Cinsel Yaşam Kondom taşımak erkeğin mi, kadının mı görevidir? benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kondom taşımak erkeğin mi, kadının mı görevidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. erkeğin. 0 0 Yorumla
colorfulpeople Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bı zahmet taşıyın, olmadı biz sizi mikelim😁 3 15 Yorumla benfavor +1 yıl Haklısınız taşıyacağız Yorumla colorfulpeople +1 yıl Hahah🤣🤣🤣 Yorumla benfavor +1 yıl Yoksa sıkıntı büyük olacak gibi sjsjsj Yorumla colorfulpeople +1 yıl Aynen 🤣🤣🤣 Yorumla benfavor +1 yıl Kalkan bölgesine tatile gelmişsiniz diye yorumladım fotoğrafınızı be çok güzel olmuş 🙂 Yorumla colorfulpeople +1 yıl Ohaaa ya 😀😀nasıl fotodan anladın Yorumla benfavor +1 yıl Villa sektöründeyim o yüzden villa konsepti bu bölgeye ait :) Yorumla colorfulpeople +1 yıl Heee anladım Yorumla benfavor +1 yıl Herhangi bir ihtiyaç olursa yardımcı olabilirim Yorumla colorfulpeople +1 yıl Teşekkür ederim kendi isimi halledebiliyorum Yorumla benfavor +1 yıl Rica ediyorum yanlış anlamayın lütfen sektörün içinde olduğumuz için demiştim elbette tercih sizin Yorumla colorfulpeople +1 yıl Teşekkür ederim iyi günler Yorumla benfavor +1 yıl Ben de teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum Yorumla anemon061 +1 yıl Koskoca cantaniz var bi zahmet agirligi bile yok bi köşesinde dursun ne olur Yorumla colorfulpeople +1 yıl Sizi de biz mikelim mi? Bacım Yorumla
Yalnizdost1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl erkeğin ama erkekde geciktiricili tırtıklı taşımalı çünkü sen istedin dersin 1 0 Yorumla
Tk1923 Takip Et Yoda Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. kim çocuk istemiyorsa onun görevidir 1 0 Yorumla
Anofel_anofel Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hamile kalmaktan kim korkuyorsa o taşımalı 2 1 Yorumla benfavor +1 yıl Aslında bakınca iki taraf da düşünmeli kadın da kendi başına hamile kalmıyor ama gamsız erkek ise hemen kaçar gider Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Her ikisinin de. Ben taşımam da, kullanmam da. Neyse o yani... 0 0 Yorumla
EsKiYa8154 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Bence gereksizErkek kendini bilmeli bilmeyen erkeğe erkek dememeli 😏 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kadınlar takar. Erkekler alir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkeğin 5 4 Yorumla feyman00 +1 yıl Kadının cantası daha geniş ama 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @feyman00 Cebe cüzdana koyulabilir Yorumla feyman00 +1 yıl 1 tane ama :) Yorumla feyman00 +1 yıl Cebe zor yaa cüzdan anca Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı. Erkek adam taşır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
erkeğin.
Bı zahmet taşıyın, olmadı biz sizi mikelim😁
Haklısınız taşıyacağız
Hahah🤣🤣🤣
Yoksa sıkıntı büyük olacak gibi sjsjsj
Aynen 🤣🤣🤣
Kalkan bölgesine tatile gelmişsiniz diye yorumladım fotoğrafınızı be çok güzel olmuş 🙂
Ohaaa ya 😀😀nasıl fotodan anladın
Villa sektöründeyim o yüzden villa konsepti bu bölgeye ait :)
Heee anladım
Herhangi bir ihtiyaç olursa yardımcı olabilirim
Teşekkür ederim kendi isimi halledebiliyorum
Rica ediyorum yanlış anlamayın lütfen sektörün içinde olduğumuz için demiştim elbette tercih sizin
Teşekkür ederim iyi günler
Ben de teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum
Koskoca cantaniz var bi zahmet agirligi bile yok bi köşesinde dursun ne olur
Sizi de biz mikelim mi? Bacım
erkeğin ama erkekde geciktiricili tırtıklı taşımalı çünkü sen istedin dersin
kim çocuk istemiyorsa onun görevidir
Hamile kalmaktan kim korkuyorsa o taşımalı
Aslında bakınca iki taraf da düşünmeli kadın da kendi başına hamile kalmıyor ama gamsız erkek ise hemen kaçar gider
Her ikisinin de. Ben taşımam da, kullanmam da. Neyse o yani...
Bence gereksiz
Erkek kendini bilmeli bilmeyen erkeğe erkek dememeli 😏
Taşımam da kullanmam da!
Kadınlar takar. Erkekler alir
Erkeğin tabi ki
Erkeğin
Kadının cantası daha geniş ama 😅
@feyman00 Cebe cüzdana koyulabilir
1 tane ama :)
Cebe zor yaa cüzdan anca
tabiki erkek onu da bi zahmet o tasisin
Ertesi gün hapı var sktr et