Cinsel Yaşam Sevgilimin öpüşürken göğsüme dokunmasını nasıl sağlarım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Daha önce sevgilisi olmamış ve bir çok seyi bilmiyor nasıl sağlarım dokunmasını Sevgilimin öpüşürken göğsüme dokunmasını nasıl sağlarım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu yüzden olgun loverım. Eğitim mi vericez bir deaw. 6 3 Yorumla Soran +1 yıl Bi yönden haklısın Yorumla algernon11 +1 yıl Eğitim şart. Başımıza ne geldiyse eğitimsizlikten geliyor. Yorumla Erhan_34_ +1 yıl Kendisini bilen kadın respect☺️ Yorumla
Etoo35 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Elini oraya kendin götür ve inleyerek çok güzel, bu çok hoşuma gitti, sen naptın öyle yaa de, garibim uçurdum sanacak ve devamlı tekrarlayacaktır 0 0 Yorumla
NujenZanistvan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diyeceksin ki bir yerinle bi şey yapıyorsan diğer yerlerin de iş başında olsun. Sekronizasyonlu çalış diyeceksin 😋 0 0 Yorumla
cancandan72 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Söyle yalak diye memeler yalanamsi cok zevk verir vajinaya 0 0 Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Sen yap ellerinden tut göğüslerine götür sen de penisine dokun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İyi şehvetli bir öpüşme esnasında elini tut göğüslerinin üzerine koy😊😊 1 0 Yorumla
My_Dreams Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öpüşürken ona dokun, o zaten gerisini getirecektir… 0 0 Yorumla
cenesem Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Bir eli göğüsünde bir eli poponda ve muhteşem öpüşme 0 0 Yorumla
sıradan_sıradısı Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sadece dokunsa mi yoksa oksayip öpüp uçlarına ısırık vs de atsa 0 0 Yorumla
uuzzmmaann Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ellerini tut göguslerine götür uçları sertleşince onunda penisi kalkicaktir 0 0 Yorumla
Astsubay0 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aç düğmelerini dokunur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Napıyosun der 😒 Yorumla
AgaogluBora Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Offff ya aç iki düğme dokunur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O yine dokunmaz Yorumla AgaogluBora +1 yıl Cırtttt o zaman.. At gidsin Yorumla
ercanozkn Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. sabah sabah azan biri daha 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tr de değilim Yorumla ercanozkn +1 yıl Tr de olanlar azmiyormuymus. Yorumla
MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Çıkart üstünü o dokunur zaten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oldu Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Opene optur sende yuh o da yani 0 0 Yorumla
papagligocik Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 80% +1 yıl Soylemeden dokunmuyorsa tam bir hödük o zaman 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bunu sen demeden yapması gerke o nasıl erkek:) 0 0 Yorumla
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ellerini sen yönlendirebilirsin, tut elini ve koy 0 0 Yorumla
OlgunPhoto Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl eyvah eyvahhhhben olsam o göğüsleri yerdim 0 0 Yorumla
Akbeyy_52 Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 92% +1 yıl Ya onunla mı Ben öğreteyim elini tut götür 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sen tecrübeli misin? Öyleysen onu eğit 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bak kalbim nasıl atıyor de.. 0 0 Yorumla
denizbeyrutluoglu Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Eğiteceksin o zaman 5 1 Yorumla Aquaboy82 +1 yıl Doğru söz Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tut elini koy göğsüne sık ulan de 😀 0 0 Yorumla
nilperisii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl senin bişey yapmana gerek yok o yapar zaten 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapmıyor öpmüyor bile Yorumla nilperisii +1 yıl aa pardon ben soruyu yanlış okumuşum o zaman söyle bunu bundan etkileniyorum böyle yap de Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. olmadı direk yatağa attır 0 0 Yorumla
Hakanege Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Göğüslerin küçük demek ki ilgisini çekmiyor:)) 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yoo Yorumla Hakanege +1 yıl Dikkatini çekmemiş o konuda calis bence Yorumla Soran +1 yıl Bakmasını biliyor Yorumla Hakanege +1 yıl Yanina yaklasinca digmeleri aç bir kısmı gözüksün. Dayanabikiyorsa aşk olsun Yorumla Soran +1 yıl Dayanır o 😂 Yorumla Hakanege +1 yıl Ozele gelsene Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla Hakanege +1 yıl Hic dokunmadı mi peki Yorumla Soran +1 yıl No Yorumla Hakanege +1 yıl Isin çok var senin :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nekadar tecrubelisin sen? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 1 sevgilim oldu daha önce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neler yaşadın? Yorumla Soran +1 yıl Öpüşme vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vs? asıl merak edilesi Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. sadece göğüs mü ? 0 0 Yorumla
ofyeterbebegim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ellerinle yönlendir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Bu yüzden olgun loverım. Eğitim mi vericez bir deaw.
