil ilişkimiz pek ilgisi de yok givi cinsel hayat da kötü 2 gündür yok melde ayaklaşmiyor önceden okurdu sıklıkla mesela bugün benle öpüştü mastürbasyon yaptı ilişkiye giriceğine evden calişiyor ben dedimki beni yap bana dediki işim var ya sürer şimdi gibisinden
Yani ben diyorum ki eskisi gibi değilsin özledim diyorum soğumuş benden çok tepesine çekmişim bir çay bile götürmeymişim ya bebekte var saçma saçma şeyler boşanmayi düşünüyorum anlayişsiz biri oldu ya da ne yapmam lazim bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tartışma biraz büyümüş, sikayetler vs,, buna bağlı olarak soğuk hissetmesi normal, bence biraz düşme üstüne, o mastürbasyon yaptiysa sende yap, hemde karşısında
Yapmam karşisinda küçük düşmem öyle olabilir ama ben kin beslemiyorum o uzatiyor
Bu küçük düşmek değil aslında, bunu yaparak onu isteklendiriceksin
Ya güzelim fiziğimde iyi artık sabrim kalmadi boşasam yeridir
Öyle değilmi
Bosanabilicekmisin peki, güzelliğinden ya da fiziğinden şüphem yok, ama ona ders verebilirsin
İşte kendime güvenemiyorum o konuda ama artık bıktım yok ya bence başka türlü derdini verim
Adamı kendinden soğutmuşsun şimdide kalkıp benden uzaklaştı mı diyorsun 😅 ayrılırsan adam belki üzülür ama rahat edeceği kesin
Kendisi de sütten cikmiş ak kaşiği değil şöyle ki elimden geleni yapiyorum ama tek tarafli değil benimde soğumam lazim ama ben kim beslemiyorum iyi tanına baliyorjm ama o uzatiyor
Adamı soğutmuşsun işte kendine farklı bahaneler bulabilirsin haklı olduğun ama sonuca bakıyorum adam senden soğumuş. Eşim de böyle yaptı bir haftadır konuşmuyorum
Bay mi bayan misin
Ona göre yorum yapcam
Neyse sen kendi kafana göre takıl. Düşüncelerin bay bayana göre değişiyorsa dengesiz bir düşünce yapın var demektir
Bir kaidn bir erkeğe beni skkkermisin diyip erkek bahane uyduruyorsa o adam bile değil... seni doyurmazsa başka şeylere gözün kayar
Evet gerçekten ona bugin dedim ki cinselllikte artık eskisi gibi değil dedim umursamiyor
Resmen 31 çekmeyi daha iyi buluyor benle yatacaği yerde
Bence sende eline al telefonu aç prnonu mastürbasyon yap anlasın ne olduğunu ha snei gorunce de yanasirsa bitti de kalk
cinselligi seven kadin bulmus okuzluk yapiyor
Sende onun gözünün önünde yap
Neyi
mastürbasyon
Film mi izliyor
Yok ben yapamam hayir izlemiyor bana bakiyor öpüşüype benle o sirada kendisine 31 çekiyor
Niye girmiyor
Bilmem evden calişiyor ya uzun sürermiş vakti yokmuş
2 gündür
Elle şeyi ezer kalkmaz olur
Anlamadim
aranızdaki bağ kopmuş gibi cinsellikte gitmişti çöp
Banada öyle geliyor ama artık benden bekliyor herşeyi önceden herşeye yardım ederdi cinsellikte sifir artık
evlilik farklı bi bag bi his bitmişse daha gelmez o his dediğin gibi cinsellikte bitmişse uzatmaya gerek yok bence senin düşüncelerin önemli tabi
sorun olmazsa yaz konuşalım hem için rahatlar
İşte bebek var bilmiyorum , cinsellik bitti evet yani oluyor arada ama sıklıkla değil ztn yeterli gelmiyor pek bana ztn bana dedi olmuyor daha eskisi givi yani bana karşi davranişlari
evet gerçekten bitmiş kendin diyorsun bana yetmiyor doyuramıyor diyorsun açık açık
Elinden geleni yapmaya calişiyor ben demiştim işte günde 2 kez en fazla 3 oluyor ama yapmadiğinda da sürüyor 2 gündür yok mesela uykusu falan daha önemli
yanlış gerçekten bi ilişkide kadın her zaman her konuda on planda olmalı özellikle cinsellik
bol bol yapılması lazım
bu konuda içim rahat fazlasıyla uzun sürdüğü için ve yeterince büyük olduğu için sıkıntı çıkmadı bu zamana kadar hiç %5 içindeyim bende
sorun olmazsa
senin için
kanki bakmıyacaksan söyle yazmıyım
o. c aw
Bizde de aynı sorun var dava süreci yıprattı
Boşaniyormusunuz
Yok boşanmıyoruz ama düşünüyorum
Bende düşünüyorum biktim artık bebekte var onsuz yapa bilirmiyim bilmiyorum ama
?
Kotuymus
Aldat gitsin
Umrunda bile olmaz adama kaç kez dedim adam tabiki karısınh şimartmalı diye oda diyor yok ozaman beni dinlemiyorsun tepeme çekiyorsun diyor
O zaman o seni aldatıyor cinsellik bir ihtiyaç şeninde ihtiyacının görülmesi lazım
Yok aldatmiyor telefonu bile yol biliyorum yani öyle birşeyi yok
Hiç emin olma, sen nasıl tatmin edeceksin kendini
İşte yani ben vok istekliyim ama bi beni tatmin edemez umursamiyor bile artık bıktık ama bebek var bilmiyorum nasil olur
Kötü olmuş detaylı anlatmak istersen dinlerim
Niye gizlisin