Cinsel Yaşam Evlenince her gün seks yapılıyor mu? isterimolur Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Hayalimdeki evlilik Evlenince her gün seks yapılıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet ben yapardım tabi ki de ama bazıları hiç yapmıyor kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bu çiftlere bağılı bir şey ister her gün ister hiç bir zaman yapmazlar bu tarz şeyler sadece çiftlere bağlı ne istiyorlar diye 1 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu kişiden kişiye değişir bazen haklı bir yapan var Ben günde bir kere yaparım sabah akşam bir posta 0 0 Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Bal aylarında daha fazlasına olabilir. Bu normaldir. 0 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. benimde hâyalim ama bundan bahsettiğimde sevgimden şüphe duyuluyor. 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. İlk zamanlar her gün oluyordur eğer iki taraf da açsa bazı şeylere. 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Yapan yaparda bi müddet sonra bıkarsın eski hazzı vermez 0 0 Yorumla
BadFella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hiç evlenmedim ama ilk günlerinde yapılıyordur ancak 0 0 Yorumla
Yodanınsoltaşağıv12 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl O öyle bir şey değil ya, her gün sevişilmez lan. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bilmiyorum…. Her saniyenin tasını bir şekilde köylerini bilmek gerek bence …karşı koyabilirse yapmasın dermişim her gün 😂 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hergün seks yapılmaz 1 2 gün ara verilmeliki tadı olsun 0 0 Yorumla
erkegindogasi35 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Her gün 4-5 kez mastürbasyon yapan ben, evlenince de her gün seks yaparım 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Çalışmasan iş güç olmasa her gün yapılır 0 5 Yorumla isterimolur +1 yıl Calisicam insallahh Yorumla delidayı0234 +1 yıl Çalışınca yorgun oluyorsunuz haftada 3 ancak yaparsınız Yorumla isterimolur +1 yıl Erkek istemez mi ki Yorumla delidayı0234 +1 yıl Ne kadar istesede. Yorgun oluyor yapmaya kalkarsa 1 postadan sonra yatar çünkü efor harcıyor en çok erkek efor harcıyor Yorumla delidayı0234 +1 yıl Sana şöyle söyleyeyim çok yorgun olduğum zaman f*ck çağırmıştı 2 tane posta attım yerimden kalkamadım taksi çağırdım öyle eve gittim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet yapiliyor hergun 3-4 kez olsa dayanabilir misin 0 4 Yorumla isterimolur +1 yıl Bilemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşmak ister misin Yorumla isterimolur +1 yıl Olue Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Genelde sadece ilk 2-3 ay boyunca her gün yapılır sonrasında haftada 1-2 kez falan 1 3 Yorumla psikologunuz_dogn +1 yıl Evli misn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim 18 yasımdayım Yorumla psikologunuz_dogn +1 yıl Benn bi ara duzennli haftanin 5 günü yapardim sonra bi soguma geldi yapmamaya basldim Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yapmayacaksak neden evleniyoruz 0 0 Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Hİçbir zaman her gün seks yapılmıyor. 0 1 Yorumla komanchi +1 yıl Kişiye bağlı ama hergün seks zor tabiki. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bana kalsa yaparım ama eşim isteksizzzzzz 3 1 Yorumla Board-Tennis +1 yıl Kötü olmuş Yorumla
bagi1238 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Her gün mü? sabah/öğle/akşam 3seans 0 0 Yorumla
handehatunnn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yapılmıyor 1 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Haftada 3-4 kez 0 0 Yorumla
Nivolumab Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Başlarda belki :) 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sabah akşam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl benim kocam göğüslerimi emer 2 6 Yorumla Ayazz_35 +1 yıl Hergün mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ayazz_35 yeni evli olduğumuz için her gün Yorumla Ayazz_35 +1 yıl Anladım Tadını çıkartın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ayazz_35 sagol Yorumla Ayazz_35 +1 yıl Ne zmandır evlisiniz Yorumla Board-Tennis +1 yıl Şanslıymış Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı. yok beee 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sen istersen olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Evet ben yapardım tabi ki de ama bazıları hiç yapmıyor kişiye göre değişir
Bu çiftlere bağılı bir şey ister her gün ister hiç bir zaman yapmazlar bu tarz şeyler sadece çiftlere bağlı ne istiyorlar diye
Bu kişiden kişiye değişir bazen haklı bir yapan var Ben günde bir kere yaparım sabah akşam bir posta
Bal aylarında daha fazlasına olabilir. Bu normaldir.
benimde hâyalim ama bundan bahsettiğimde sevgimden şüphe duyuluyor.
İlk zamanlar her gün oluyordur eğer iki taraf da açsa bazı şeylere.
Yapan yaparda bi müddet sonra bıkarsın eski hazzı vermez
Hiç evlenmedim ama ilk günlerinde yapılıyordur ancak
O öyle bir şey değil ya, her gün sevişilmez lan.
Bilmiyorum…. Her saniyenin tasını bir şekilde köylerini bilmek gerek bence …
karşı koyabilirse yapmasın dermişim her gün 😂
Hayır. Hele hamileyken, doktor sınırı ile haftada 1 😄😄
Hergün seks yapılmaz 1 2 gün ara verilmeliki tadı olsun
Her gün 4-5 kez mastürbasyon yapan ben, evlenince de her gün seks yaparım
Çalışmasan iş güç olmasa her gün yapılır
Calisicam insallahh
Çalışınca yorgun oluyorsunuz haftada 3 ancak yaparsınız
Erkek istemez mi ki
Ne kadar istesede. Yorgun oluyor yapmaya kalkarsa 1 postadan sonra yatar çünkü efor harcıyor en çok erkek efor harcıyor
Sana şöyle söyleyeyim çok yorgun olduğum zaman f*ck çağırmıştı 2 tane posta attım yerimden kalkamadım taksi çağırdım öyle eve gittim
Evet yapiliyor hergun 3-4 kez olsa dayanabilir misin
Bilemem
Konuşmak ister misin
Olue
tamam
hiç evlenmedim bilmiyorum
Genelde sadece ilk 2-3 ay boyunca her gün yapılır sonrasında haftada 1-2 kez falan
Evli misn
Değilim 18 yasımdayım
Benn bi ara duzennli haftanin 5 günü yapardim sonra bi soguma geldi yapmamaya basldim
ayda bir ancak
ne hergunu her saat yapiyorlar hic merak etme 😁😁😜😜
Olması gereken
İlk yıl çok sık, bazen günde birkaç kez
Yapmayacaksak neden evleniyoruz
Hİçbir zaman her gün seks yapılmıyor.
Kişiye bağlı ama hergün seks zor tabiki.
Bana kalsa yaparım ama eşim isteksizzzzzz
Kötü olmuş
Valla biz hergün yapıyoruz
Her gün mü?
sabah/öğle/akşam 3seans
inş yapılıyodur
Yapılmıyor
Hayır
Haftada 3-4 kez
Başlarda belki :)
Sjfjjf
Yapılmalı