Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCanım senin her haline okey deriz. Hemde peşin peşin senin gibi sevecen senin gibi mutfakta becerikli senin gibi espirili becerikli hanımı buldukmu bizde cebimizden kutular dolusu çok sayıdaki okeyyleri sıraya dizer bitirene kadar aşka devam ederiz
45 Yorumla
Soran+1 yılYaaa hadi senin canını yiyerem haa 🤣 yorumun beni benden aldı hınzır şey seni 🤣
Cevap sahibi+1 yılSen evleri kıraliçesisin her tür övgüyü hakeden arkadaşımsın 🌹🌺
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Sen de cilveli kızsın Benimle Çılgın Bediş
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niyetini bunları görene kadar anlayamayandan uzak dur, libido düşük demek ki;
Bunları gördüğünde ancak anlayandan kaç , libido yerlerde demek ki;
Bunları da görmesine rağmen hala anlayamayanla görüşmeyi bile kes. Libido yok demek ki. Muhtemelen aseksüel. Condomu başon, kayganlaştıcıyı gres yağı zanneder o 😂😂
Ama ben olsam aklıma 2 ihtimal gelirdi. Kayganlaştırıcıya ihtiyacı olanın ya libidosu düşük ıslanma sorunu var ya da farklı fanteziler istiyor. Hangisi acaba?
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıl1- nerde buluştuğunuza göre değişir. şimdi cafede buluşup da bunları lap diye masaya koyarsan olmaz :D
2- evde buluşacaksanız zaten niyetin ne olduğu az çok bellidir diye düşünüyorum. sen hazırlıklı git tabi, emin ol o da kendince hazırlık yapmış olacaktır saf değilse :)10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDate benim bildiğim hurmanın ingilizcesi. Hurmayla okey ne alaka apla yaaa?
Elin oğluna hurma yedirip sonra kötü emellerine alet mi edecen yoksa 😱😱😱
25 Yorumla
Soran+1 yıl@swordofdemocles. Date buluşma demek buda yeni ergen çıkartması zaten burada çok sıkça kullanan bir terim. Buluşmaya gidiyoruz değil dateye çıkıyoruz tabiri kullanılıyor 😂 aslında bu kelimeye gıcık oluyorum Türkçemizi ne hale soktular ben hiç tasdif etmiyorum ama bana komik geldiği için bu şekilde yazdım 😂 date ne dir arkadaş yaa 😂
Soran+1 yıl@swordofdemocles 🤗🙋
- +1 yıl
Buyrun benim 😎
Soran+1 yılBuyurduk efendim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Prezervatif tamam ama kayganlaştırıcıyı koyma sen şeklini görünce komplekse girmesin ya da onun üzerinde deneyeceksin diye korkmasın. Şahsen ben senden korkuyorum yani :D
14 Yorumla
Soran+1 yıltamam birden çıkartıp masaya lappp diye koymam yavaş yavaş koyarım bende 😂 adam korkmasın şimdi
Soran+1 yıltamam o iş bende sıkıntı yok hallederiz 😂
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Date ne lan :D :D
niyetinin ciddi olduğunu şıp diye anladım ben. Eşek değilse o da anlar ya :D
113 Yorumla- +1 yıl
Buluşma kanka
Soran+1 yıl@novel canımın içi 🤗 date buluşma demek yeni yetmelerin çıkardığı bir terim bu 😂 burada sorularda çok sıkça karşıma çıktığı için " bugün ilk defa dateye çıkıyoruz ne giysem ya da ilk datem de nasıl davranmalıyım vss gibi 😂 bende böyle afilli sorayım bari dedim 😂 normalde gıcık olurum bu tarz terimlere Türkçemizi ne hale getirdiler her b@ktan laflar Z kuşağının ağzında zaten 😂
Soran+1 yıl😂😂 senin canını yiyerem haa 🤣 ben senle dateye çıkmaya korkarım 😂 sen burada böyle dersen ilk date de neler yaparsın denekki 🤣 boş ver @novelim date bizim neyimize bizi bozar böyle şeyler
Soran+1 yıl@novel yaa benide güldürdün hee 🤣 evet yanyana yazmışım kelimeyi şimdi farkettim yanlış cümle kurumu olmuş 😂 idare edin 😂 bunlar hep cahillikten oluyor işte 😂 rabbim kimseyi cahilikle imtihan etmesin 😂 cahilllik zor şey 😂
Soran+1 yılSen benim en güzel en değerli datem olursun onu çok iyi biliyorum oyuzden seni çok seviyorum ve çok saygı duyuyorum canımın içi 🤗
