Cinsel Yaşam Evlenince her gün cinsellik yaşamak zorunlu mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Daha dogrusu bu olay sık olmak zorunda mi? Galiba cinsellikten cok korkuyorum ondan dolayi soruyorum Evlenince her gün cinsellik yaşamak zorunlu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ehveni_şerr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Zorunlu mu derken zabıt katibi mi var takip edip kayıt tutacak ne demek zorunlu ne manada hangi mantıkta zorunlu? 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Hyr tabiki mesela 2 3 hafta olmasa erkek sogur mu Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Hayatım o bir tek erkeğe ihtiyaç değil sana da ihtiyaç neden iki üç hafta olmasın uzun değil mi o sence de Yorumla Soran +1 yıl Ben temas sevmiyorum pek :* Yorumla Soran +1 yıl Ay yanlislikla opucuk atmisim Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Evlenme o zaman bacı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ama birine cok asigim Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Yaşın kaç senin Yorumla Soran +1 yıl Yirmi iki Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Tamam demek ki biyolojik olarak o olgunluğa erişememişsin erişince düşünürsün bacım Yorumla pandaaaaxxxx +1 yıl Hahahahaha @ehveni_şerr gece gece iyi güldürdün kanka kayıt tutuyor aman dikkatli ol skaosmzz Yorumla
saygıönemli_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İsteklere bağlı keyife o an ki mutluluğa bağlı 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evlende o zamanda eşim seks yapmıyo diye yakınırsın merak etme 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hyr dokunmasin bana ya Yorumla yanlızvesane +1 yıl Dokunmaz zaten merak etme Yorumla Soran +1 yıl Dokunmaz mi niye dokunmasin cogu erkek dokunmak istiyo Yorumla yanlızvesane +1 yıl İlk zamanlar hızlı olur sonraları en fazla haftada bir oda sende böyle isteksizlik olursa yat kalk misali oljr haftadada olmaz Yorumla
Xjaguar Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Karşılıklı etkileşim ten uyumu bunlara bağlı ama eşler birbirini reddetmemeli ilk zamanlar sık olur sonra rutine biner zaten olay. 0 0 Yorumla
CeyinBerrahi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Evlenince zorunlu değil ama cinsellik konusunda eşlerin bir birine karşı sorumluluğu var. 0 0 Yorumla
ChivasCooper Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Bence hergün Olmaz Yaa Çok Abartı Ne İlk Başlarda Biraz Olur Sonra Kademe Kademe Azalır 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Yaşamadığın birşeyi kafana takıp da psikolojini neden bozuyosunki 0 0 Yorumla
sefaaa92 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Evet zorunlu her gece alarm calar ve baslama dudugu ile. baslamak zorundasiniz yoksa cezasi var 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Öyle bir şey yok 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Evet öyle bir evrak veriyorlar imzaliyorsun 0 0 Yorumla
Faraklitos88 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl Hayır zevk aldığında korkularin silinecek 0 0 Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Yol değil istenende partnerin yapamaz zaten 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Zorunlu mu derken zabıt katibi mi var takip edip kayıt tutacak ne demek zorunlu ne manada hangi mantıkta zorunlu?
Hyr tabiki mesela 2 3 hafta olmasa erkek sogur mu
Hayatım o bir tek erkeğe ihtiyaç değil sana da ihtiyaç neden iki üç hafta olmasın uzun değil mi o sence de
Ben temas sevmiyorum pek :*
Ay yanlislikla opucuk atmisim
Evlenme o zaman bacı 😂
Ama birine cok asigim
Yaşın kaç senin
Yirmi iki
Tamam demek ki biyolojik olarak o olgunluğa erişememişsin erişince düşünürsün bacım
Hahahahaha @ehveni_şerr gece gece iyi güldürdün kanka kayıt tutuyor aman dikkatli ol skaosmzz
İsteklere bağlı keyife o an ki mutluluğa bağlı
Evlende o zamanda eşim seks yapmıyo diye yakınırsın merak etme
Hyr dokunmasin bana ya
Dokunmaz zaten merak etme
Dokunmaz mi niye dokunmasin cogu erkek dokunmak istiyo
İlk zamanlar hızlı olur sonraları en fazla haftada bir oda sende böyle isteksizlik olursa yat kalk misali oljr haftadada olmaz
Karşılıklı etkileşim ten uyumu bunlara bağlı ama eşler birbirini reddetmemeli ilk zamanlar sık olur sonra rutine biner zaten olay.
Evlenince zorunlu değil ama cinsellik konusunda eşlerin bir birine karşı sorumluluğu var.
Bence hergün Olmaz Yaa Çok Abartı Ne İlk Başlarda Biraz Olur Sonra Kademe Kademe Azalır
Yaşamadığın birşeyi kafana takıp da psikolojini neden bozuyosunki
Evet zorunlu her gece alarm calar ve baslama dudugu ile. baslamak zorundasiniz yoksa cezasi var
Öyle bir şey yok
Tadını al sen istersin Her gün
İlk başta öyle sonra stabdarda döner
Evet öyle bir evrak veriyorlar imzaliyorsun
Hayır zevk aldığında korkularin silinecek
Yol değil istenende partnerin yapamaz zaten
Hayur aksine istemem her gün saçmalık
Evet
Yoo keyfinize göre
Seks'den gühel ne olabilir
nerde baba
Zorunlu degil