Bi yönden haklısın
Eğitim şart. Başımıza ne geldiyse eğitimsizlikten geliyor.
Kendisini bilen kadın respect☺️
Elini oraya kendin götür ve inleyerek çok güzel, bu çok hoşuma gitti, sen naptın öyle yaa de, garibim uçurdum sanacak ve devamlı tekrarlayacaktır
Diyeceksin ki bir yerinle bi şey yapıyorsan diğer yerlerin de iş başında olsun. Sekronizasyonlu çalış diyeceksin 😋
Söyle yalak diye memeler yalanamsi cok zevk verir vajinaya
Sen yap ellerinden tut göğüslerine götür sen de penisine dokun
Tut elini nerene istiyorsan oraya koy onunda hoşuna gider zaten
İyi şehvetli bir öpüşme esnasında elini tut göğüslerinin üzerine koy😊😊
Öpüşürken ona dokun, o zaten gerisini getirecektir…
Bir eli göğüsünde bir eli poponda ve muhteşem öpüşme
Sadece dokunsa mi yoksa oksayip öpüp uçlarına ısırık vs de atsa
Ellerini tut göguslerine götür uçları sertleşince onunda penisi kalkicaktir
Aç düğmelerini dokunur
Napıyosun der 😒
Offff ya aç iki düğme dokunur
O yine dokunmaz
Cırtttt o zaman.. At gidsin
sabah sabah azan biri daha
Tr de değilim
Tr de olanlar azmiyormuymus.
Çıkart üstünü o dokunur zaten
Oldu
Opene optur sende yuh o da yani
Soylemeden dokunmuyorsa tam bir hödük o zaman
Tut elini götür göğsüne
bunu sen demeden yapması gerke o nasıl erkek:)
Ellerini sen yönlendirebilirsin, tut elini ve koy
eyvah eyvahhhh
ben olsam o göğüsleri yerdim
Ya onunla mı Ben öğreteyim elini tut götür
Sen tecrübeli misin? Öyleysen onu eğit
Bak kalbim nasıl atıyor de..
Eline al götür oraya😁eğretıgelın
Bir erkeğin bunu bilmiyor olması mümkün değil
Eğiteceksin o zaman
Doğru söz
Tut elini koy göğsüne sık ulan de 😀
göğüslerin büyükse değdir
elini al gotur memene ve bacak arana :)
Elini al koy cesaret ver 😉
senin bişey yapmana gerek yok o yapar zaten
Yapmıyor öpmüyor bile
aa pardon ben soruyu yanlış okumuşum
o zaman söyle bunu bundan etkileniyorum böyle yap de
ufaksa dokunmaya yeltenilmez bile
olmadı direk yatağa attır
Göğüslerin küçük demek ki ilgisini çekmiyor:))
Yoo
Dikkatini çekmemiş o konuda calis bence
Bakmasını biliyor
Yanina yaklasinca digmeleri aç bir kısmı gözüksün. Dayanabikiyorsa aşk olsun
Dayanır o 😂
Ozele gelsene
Hyr
Hic dokunmadı mi peki
No
Isin çok var senin :)
Sen elini al getir gogsune
Kucağına otur öpüşürken