Soran+1 yılSağol gülüm teşekkür ederim 🙏 seninde ağzına yüreğine sağlık 🙏 iyi ki varsın iyi ki burdasın 🤗
Soran+1 yılAmin canım inşallah 🙏🧿
Soran+1 yıl🙋🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAnlar bence abla :D :D
15 Yorumla
Soran+1 yılBencede 😂
- +1 yıl
😂😂
Soran+1 yılSenin gülüşüne kurban olurum ben 🙋🥰🙋
- +1 yıl
Saol ablam o senin güzelliğin cansın 🌹🥰🙏
Soran+1 yıl🥰🙋🥰🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılKartlarını açık oynamayı tercih ediyorsun diye kotu dusunuyorsa aman uzaklaş tatlım az öte dursun
91 Yorumla
Soran+1 yılDimi ama bende öyle düşünüyorum 😂
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Çıkartıp lappsss diye masaya vur bunları sonra de ki sırayla ve ilk ben de yüzünde ki korku ifadesini görünce şaka deyip hadi sevişelim de o duygu geçişiyle o erkek an itibariyle helalindir artık 😂😂😂
25 Yorumla
Soran+1 yıltamam tmmm ben sert bir şekilde masaya lappp diye koyarım 😂 ben değil o düşünsün artık 🤣
Soran+1 yılYok sen şey de ' bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla ' de 😂
Soran+1 yılSağol sağol Allah razı olsun 😂
+1 yıl
Her iki tarafın da rahat hissetmesi önemlidir, bu nedenle ilk buluşmada abartılı veya rahatsız edici olmamaya özen göstermek önemlidir. Okey ürünlerini getirmek, karşı tarafın rahatlığını bozabilir ya da yanlış bir izlenim bırakabilir.
İlk buluşma genellikle hafif ve keyifli bir atmosferde geçmelidir. Sadece birinci buluşmada bu tür ürünleri getirmek, ilişkinin gidişatını etkileyebilir. İlk buluşmanızı daha sade ve doğal bir şekilde planlamak, karşı tarafla daha samimi bir bağ kurmanıza yardımcı olabilir.
Her iki tarafın da rahat ettiği, doğal ve keyifli bir ortam yaratmaya odaklanın. İlerleyen zamanlarda daha özel konuları konuşmak için doğru zamanı beklemek genellikle daha uygun olabilir.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla millet bu hayatı yaşamaya gelmiş biz seyretmeye :)
102 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
valla halime tercüman olmuşsun yaa izliyoruz işte bizde maalesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe gerek var direkt kucağına otur dudaklarına yapış, 🤭
1820 Yorumla
Soran+1 yılAdamı ürkütmiyim öylede şimdi lappp diye adama yapışmak olmaz 😂
Cevap sahibi+1 yılBunu görüncede, kalkar otomatikmen zaten,
Soran+1 yılSenin canını yiyerem haa güzellik 😂 benide güldürdün hee 🤣 bana kalkan her şey kırılsın 🤣
Cevap sahibi+1 yılEe sende az hatun degilsin, beyaz tenin yeter erkekleri azdırmaya, 🤭
Cevap sahibi+1 yıl@Mericeyn10 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Komik diyalog 😀
- +1 yıl
Bu konuyu bu kadar tatlı ve masumca konuşmanız çok hoşuma gitti herkes tabu gibi yaklaşıyor çok tatlısınız 😊
Soran+1 yıl@Mericeyn10 teşekkür ederim soru mizah amaçlı sorulmuş bir soru çünkü
Cevap sahibi+1 yıl@Mericeyn10 Tabu görüldüğü için zaten, bastırılmış duygular dan aldatmalar çoğaldı bu yobaz toplumun eseri şu an ki durum
Soran+1 yıl@gizli üye aynen öyle canım okadar haklısın ki 👍 ve halada bunu asamadik Türkiye'de erkekler herşeyi yapabilir yaşayabilir ama kadının buna hakkı yok ve bu sistem hiç degismiyor çünkü namus kavramı sadece kadına yüklenilmiş oyuzden cinselliğii C sini bilmeyen kadınlarımız var çünkü neden ayıp günah namussuzluk olarak hala görülüyor sonra türk erkekleri kadınları bu konuda aşağılıyor yetersiz buluyor ve Avrupalı kadınlarla kıyaslama yapıyor biz küçük yaşlardan itibaren bastırılarak büyütülmüşüz bu bizim suçumuz değil toplumun gekenek ve göreneklerinin suçudur
Cevap sahibi+1 yıl@r_engarenkyollar zaman farklıdır ama zihniyet aynıdır.
