Her yaptığımda huzursuz oluyorum yinede canım istiyor evleneceğim biri de yok şimdilik nasıl geçer isteğim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun tek sebebi senin boşalamamandan oluyor. çünkü yanlış mast yapıyorsun. oksuyon oksuyon sadece sulanıyosun ve sen bosaldıgını zannedıyosun ve kasılıyorsun kasıldıktan 1 2 saat sonra canın yine çok istiyor dimi? çünkü G noktalarını ve püff noktalarını tam bilmiyorsun... o yüzden tam doyumu ve rahatlamayı saglayamıyorsun ve bu yüzden çok istekli oluyorsunnnn... ve istedikçe istiyorsun... ama 1 defa dahı gercekten boşalabilirsen bu kadar istekli olmaktan kurtulabilirsin... bunlar ince bilgiler detaylı anlatabilriim. f
10 Yorumla
İnsan istedikten sonra herşeyi başarabilir seks yapmak belki senin için dünyadan intikam alma seklindir amacın ne onu düşün kimden intikam almak istiyorsun onu düşün sonra gerçekten isteyip istemediğini kendine sor cevabı sende saklı çünkü
00 Yorumla
Elini sev bebek
31 Yorumla- +1 yıl
waow harika
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılOruç tutmak nefsin arzularını bastıran en güzel uygulamadır. Bekar olup da canı sürekli mast. yapmak isteyenlere imkanları varsa oruç tutmaları tavsiye edilir. Tamamen bırakmak istiyorsan oruç tutmaktan başka yapacağın pek bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılBir kere yapmışsın artık durması zor. O boşluğunu her zaman doldurmak istiyorsun. Hiç boş kalmasın istiyorsun. Azaltmak için duygusallığını artır. Seni meşgul edecek yorucu aktiviteler yap.
10 Yorumla
+1 yılevlncgn kisi bakir mi olcak saniyosun canin istyorsa yap
00 Yorumla
+1 yılNeden huzursuz oluyorsun? Bu arada İstanbul'da mısın? Görmezden gelme lütfen :)
00 YorumlaKafa dengi birini bul aynı şeylerden zevk alın güvenilir olsun ilk adım bunlar :)
00 Yorumla
+1 yılben yapmıyorum gayette rahat duruyorum o iş insanın iradesine bağlı
00 Yorumlaseks vucudun ihtiyacı... ekmegi suyu gibi.. o yüzden evlensende gecmez.. tadını cıkar yaptıgın seksiin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılnıye huzursuz oluyorsun mest olana kadar yapmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım nasıl durulur diyorsun da sen durmuyorsun ki yapıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte nasıl dururum
Cevap sahibi+1 yılhahaha en güzeli düzenli ilişki yani bir sevgili yapmaya çalış
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvleneceğin biri yok ama her yaptığımda demişsin anlayamadım... Ne yapıyorsun?
020 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapıyorum ve hoşuma gitmiyor pişman oluyorum evlenebileceğim aday da ya şu an
Cevap sahibi+1 yılGecelik ilişkiler mi yoksa sevgilin mi var...
Soran+1 yılGecelik
Cevap sahibi+1 yılHer gece mi...
Soran+1 yılHayır tabi ki ara sıra..
Cevap sahibi+1 yılPeki gecelik ilişki yüzünden kendinden imrenme oluyor ise bu mu rahatsız ediyor seni...
Soran+1 yılKendimden nefret ediyorum bende bir eşim olmasını, hayatımda ki tek erkek o olsun istiyorum ama olmuyor evlenemiyorum sonra da böyle kötü şeyler yapıyorum..
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi mevzu evlenmen değil tek erkeğe bağlı kalman... Bence senin bu yaptıkların istekten daha fazlası...
Soran+1 yılEvet o da sorun diğer erkekleri de merak edip denemek istiyorum ciddi bir ilişkim olsa sadık olurdum
Cevap sahibi+1 yılAma ya düzenli bir ilişkin olduğunda da merak etmeye devam edersen... Yaş kaç bu arada senin?
Soran+1 yılDevam etmem kesinlikle yanlızım bir erkeğe ihtiyacım var öyle biri olsa ondan başkasını görmem. 19um
Cevap sahibi+1 yılPeki neden bir kişi bulamadın illa ki etrafında seni sevecek birileri vardır... Merakını öldürecek birileri...
Soran+1 yılDüzgün biri çıkmadı karşıma herkesin amacı seks
Cevap sahibi+1 yılAma sende onları birer seks objesi olarak merak ettiğin için belli etmişsin ve faydalanmalarına izin vermişsin gibi... Yanılıyor muyum...
Soran+1 yılBunun farkındayım ama durduramıyorum kendimi hoş bir erkek gördüğümde ilk yatakta hayal ediyorum hastalık gibi birşey oldu bende
Cevap sahibi+1 yılGibi değil gerçekten hastalık, ve onları yatakta hayal ettiğini belli ettiğinden dolayı onlar da sana o gözle bakıyorlar... Hiç normal bir şekilde baktığın olmadı mı?
Soran+1 yılBir vardı ondan sonra uzun zaman kimseyle olmadım ama bakire olmadığım için reddetti beni.
Cevap sahibi+1 yılPeki bilinçaltında onun seni reddetmesi merakını tetikliyor olabilir mi?
Soran+1 yılSanmıyorum aşık olmuştum öyle bir merak değildi neyse ilgin için teşekkürler iyi geceler :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim size de iyi geceler :)
seks yapmayan herkezin canı cehenneme
00 Yorumla
+1 yıleline kuvvet ya da f*ck body
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel beraber konuşalım 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldurulmuyor, mast. yapacaksın.
00 Yorumla
+1 yılSanal yap yardımcı olabilirim :p
00 Yorumla
+1 yılDoymana gerek var herşeyi sınırsız yapman lazım
00 Yorumla
+1 yılEee kiminle yapıyorsun o zmn bekarsan
00 Yorumla
+1 yılAnlattığına göre zor geçer
00 Yorumla
+1 yılBence gereksiz, bundan huzursuz olmak çok yersiz.
00 Yorumla
+1 yılNeden huzursuz olduğunu sordun mu hiç kendine?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet kocamı beklemedim diye oluyorum
- +1 yıl
Kaç farklı kişiyle oldun?
Soran+1 yıl9 kişiyle sanırım
- +1 yıl
Tek gecelik mi çoğunluğu?
Soran+1 yılEvet biri hariç
- +1 yıl
O biri ilk aşkın mıydı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimlede yaparmısın?
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden senle
Cevap sahibi+1 yılçok istiyorum çünkü ve çokda iyiyim
tadını çıkar... neden kısıtlıyorsun
00 Yorumla
+1 yılGecmezki çok farklı duygu o
00 Yorumlaneden huzursuz olunurki
00 YorumlaHep öyle olur 😂
00 Yorumlarahmini aldır ömür boyu kurtul
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor duruluyor canım
21 Yorumla- +1 yıl