Kim ne derse desin yani bence fizik onemli bu konuda yani. Kınıyorum gibi anlaşılmasın ama göbeği kendini geçmiş birisiyle o şekilde sevişme yapamazsın iki cins içinde geçerli... ortamın romantik ligi de çok onemli
Önce güzel oral yap onun için q0 cm boyunda bir salatalık uzerndetatbikatvyap em yala oksa vakumla gırtlağa kadar al fırsat bulursan gerseginde ateşli yap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Sert olmaya bak gadası
Yakasından tut kendine çek dudağına yaklaş sonra ittir ve kaç 😂😂 ben bi gün deneyecem bunu filmde görmüştüm işe yararsa yaz
:)
Noldu tutar mı sence bu taktik gelecekteki eşim çok şanslı dimi jsjfjs
Biraz insafsizca degilmi :)
Ateşi artar yaklaşır işte? Ben ittirince öyle durup izleyecekse işimiz zor askjfjs
Yani tamam bende kacmazdim :) ama nereye nasil kactigina bagli
3 adım geri kaçardım göz temasını kaçırmazdım ama anlasın diye
Hiii o zaman olur
Ama dikkat etmek lazim cok ateslenirse acisini senden cikarir :) yani en azindan ben oyle yapardim
Gözümde canlanınca ateşli değil de çok komik geldi nedense 😂😂
önce bir soba kenarına yaklaş ateş yanıyor olmalı sonra iğrenç espriler yap sen onu o da seni seviyorsa zaten sevişmiş olursunuz
Eski filimlerde birbirimizi seviyoruz değilde sevişiyoruz denirdi karşılıklı sevgiyi ifade etmek için, 🤪
Kıyafetler hareketler kışkırtmak lazım biraz sinirlendirirsen çok daha ateşli geçecektir tecrübe ile sabit 😂
Sapıklarla ilgilenmiyorum
Mk salagina bak hele, kendisinin koyduğu fotoğraflara bak bi de gelmiş sapık terimini baskalarina itham ediyor mk kaltqgi seni
Kim ne derse desin yani bence fizik onemli bu konuda yani. Kınıyorum gibi anlaşılmasın ama göbeği kendini geçmiş birisiyle o şekilde sevişme yapamazsın iki cins içinde geçerli... ortamın romantik ligi de çok onemli
Önce güzel oral yap onun için q0 cm boyunda bir salatalık uzerndetatbikatvyap em yala oksa vakumla gırtlağa kadar al fırsat bulursan gerseginde ateşli yap
istek arzu önemli ve rahat olacaksın tabular olmasın
Tutuyla yaparsan ve yapmacık davranmazsan tamamdır
istekli gibi davran dudağının kenarını ısırarak bak
Öncelikle temizlik şart yani bir de 69 yapmayan ilişki yaşadık demesin 2 seferde başlarsa mük olur
34 bedenli küçük memeli isen bul beni kelebeğim öğreteyim sana 😛
Görsellik arzulatmak için çok onemlii temizlik güzel kokmak ve sesiliginle disiligini sergilemek
Yatakta kıvranarak, inleyerek ve öpücük kondurarak...
İnternetten izle İtalyan sevişmesi 😬
Herşeyi yap, sınır koyma, hatta küfürlü konuş
Altına mini kıyafet giyip kucağına oturursan çok zevk alır senle deli gibi sevişir
Bu konu çok karışık. Özelden konuşmak istermisin
Sert becerilmek istiyorsun adamı delirtip.
Libidon yeterli değilse tapamazsın
Deli edersin amasyada
Uygulamali yapalim anlatirim🤣
Çok istekli ol o zaman eteşli olur
Tatbikat yapmak şart, uzaktan öğrenemezsin.
Oralda sınırın olmasın heryerini yala
Dogal o an ne istersen
Kanka bunu da bize sorma bir zahmet ya
Daha aktif olarak yönlendirme yaparak
Çok farklı seçenekler var
ben öğretirim. rahat ol sen
Bir on onbeş yıl yapma sonra yap
Yatağa fırlat
Partnerin var mı peki o nasıl
Hircinlas
Beceremessin ugrasma
Yala