Soran+1 yılAynen öyle gülüm
- +1 yıl
Ne güzel açıklamışsın maalesef öyle @r_engarenkyollar🙄🙄😪
Soran+1 yıl@Mericeyn10 🙋🤗🙋
- +1 yıl
Merhaba sizi rahatsız ettiğim bir durum yoktu değil mi KS alakasız yorumun kaldırdı diye mesaj atmış da 🙄
Cevap sahibi+1 yıl@Mericeyn10 🤣🤣yooo
- +1 yıl
Mal uygulama ya sana bence de yazdım diye alakasız yorumun kaldırıldı diyor
Soran+1 yıl@Mericeyn10 ben kaldirmadim zaten kısa bir kelime olduğu için kaldırılmıştır tek başına anlam ifade etmediği için olabilir
- +1 yıl
Hmm olabilirrr haklısın bazı şeyleri çok saçma ya
- +1 yıl
Öyle deme Sonra pişman olursun niye sert niye büyük niye kalın değildi ya dert Yanarsın sonra
+1 yılNiyetim ciddi de olsa asla üstüne atlamam, yanımda da bunları taşımam.
Ne demişler, minareyi çalan kılıfını hazırlasın. 🤣
Zaten hal ve tavırlarımdan durumu algılamayı becermiyor da bunları görmeyi bekliyorsa hiç mutlu bir tecrübe beni beklemiyor demektir, koşarak kaçarım, arkama bile bakmam.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO prezervatifi hiç sevmiyorum canımı acıtıyor
94 Yorumla
Soran+1 yılKayganlaştırı sürerseniz acımaz
Cevap sahibi+1 yılAcıyor maalesef
Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Niyet neyse akibet o olur der 🤣🤣🤣Kötü düşünmez zil takıp oynar bence 😉🌺🌺
41 Yorumla
Soran+1 yılDimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 buluşmaya gidince sert bir şekilde masaya çıkartır lappp diye koyarım 😂 adam niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂
+1 yılLap diye masaya koymak hoş olmaz da niyetinden kasıt cinsellikse evet yanında bulundurman ciddi olduğunu gösterir. Şahsen benim hoşuma gider
21 Yorumla
Soran+1 yılDimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 ozaman direk masaya lapp diye çıkartıp koymıyım tek tek çıkartır koyarım 😂 yavru ceylani ürkütmek olmaz şimdi 🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇifte haz güzel değil, yani guzel ama takması çok zor. 😀Öyle bakmak için aldım nasılmış diye takmak cidden o kadar zor ki takana kadar kanser oldum. Partnerim olsa kaçmış gitmişti sanırım bu sürede. Bedeni yok mu bunların bolu falan yok mu? Ahaha
211 Yorumla
Soran+1 yılHayır standart oluyor genelde , demekki ne büyükse kılıfa sığmamış 😂😂 olaya bu açıdan bak
Cevap sahibi+1 yılAhah öyle tabi. Ölçüsü standart 52mm imiş, baktım bedeni falan var mıdır diye benim 60 çıkıyor. Hesapta yanlışlık yapmış olabilir miyim ona odaklandım da doğru galiba. 😀 Büyük alayım lazım olursa sıkıntı yaşamayayım diye büyükte yok. Gerçi korunma derdim yok (partner de yok karıştırmayalım 🙈) , varikosel var ama hastalık yönünden prezervatif şart tabiki.
Soran+1 yılSrnin kim olduğunu anladım ben zaten 😂
Soran+1 yılKonuşma şeklinden anladım 😂
Cevap sahibi+1 yılHayda 😀 kimim demeye korkuyorum hadi neyse anladın neden söylüyorsun çok ayıp 😀
Soran+1 yılİsmini söylemiycem zaten bende kalsın
Soran+1 yılBuraya yazmam merak etme
Cevap sahibi+1 yılO manada demedim bana neden belli edip utandırıyorsun demek istedim. 😁 Sorun yok zaten 🙂
Soran+1 yıltamam tmmm bişiii yokkkkk bişiii yokkk 😂
Cevap sahibi+1 yılBence başka birisiyle karsitiriyorsun bir sorumu beğenirsen bakalım ben miyim değil miyim 😀
Cevap sahibi+1 yıl☹️☹️
Çıkart direkt koy masaya. Ya benimsin ya kara toprağın de :D
24 Yorumla
Soran+1 yılYorumun beni benden aldı 😂 hınzır şey seni 🤣
Soran+1 yılDoğru diyorsun 👍merak etme ben çok sert koyarım masaya 😂ayıptır söylemesi biraz vahşiyimdir 😂tersim çok pistir 😂
Soran+1 yılSustummmm 😂
Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Çok ciddi olduğu anlar oradan direk nikah masasına gidersiniz
29 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun ozamsn yanımda kelepcede götüreyim 😂
Soran+1 yılSağol sağol Allah razı olsun 😂 sizin gibi böyle iyi insanlarda var işte 😂
Soran+1 yılHerzaman 👍👍
Soran+1 yılBende sana 😂
- +1 yıl
Hahhhhaa 🤣
İlk buluşma için abartılı bir hediye getirmek, ilişkinizin aşamasına bağlı olarak değişebilir. Okey seti taşımak eğlenceli bir fikir olabilir, ancak karşı tarafın bu jeste nasıl tepki vereceğini kestirmek zor olabilir. Basit ve düşünülmüş bir hediye, ilk buluşma için daha güvenli bir seçenek olabilir. İki tarafın da rahat hissettiği ve hoşlandığı bir atmosfer yaratmak önemlidir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılBu durumda istediğin kadar uğraş Eğer gerçekten sana karşı cinsel bir çekim yoksa veya sana karşı hiçbir şey hissetmiyorsa istersen karşında soyun hiçbir şey olmaz Bir de rica etsem artık şöyle date mate yok böyle Türkçe yabancı dil karışık kullanmazsak sevinirim güzel türkçemizin içine ediliyor yok databank 😀😀😀
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Soldaki sevindirir. Sağdaki düşündürür. " Acaba bunu neden koydu? Yoksa beni mi zikecek?" düşüncesi bir nebze de olsa ürkütür. Ama, her şeye rağmen, "böyle bir hatunla maceraya atılmaya değer. Yansın gemiler." diye düşünür canım değilse.
