Eşim günde en az 3-4 defa bazen 5 defa ilişkiye girmek istiyor. İstemediğim zaman sorun çıkarıyor ve kavga başlıyor. Gece ben uyurken o tuvalete kalkınca bile beni uykudan uyandırıp ben uyurken ilişkiye girmek istiyor. Uyanır uyanmaz ilk aktivitemiz klasik olarak seks, yatmadan önce yine seks. Bunları aksatmak bile zaten büyük sorun yaratır. Bir de dışarıdan eve gelir gelmez ve evden dışarı tam çıkmadan önce de ister. Asla hastayım, yorgunum, uykum var ya da modum düşük umursamaz. Grip olduğumda bile dikkate almadı. Regl zamanımın gelmesini istedim belki izin günü ilan ederim kendime diye, ama o zaman bile durmadı. Hatta bazen 4-5 defa da yetmiyor sonrasında da bana bakarak mastürbasyon yapıyor. Artık çok sıkıcı geliyor. Görev olarak görmeye başlayınca asla istemiyorum. Düzgün şekilde defalarca kez konuşmaya çalıştım hatta bilimsel makale bile gönderdim ama her seferinde sorun çıkarıyor. Ne yapmalıyım?
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu artık zevki aşan, disiplin mi diyeyim ne diyeyim bilemeyeceğim farklı bir evreye geçmiş ve karşılıklı olması bağlamından da uzak şekilde tek taraflı kullanıma geçmiş, yani tepkinizin dozunu mu arttırmalısınız acaba işe yarar mı
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce şiddet gördüm bu sebepten dolayı başlayan bir tartışmadan sonra
Cevap sahibi+1 yılbu çok farklı sert bi boyut gerçekten, işin bi de biyolojik kısmını düşünüyorum, günlük 4-5 kez nasıl oluyor, işin iş-güç kısmı buna nasıl engel olmuyor, biyolojik kısım nasıl kısıtlanmıyor anlayamadım. hani bari onlar engellese anlamında. burada yumuşak bi anda bu konuyu sapasağlam konuşma, kendinizin bitik durumundan bahsetme falan belki bi etki eder ya da konuyu kökünden bitirecek farklı bi karar belki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yok artık, cinsellik bağımlılığı falan mı var? belli ki dürtülerini kontrol altına alamıyor. Bana çok abartı geldi yazdıkların
05 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum. Normalde aklıma sürekli gelen şeyler değil ama seni uyurken bile görünce durduramıyorum kendimi diyor.
Soran+1 yılOnu da dedim. Bilimsel makale bile gönderdim. Asla anlamak gibi bir niyeti yok.
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım gusülsüz cenabet mi geziyor bide azcık ibadetine dönsün bizde yapıyoruz da gusülsüz de dışarı çıkmıyoruz. İbâdet edicem falan de belki öyle azalır dicem de bu seni secdede de becerir.
11 Yorumla
Soran+1 yılO müslüman değil ki. Yabancı zaten
+1 yılgünde dedigin 5 dakkalıksa hic yapmasın 2 günde 1 yapsın saglam yapsın demekki bilmiyo
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece her bir seks 15 dakika sürüyor sevişme hariç.
- +1 yıl
valla kusura bakma kocan issiz gücsüz biri galiba yemek ye uyu kalk sevis tuvalete git uyu kalk sevis yemek ye su iç cok sacma buna ne bünye dayanır ne de psikolıjı
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
valla genelde issiz gücsüzlerin isi bu oluyo
+1 yılEşin çıkarsında gölgesinde bi mangal yapalım saygı duruşuna geçelim
02 Yorumla
Soran+1 yılBu sebepten dolayı çıkan bir tartışmada şiddet bile gördüm
+1 yılSenin kocanın ayarında erkeği arayan burada bir çok kadın var duymasinlar haaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Acı biber sür vajinaya , sokunca yansın gavrulsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Bu kadar neden abartıyor. Aşırı derecede bencil birisi. Sadece kendisini dusunuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakımsız ol biraz kötü kok sana yaklaşmak istemez belki.
01 Yorumla
Soran+1 yılOral seksi duş almadan önce yapmak istiyor. Ama her gün duş alıyoruz ikimiz de.
+1 yılVaovvvvvv böylesini ilk defa duyuyorum
20 Yorumla
+1 yılAraya 3. Kadın al sana yardımcı olur
02 Yorumla
Soran+1 yılNefret ederim
- +1 yıl
O zaman dayan dayanabildiğin yere kadar. Seni hor kullanıyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılNe sacmaya bakim mastürbasyon yapmak nedir
02 Yorumla
Soran+1 yılPopoya bakıp öperek
- +1 yıl
Ne sacma ya nasil tahamul ediyorsun
bunların dışında ev işlerinde yapıyor musun
07 Yorumla
Soran+1 yılEv işlerini ve yemekleri genelde o yapar. Ben sadece yardım ediyorum bazen.
Soran+1 yılZaten onun sayesinde hiçbir şeye vaktim olmuyor. Ev işlerine bile.
Soran+1 yıl1 ay oldu beraber yaşayalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıllık evlisinizde böyle?
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.5 ay
Cevap sahibi+1 yılDaha çok yenisiniz. Hevesini alması birkaç ay daha sürer. Sonra haftada 1-2 ye iner
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kadına git de
05 Yorumla
Soran+1 yılİnat olsun diye gider kesim
Soran+1 yılKesin*
- +1 yıl
Haklı gider sen bul kadını supriz yao
Soran+1 yılHangi kadın her gün dayanır
- +1 yıl
Bilmem o kadarını bul dene
+1 yılMillet azmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünde 4 defa yorucu değilmi