Cinsel Yaşam Vücuduma öpücük hissini nasıl veririm? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Vücuduma öpücük hissini nasıl veririm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Onu bilmiyorumda ben bir kere yastıkla öpüşme hissi vermiştim gözlerimi kapatım sakin ve yavaşça sanki birinin saçından kavrayıp geriye çekmiş dudaklarına yapışmış gibi bir hayal kurdum ve tahrik te etmişti 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet biliyorum onu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asmr olayıda iyimiş bunuda ekleyebilirsin birde dudak hissi verecek bir şeyler lazım sen öpüşmek mi yoksa vucudunun öpülmesini mi istemiştin Yorumla Soran +1 yıl İkisi de. Asmr denedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buz küpü al buz küvünü vucuduna sür o soğuk olan yer buzu cekince sıcak hissediyor Birde dudak öpüşmesi içinde Balon al balonla dene Yorumla Soran +1 yıl Buzu çok duydum da haz vereceğini zannetmedigim için almadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir kere dene denemekten zarar gelmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka aklıma başka bir şey gelmedi şimdilik Yorumla Soran +1 yıl Deneyeceğim teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buyrun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorabilirsiniz Yorumla
Güzelgökyüzüm Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Yalnızlıktan milletin geldiği hale bak krize gircem gece gece acxafaxafaf 2 2 Yorumla girlxxo +1 yıl ahahahah Yorumla Güzelgökyüzüm +1 yıl komedi ama dimi ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yer uygun olsa dil hissi verecek önerilerde de bulunurdum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aç hesabını yazayim Cevap sahibi +1 yıl açtım Soran +1 yıl Yazdim
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Lavabo pompası shsjjsjs 1 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. zor yav o kendin yapamazsin. 0 0 Yorumla
Ardayanlız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Soy un aynanın karşısına geç kendinle SEv iş 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Öpücük asmr aç telefonu kulağına daya 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yek dersin bu olsun evlenince o da olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim muhtemel son 0 1 Yorumla Egekarayılan +1 yıl Ne demiş ünlü düşünür p. alemdar sonunu düşünen kahraman olamaz 😉 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Öptürerek tabiiki.😀 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Veremezsin 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Öperek 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Veremezsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Onu bilmiyorumda ben bir kere yastıkla öpüşme hissi vermiştim gözlerimi kapatım sakin ve yavaşça sanki birinin saçından kavrayıp geriye çekmiş dudaklarına yapışmış gibi bir hayal kurdum ve tahrik te etmişti
Evet biliyorum onu
Asmr olayıda iyimiş bunuda ekleyebilirsin birde dudak hissi verecek bir şeyler lazım sen öpüşmek mi yoksa vucudunun öpülmesini mi istemiştin
İkisi de. Asmr denedim
Buz küpü al buz küvünü vucuduna sür o soğuk olan yer buzu cekince sıcak hissediyor
Birde dudak öpüşmesi içinde Balon al balonla dene
Buzu çok duydum da haz vereceğini zannetmedigim için almadım
Bir kere dene denemekten zarar gelmez
Başka aklıma başka bir şey gelmedi şimdilik
Deneyeceğim teşekkür ederim
Buyrun
Sorabilirsiniz
Yalnızlıktan milletin geldiği hale bak krize gircem gece gece acxafaxafaf
ahahahah
komedi ama dimi ya
yer uygun olsa dil hissi verecek önerilerde de bulunurdum
Aç hesabını yazayim