10 YorumlaSabah sabah ne güldüm ya. Bide lapss diye 😂
17 Yorumla
Soran+1 yılHı hııı 😂 buluşmaya gidince masaya çıkartır lappp diye koyarım önüne 😂 adam niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂
Soran+1 yılSahi biz neyiz şimdi 🤣
Soran+1 yılİyiymiş 😂 ve şaplak atmam ama lappp diye koyarım 😂 ayy pardon vurarım 🤣
Soran+1 yılValla bende bilmiyorum ki anlık aklıma geldi öyle yazayım dedim 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNiyetinin ciddi olması, beni bu buluşmamızda s_kmeni istiyorum! der gibi mi yani? :)
11 Yorumla
Soran+1 yılYorumun beni benden aldı küçük bey 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılEniştenin gözünü bu kadarda korkutma yahu :D
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun ozaman tek tek çıkartıp masaya koyayım bari Adamıda korkutup kaçırmak istemem 😂 adam niyetinin ciddi olduğunu anlasın
- +1 yıl
Hahhhhaa 🤣
+1 yılKesinlikle, ciddiyetini hep böyle dile getirmelisin..
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 buluşmaya gidince masaya sert bir şekilde çıkartıp lappp diye koyarım önüne 😂adam niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Lappp diye koy masaya, inan seni daha çok sevecek ve senin hakkında çok daha güzel şeyler düşünecek canım. Senin gibi sıcak ve şehvetli kadının her haline okey derim ben, o da öyle düşünür, düşünmezse hesabını bana sor prensesim. Senin gibi seksi şehvetli becerikli kadını kim bulsa Okey der. Okey in tüm ürünlerimi sabaha kadar her pozisyonda deneriz. Offfff şimdi isyiyorummmm…. ❤️🔥 🔥 💋😘 👅 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence anlaması lazım ben bile burdan nasıl yandıgını hissettim anlamıyorsa maldır
38 Yorumla
Soran+1 yılOrdan çokmu belli oluyor yaa 😂
Cevap sahibi+1 yılOoo sen ne diyorsun ya yanımda olsan şimdi hortumu verirdim sana konuşurduk bunları nasıl yangını söndürürürüz diye
Soran+1 yılYorumun beni benden aldı küçük bey 😂
Cevap sahibi+1 yılGenç tecrübeli biriyle bunları konuşmak istermiydin mutluluktan uçurabilirim seni?
Cevap sahibi+1 yılYYYYY 😅 kromozomların birleşme vakti
Soran+1 yılBirazdaha konuşursan ağzına kimyon sürerim senin 😂
Cevap sahibi+1 yılyüzümü de temizle otucagın yer temiz olsun o zaman :/
Cevap sahibi+1 yılAhh ah neler vermezdim ki konuşsaydık bi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnları öyle lap diye masaya koyarsan, o da da sana orada lap diye koyar...
Öyle şey konur mu masaya ya 🤣
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiyetinin CİDDİliği soru başlığından bile anlaşılıyor, yani o derece CİDDİsin...
25 Yorumla
Soran+1 yılAynen 🤣 diyorum buluşmaya gidince masaya sert bir şekilde lappp diye koyarım 😂 adam niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂
Cevap sahibi+1 yılAma bu ters etki de yapabilir, yani adamı korkutup senden kaçmasına da sebep olabilirsin. 😂
Soran+1 yılDoğru diyorsun 😂 ozaman ben yavaş yavaş çıkartıp koyayım 😂 şimdi yavru ceylani urkütmek olmaz 😂
Cevap sahibi+1 yılAma öyle yapman halinde de o da senden bir anda kaçmak yerine yavaş yavaş kaçabilir, yani bence elinden kaçırmak istemiyorsan şimdilik yapma. Zaten öyle bir niyeti varsa bir süre sonra kendisi de isteyecektir. 😁
Soran+1 yıltamam peki yapmam 🤗
+1 yılBizde ne date var ne cinsel ilişki var kafayı yiycem yav
12 Yorumla
Soran+1 yılBöyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 🤣
- +1 yıl
Harbiden ciddiyim:)
Yani direkt bunları göstermek yerine doğal bir yakınlaşma sonrasında da çıkarabilirsin.
