Cinsel Yaşam Evlenince her gün cinsellik mi yaşanıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Off her günde çekilmez ya Güncellemeler10 ay Çocuk yakışıklı kaslı ise günde 3 de olur vazgeçtim allta yorumlarda bı oğlanı beğendim jsjssjjsjs Evlenince her gün cinsellik mi yaşanıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Başlarda öyle olur ama bence ilerde 2 ayda 3 günde bir olur. Ama daha azı da kötü. 1 2 Yorumla Soran 10 ay 2 ayda bir kez mi Yorumla SpaceLoverTeacher 10 ay ya da yadacaktımne ayı yahu :D :D Ha Bekar kalmıssın ha 2 ayda 1 yapmıssın hfhgf :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Hergün istiyorlar ama iyi düsün evliliğin amwcı bu zaten😀😀🤭 4 2 Yorumla Soran 10 ay Abla yakışıklı kaslı ise her gün olabilir yoksa başım ağrır 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Allah seni napmasın djjdjdjdjdkdjd çocuk yaparsınız ne güzel işte djjdjdkd Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Tamam sen her gün yapma. Off poff diye diye görev gibi yapacaksan da evlenme... 0 0 Yorumla
_SorunZamanDilimi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Günde 10 defa yapanda var haftada 1 yapanda, sevginin boyutu önemli bence 0 0 Yorumla
Şeftalikırmızısı77 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Sıktırsın gitsin prno starı olsun her gün isterse. Her şey tadında güzel. 0 0 Yorumla
_AbdullahÇELİK_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% 10 ay Hiç yaşamadığım için bilmiyorum şu an sorsan benim için çok iyi 0 0 Yorumla
007antalyAM Takip Et Xper 6 Yaş: 31 10 ay Bakiresin sanırım evlenınce alırısn o zevki her gün istersin emin ol 0 0 Yorumla
Ercn543454 Takip Et Yoda Yaş: 33 10 ay Belki ilk zamanlar olabilirde sonrasında olacağını çok sanmıyorum 0 0 Yorumla
cesuryürekkk1 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 10 ay Evlendigin kişiye bağlı. Her gün isteyende olur, haftada bir belki hiç istemeyen.. 0 0 Yorumla
Libidoluoğlan Takip Et Xper 1 Yaş: 31 10 ay her gün azıp kadınımı skmyceksem niye evleniyim ya 0 0 Yorumla
1hayaletimsi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 10 ay yok canaım en iyi ihtimal hafta da iki kere 0 2 Yorumla Soran 10 ay O zaman iyimis sonra da ayda bir falan olur Yorumla 1hayaletimsi 10 ay ayda bir olursa aldatma başlar Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Bilmiyorum sırf cinsellik için evlenmiyorum 3 2 Yorumla Soran 10 ay Aynen ya her gün tepende erkek çekilmez benim de ona korkum var Yorumla Cevap sahibi 10 ay Evlenmeyiz o zaman boş ver Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. belli bir zamana kadar 1 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. başladığında değerlendir bence🤔 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. o kadar da değil yahu gün aşırı iyidir 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır tabiki buda can 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Hemde günde 2-3 sefer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay hayır o nereden çıktı 0 2 Yorumla Soran 10 ay Ne bileyim erkekler her gün vs diyo Yorumla Cevap sahibi 10 ay yok be her gün yapılır mı bünye dayanmaz Yorumla
avira_07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Manyak 🤣🤣 0 1 Yorumla Soran 10 ay Noldu abi😂 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Makine herkes zaten 0 2 Yorumla Soran 10 ay Öyle olmuyor demi 😄 Yorumla u Alfoo 10 ay Bilmem evlenmedim hiç aklja Yorumla
Pentegrama6134 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 10 ay Seni keklemişler öyle şey olur mu 0 1 Yorumla Soran 10 ay Oh abi ya😂 dünya varmış Yorumla
İstanbul_Beyfendisii Takip Et Xper 5 Yaş: 34 10 ay Her gece istediğim için evliliğim bitti 😊 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. her gün beş kere 0 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabiki 0 1 Yorumla Sansliseleven 10 ay Cocuk kim lan Yorumla
ANKARALIVETERİNER Takip Et Xper 5 Yaş: 23 10 ay Hayır ya haftada 7 gün varsa bunun 9 günü yaşanır 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok heri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Haftada 3? 0 2 Yorumla Soran 10 ay 2 yeter Yorumla Cevap sahibi 10 ay 2,5? Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Evett 0 11 Yorumla Soran 10 ay Favori erkeğim geldi seninle günde 3 kezde olur😂😘 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Djjdf tövbe Yorumla Soran 10 ay Sus aşkım işimiz çok😂 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Azdın mı kız djdj Yorumla Soran 10 ay Hayır aksine cinsellikten korkuyorum senin tipini beğendim diye öyle şeyler diyorum😄 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Niye korkuyon kız Yorumla Soran 10 ay Canım acır diye Yorumla Cevap sahibi 10 ay Acımaz niye acısın Yorumla Soran 10 ay Bilmiyorum bence aciyor ,😂 çok açık konuşamıyorum da utandım Yorumla Soran 10 ay Yaz konusak diyorsun gizliye aldın çık yazayım 😂 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Sjsjjd sorunu beğeniyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Başlarda öyle olur ama bence ilerde 2 ayda 3 günde bir olur. Ama daha azı da kötü.