30 YorumlaSenin bir şey demene gerek yok bence az bir bilgisi ve ilgisi varsa zaten görünce anlar diye düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir de istersen toka niyetine saçına bağla kesin anlar cahil değilse 😂😂
16 Yorumla
Soran+1 yılİstersen boynuma kolye olarak takayım daha çok göze çarpar 😂 adam bune diye sorarsa hadi kalk çata pata gidiyoruz derim 🤣
Cevap sahibi+1 yılDersin çok istekliyim anlar o da 😂😂
Soran+1 yılGerek yok lafla vakit kaybedemem 😂direk mevzuya dalarım 😂 anladığı kadar artık 🤣
Cevap sahibi+1 yılAnlamazsa ne yapacaksın ya da istemezse?
Soran+1 yılNe demek istemem istiycek 😂 hiç acımam duvara yaslarım 😂
Cevap sahibi+1 yılAma eğer oldu da ben istemem yapmam derse?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma bir hareket olur insan önce bir konuşur o da istiyor mu falan
60 Yorumla
+1 yılAmacının ciddi olmasından ziyade seninle cinsel ilişki yaşamak ister ve artık devamlı olarak isteyince de ilişki olmaktan çıkıp seni sadece cinsellik için görmek isteyebilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAaşşşkııımmm, hiç öyle şey olur mu? Yıllardır aradığım kadını buldum, hiç kaçırmayayım, derhal eve, otele atıp, mühürü basayım der, inan buna. Kim olsa mühürlerdi seni. Seni hınzır seniiii...:)))
01 Yorumla- +1 yıl
Biri beni görmüyor mu artık?
Bence buluşmaya çıplak git... Niyetinin ciddi olduğunu anlasın...
40 YorumlaHakkında ne düşünür bilmem de sen onu yaptıktan sonra hesabı ödeyip seni elinden tutup eve götürmesi iki saniye sürmez:D Yani ben olsam öyle yapardım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence fazlasıyla niyetin belli olabilir 😂 benim partnerim olsa zaten direkt anlarım ne istediğini ve onun içinde hazırlıklı olmayı da es geçmezdim
00 YorumlaBir kadın bu kadar ucuz olmamalı
31 Yorumla
Soran+1 yılBencede olmamalı
Gizli Üye(18-24)+1 yılya zaten falos olmuştur orası birsey olmaz senin için
218 Yorumla
Soran+1 yılBu yorumu yazmak için çok düşündün peki genç adam
Cevap sahibi+1 yılhayır neden düşünüyüm bi yaşına fotoya bakmam yeterli oldu
Cevap sahibi+1 yılbence doğru bi yorum
Soran+1 yılO senin düşüncen saygı duyarım 🖐️🖐️
Cevap sahibi+1 yılyanlış olduğunu düşünmediğim için böyle bi yorum doğru geldi
Soran+1 yılKaliteli malın reklama ihtiyacı yoktur derler sen fikrini söylemişsin bende saygı duyarım dedim fazlası gereksiz şatafata girer çok bilmiş şey seni 🤣
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler canım çok bilgiliyimdir böyle yorumlar gözümden kaçmaz yüz yüze daha iyi anlatırım sana ahahahaha
Soran+1 yılBence sen bana yazma artık ben folloş olmuşum çünkü içimde kaybolursun filan 😂 birde seni aramakla uğraşmayalım
Cevap sahibi+1 yılahahahaaha olmuşsun demedim görmediğim için olmuştur anlamına getirmek istedim büyük olduğu için kaybolacagini düşünmüyorum nasıl olacak ahahahaha
Soran+1 yılYaa ne adamsın hee 🤣 benide güldürdün 🤣 ben iç guzelligine çok önem veriyorum ama içimde değilsin işte 😂😂
Cevap sahibi+1 yılhehehehehe 10 dakikaya her yerdeyim sen hazırla bu arada durex tercihim onu kullanacaksak olur
Soran+1 yılSen folloş olmayan birini bul hem enerji tasarrufu yapmış olursun 😂 fazla şansını zorlama kalabalıkta sesim çıkmaz ama tenhada yakalarsam affetmem duvara yaslarım 😂tersim çok pistir 😂
Cevap sahibi+1 yıloo tehlikeliyim diyorsun kısaca benden yana sorun yok sen dayanabileceksen okeyim ben ahahahhaa
Soran+1 yılOkey 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılahahahaha yazılmıyor sana ya😂 sen yazsana
Soran+1 yılAşağılaman ve hakaretin bittiyse eğer görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ne zaman aşağılamak kırmak istersen ben burdayım herzaman beklerim küçük bey 🙋🙋
Cevap sahibi+1 yılGerek yok ya
Soran+1 yıl🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞunu biz yapsak sapık dersiniz
25 Yorumla
Soran+1 yılAşk olsun 😂 ben sapıkmiyim senin gözünde şimdi incindimmmm 😂
- +1 yıl
Öylesin evet xjahahha şunu biz yapsak yok sevmiyor yok beni khçullammaya çalışıyo dersiniz sapıksı. Evet xjshahah
Soran+1 yılBen bir yıldan fazladır burdayım hiç bir erkeğe bayana bu şekilde bir ithamda bulunmadim ama yüzden de üstüme de alinmam öyle bir korkum olsaydı soruyu açık bir profille değil gizli üye olarak sorardım takdir edersinizki öyle degilmi küçük bey 😂
- +1 yıl
Immhhh bende kadınların geneli o şekilde yargıladıgı için sana öyle dedim yoksa direk sana bir ithamım olmadı abla ben ilk date sen gibi gidicem dicem ama kndom kullanmıyorun tek jelle gidicem
Soran+1 yılOkey 👍👍
+1 yılEğer cinsellik yaşayacaksan yanında bulundur Tabii ki götür genelde Kondom işi erkeklere aittir kızlar hap kullanmalı
00 Yorumla
+1 yılÇıkart koy masaya gel lan buraya de çek yakasından yapış dudaklarına ya benimsin ya da toprağın de yap raconu kes fişi bitir işi 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olacağına ve mutlu edeceğine eminim
Bazen ilk adımı kadının atması o kadar ayrı bir haz veriyor ki00 Yorumla Bunlari hic çıkarmadan güzel bir sevişmeye başla kontrolü eline al onuda altına gerisini boş ver yapmak istiyorsan durma
00 YorumlaYapılabilir ama karşısı bundan ne çıkarır orası işte garip olur 😊
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Anlar anlar cafe gibi kalabalık bir ortamda buluşmayacaksanız masaya konulu r
10 YorumlaAnlat seni sanırım
11 Yorumla
Soran+1 yılHadi inşallah 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok bu kadar abartmana gerek yok doğrudan mik beni demen yeter
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Ciddi olarak seks istedigini anlamiyorsa salla onu
10 Yorumlaaz daha güncelle ya soruyu dkdkd
117 Yorumla
Soran+1 yılMecbur kalıyorum dureklibyorum geliyor ben napiyim 😂
Soran+1 yılNe sordun ki
Soran+1 yılBen 500 bildirimlik hiç doğru görmedim daha
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılDoğrudur canım benim 200
ü deviren sorum oldu da 500 e daha ulaşamadım
Soran+1 yılBu ürünler benim degilki canım 😂 benim kocam mi var sevgilim mi var bunları kullanacak 😂
Soran+1 yılBen prazervatiften de nefret ederim ayrıca hiç sevmem
Soran+1 yılDoğru olan şu sen dedin ya bir soru sordum 500 bildirim aldım diye bende doğrudur diyorum
Soran+1 yılRuh ikizim 😂
+1 yılHarika olur 😉😈
12 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum 😂 diyorum bulusmaya gidince masaya çıkartır lappp diye koyarım önüne 😂 adam niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂
- +1 yıl
Dürüst kız severim. Ben de ilk buluşmada cinsel mizah yapan bir kızla öpüşmüştüm kafede dudaktan. Çok güzel öpüşüyordu kız. Dillerimizi falan da kullanmıştık. Kafenin 2. katı boştu. Kız bir de çok seksi bir şeydi. Memeleri, kıyafeti falan. İyi ki varsınız ya. Sizin gibi kızları seviyorum.😊👍🏽
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamazsa sıkıntı vardır aklı noksandır.
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede mantıklı 🤣
- +1 yıl
Hesabı mı kapattın?