2 ayda bir kez mi
ya da yadacaktım
ne ayı yahu :D :D Ha Bekar kalmıssın ha 2 ayda 1 yapmıssın hfhgf :D
Hergün istiyorlar ama iyi düsün evliliğin amwcı bu zaten😀😀🤭
Abla yakışıklı kaslı ise her gün olabilir yoksa başım ağrır 😂😂😂
Allah seni napmasın djjdjdjdjdkdjd çocuk yaparsınız ne güzel işte djjdjdkd
Tamam sen her gün yapma. Off poff diye diye görev gibi yapacaksan da evlenme...
Günde 10 defa yapanda var haftada 1 yapanda, sevginin boyutu önemli bence
Sıktırsın gitsin prno starı olsun her gün isterse. Her şey tadında güzel.
Hiç yaşamadığım için bilmiyorum şu an sorsan benim için çok iyi
Bakiresin sanırım evlenınce alırısn o zevki her gün istersin emin ol
Belki ilk zamanlar olabilirde sonrasında olacağını çok sanmıyorum
Evlendigin kişiye bağlı. Her gün isteyende olur, haftada bir belki hiç istemeyen..
her gün azıp kadınımı skmyceksem niye evleniyim ya
yok canaım en iyi ihtimal hafta da iki kere
O zaman iyimis sonra da ayda bir falan olur
ayda bir olursa aldatma başlar
Bilmiyorum sırf cinsellik için evlenmiyorum
Aynen ya her gün tepende erkek çekilmez benim de ona korkum var
Evlenmeyiz o zaman boş ver
belli bir zamana kadar
Evet canım çıkıyor
başladığında değerlendir bence🤔
o kadar da değil yahu gün aşırı iyidir
Hayır tabiki buda can
Hemde günde 2-3 sefer
Yeni evliyim merak ettiğin şeyler varsa cevaplarım
Bence de hergün yapılmaz
hayır o nereden çıktı
Ne bileyim erkekler her gün vs diyo
yok be her gün yapılır mı bünye dayanmaz
Yaptıkça insanın yapası geliyor
Yokbe çoğu evli yaşamıyormuş
Yok be
Manyak 🤣🤣
Noldu abi😂
Makine herkes zaten
Öyle olmuyor demi 😄
Bilmem evlenmedim hiç aklja
Seni keklemişler öyle şey olur mu
Oh abi ya😂 dünya varmış
Her gece istediğim için evliliğim bitti 😊
hayır.
her gün beş kere
İmkansizzzzzzzz
Tabiki
Cocuk kim lan
Hayır ya haftada 7 gün varsa bunun 9 günü yaşanır
7/24
Yok heri
Haftada 3?
2 yeter
2,5?
ynii
Beni görsen her gün 4 demek kxkxk
Zamana göre değişir
Her gün olmaz ki
Hemen hemen
hergün yapmazsın
Hayir
Yapılmaz
İlk zamanlar yaşanır
Evett
Favori erkeğim geldi seninle günde 3 kezde olur😂😘
Djjdf tövbe
Sus aşkım işimiz çok😂
Azdın mı kız djdj
Hayır aksine cinsellikten korkuyorum senin tipini beğendim diye öyle şeyler diyorum😄
Niye korkuyon kız
Canım acır diye
Acımaz niye acısın
Bilmiyorum bence aciyor ,😂 çok açık konuşamıyorum da utandım
Yaz konusak diyorsun gizliye aldın çık yazayım 😂
Sjsjjd sorunu beğeniyorum