+1 yılBana böyle biri laaps diye masaya koyacak wc bahanesiyle kacardım. Date ne demek?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılEheheh lap diye masaya koymak iyiymiş, 🙂
171 Yorumla
Soran+1 yılDimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 masaya lappp diye koyarım adam niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂
- +1 yıl
Ehehehe valla çok iyi, bende isterim oylesini 😁😁
Soran+1 yılAhhh ulan ahhh sen benim bir elime geçsen varya 😂 neyse sustummmm 🤣
- +1 yıl
Ehehehhe , çok kolay ele geçen biriyimdir aslinda 🤣🤣
Soran+1 yılKeşke hemen olur demeseydin biraz naz yapsaydın bugün olmaz başım ağrıyor deseydin 😂
- +1 yıl
Ehehehe valla hiç basım ağrımaz , huyum değil 🤣
Soran+1 yılAhh Emre ahhh yorumun beni benden aldı 😂
- +1 yıl
Huyum kurusun yaparım böyle şeyler 🤣 yazsana özelden konuşalım 🙂
Soran+1 yılEmre ben burada konuştuğum hiç kimseyi özele taşımıyorum bayanlar dahil olmak üzere herkes burada bu huyumuda çok iyi bilir sen yeni geldiğin için tanımıyorsun beni ben yorumlarda konuşur yorumlarda tadında bırakırım sohbeti ama yinede teşekkür ederim 🙏
Soran+1 yılBurdan konusuyoruz işte yeterli bence 🙋
- +1 yıl
Vurdu gol oldu, eyvallah bacım hörmetler 🙂🤗
Soran+1 yılEmre vurdum gol filsn olmadı sen sordun bende samimi bir şekilde cevap verdim ve teşekkür ettim
Soran+1 yılYorumlarda sohbet etmek daha komik ve zevkli oluyor emin ol ben çok gülüyorum ve eğleniyorum
- +1 yıl
Sıkıntı yok yaw tamam aa 🙂 bende eğleniyorum , böyle sorular sorarsan yine yaparım yorumumu 😁
Soran+1 yılHerzaman beklerim benim sorularım genelde eğlenceli ve trol sorular oluyor zaten oyuzden bana burada pozitif kadın, neşeli bayan çılgın muhasebeci sitenin gulen yüzü sitenin muzip kızı gibi lakaplar takıldı eğlenmek için burdayız çünkü öyle değil mi sayın başı agrimayan beyefendi 😂
- +1 yıl
Evet bu yüzden buradayız 😁 başımın agrimamasi konusunda ciddiyim hiç başımın ağrıdigini bilmem 😁
Soran+1 yılÇünkü kadınlardan size fırsat kalmıyor oyuzdendir 😂 baş ağrıması bize özel bir şey çünkü
Soran+1 yılEmre sen başını agritacak birine denk gelmemişsindir ondan
- +1 yıl
Ehehehe olabilir belki de 😁 demekki bu konuda şansım yaver gitmiş 😁
Soran+1 yılya da hiç gitmemiş 😂😂
- +1 yıl
Ehehhehe on yargılı olma 😁😁
Soran+1 yılAA iki gözünün çiçeği yorum yazmış 😂
Soran+1 yılEmre ben ön yargili olmadım ki sen dedin bunu, çşansım yagver gitmiş dedin ya
- +1 yıl
Sen hiç gitmemiş dedin 😁
Soran+1 yılSen öyle diyince bende gitmemiş demekki dedim
Soran+1 yılSenin canını yiyerem haa 😂 ben on yargili olmadım sana karşı
- +1 yıl
Tamam apla sana inanıyorum 😁😁
Soran+1 yılAblasının gülü 🤣
Soran+1 yılBiz neyi tartışıyoruz ki onuda anlamış değilim ki
- +1 yıl
Ehehehhe sen Aydın 'lı misin gülüm 😁
Soran+1 yılHayır gülüm İstanbul da yaşıyorum memleketim Kastamonu batı karadenizliyim
Soran+1 yılSen neredesin emre kimlerdensin 😂
- +1 yıl
Aydınlılar gülüm diye konuşuyor bana tuhaf geliyor 😁
- +1 yıl
Ben de Aydinliyim 😁
- +1 yıl
Emreler derler bize 😁
Soran+1 yılÇok güzelmiş emre hemseriyiz işte toprağaamm benim 🤣
- +1 yıl
Toprak ayakları iyi ayaklar değil 😂😂
Soran+1 yılGülüm kelimesini ben bayan erkek herkese çok kullanırım çünkü samimi ve içten bir hitap şekli olduğu için
- +1 yıl
Bana değişik geliyor işte herkese gülüm demek 😁 ben demem 😂
Soran+1 yılDoğrudur canım saygı duyarım 🖐️ herkesin kendisine has bir kişiliği var
Soran+1 yılToprağaam benim 🤣
- +1 yıl
Öyle tabi herkesin farklı bir yoğurt yiyişi var 🙂
- +1 yıl
Ehehhehe toprağaam derken başka bişey der gibi oldu 😂
Soran+1 yılHayır toprağaam dedim hemşerim başka bir amaçla söylemedim içini ferah tut okadar saygısız bir insan değilim emre
- +1 yıl
Estağfurullah efendim saygısızsin demek istemedim , öyle olmadığını anladım zaten çılgın muhasebeci 👍😁
- +1 yıl
Muhabbet olsun diye satastim işte 😁
Soran+1 yılAynen bana burada öyle diyorlar çılgın muhasebeci çünkü burada kimse benim gerçek ismimi bilmez oyuzden de lskap takip hitap ediyorlar 😂😂 bak sen bile tanımaya başladın artık
- +1 yıl
Evet tanıştık artık 😁
Soran+1 yılBu lakaplarda aslında sorduğum sorulardan ve yorumlardan yola çıkılarak konuluyor sitenin muzip kızı olarak adımızı yazdirdık buraya herkes öyle tanıdı ve sevdiler buda benim çok hoşuma gidiyor açıkçası
- +1 yıl
Sevilmek herkesin hoşuna gider tabi
Soran+1 yılEmre tam tanısmadik ki 😂 insanı üç beş dakikada kim tanıyabilir ben seni tanımıyorum mesela kimsin nesin inmisin cinmisin belli değil 😂 duygulandım lann kıyamam bana 😂
- +1 yıl
Bu bir tanisma teklifi mi yoksa 🤣 bi çay içerim şekersiz 🤣
Soran+1 yılYok yaa 😂 öyle bir şey dedin ki kendimi sana yürüyormus gibi hissettim 😂 çılgın şey seni 🤣
- +1 yıl
Ehehehhe sen yorulma ben sana yürürüm 🤣🤣
Soran+1 yılİşte Allah yürü ya kulum demeyince de yürünmüyor ki 😂
- +1 yıl
Bana dedi sen duymadın 🤣
Soran+1 yılBak bak laflara bak sen 😂 sende az hınzır değilsin hee 🤣 hınzır şey seni 🤣
- +1 yıl
Kaçın kurasiyiz biz olsun o kadar 😂
Soran+1 yılBilmem kaçın kurasısın emre 😂
- +1 yıl
1987 nin 😁
Soran+1 yılVuuuuu iyiymiş 👍 ne varsa eskilerde var zaten 😂
- +1 yıl
Öyle tabi canım eski toprak iyidir 🙂
Soran+1 yılAma kurnaz ve tecurubeli bir tipsin buda bir gerçek
- +1 yıl
Hayat insanı böyle yapıyor napcan kader 😂
Soran+1 yılOrası öyle tabiki oyuzden biz buna hayat tecrübesi diyoruz işte her şey yaşanılarak öğreniliyor
- +1 yıl
Tecrübe hayatta yenilen kazıkların toplamıdır der bir düşünür 😂
Soran+1 yılAynen öyle genç adam
- +1 yıl
Uyumadin mi sen hala 😁
Soran+1 yılHayır kendime çok romantik bir masa hazırladım kahve içiyorum hatta görsel soru olarak paylaştım bakabilirsin ordan masama
Soran+1 yılBen geç yatıyorum zaten sen niye uyumadın peki
- +1 yıl
Evet gördüm masani güzel olmuş afiyet olsun, bende geç uyuyorum, uykum gelmiyor
+1 yıloda masaya vurur şak diye
12 Yorumla
Soran+1 yılNeyi 🤣🤣
- +1 yıl
anladığın şeyi
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılKervan yolda düzülürmüş 😂😂😂
15 Yorumla
Soran+1 yılBu durumda ben kervan mı oluyorum 😂
- +1 yıl
Öyle bişey demedim ama madem çok ısrar ettin ol madem 😂
Soran+1 yılIsrarı sevmem oyuzden ben bu yolda ilerliyim en iyisi 😂
- +1 yıl
Gidişine yollar duruşuna kızlar hasta 😂
Soran+1 yıl🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEnişte sağdakini farklı anlamaz umarım 🤣
13 Yorumla
Soran+1 yılFarklı derken?
- +1 yıl
Şekl-i şahane ya o yüzden dedim 😂
Soran+1 yılAnladım
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Anlamazsa onun esekliği 😂
110 Yorumla
Soran+1 yılBencede o kaybeder 😂
Soran+1 yılHe yaaa nerde 😂
Soran+1 yılBulursun bulursun çıkmayan candan umut kesilmez derler 😂
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum inanirmısın , ben nesli tükenmekte olan bir kadınım 🙋 devletin beni hemen koruma altına alması lazım tarihi eser niteliği taşıyorum sonuçta 😂😂
Soran+1 yılBencede 😂
Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Anlamazsa esektir😂 okey mi 🤷😂
17 Yorumla
Soran+1 yılOkey 👍👍
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılBir iliskiye plastik bir nesne arama girerse zaten haz alman muamma ondan olabilir
Soran+1 yılHı hııı 😂
+1 yılÖncesinde ev araba otel ayarla. Sonra eyleme gec
11 Yorumla
Soran+1 yılEylememe geçeyim 😂 çata pata gitmiyoruz buluşmaya gidiyoruz genç adam 😂 verirse yüceliğidir vermezse ben zorla alır duvara yapıştırırım 😂tersim çok pistir 😂
Sakız ve deo aldığın için ortamı terkedebilir
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey yaparsa tutar kolundan duvara yaslarım 😂 tersim çok pistir 😂
- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat