Cinsel Yaşam Anal seksi gerçekten seven kadın olabilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bence zor ihtimal Anal seksi gerçekten seven kadın olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Anal seksi bir inanç veya tabu meselesi değil zevk meselesi olarak gören ve bunu bilinçli olarak yapan kadınlar gayet de zevk alıyorlar. 1 1 Yorumla fatmannne +1 yıl Aynen. Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Neden olmasın ki, tamam ilk zamanlar can yakıcı olabilir ama sonrasında onlarda aldığı haz nedeniyle ister 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl birkaç defa denemiş bir kadın olarak imkansız diyorum 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Keyif alanlar var ama sanırım. Siz neden bir kere ile yetinmediniz :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tek seferde kestirip atmak istemediğim için Yorumla Soran +1 yıl Anladım eşiniz zorladı diyebilir miyiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl denemek ortak karardı Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. sevenler var. bizzat yaptıklarım hatta oradan yaptırmak isteyenler var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yöntemine alışınca ve yapan da iyi yapınca çok zevk verici oluyor 5 3 Yorumla Soran +1 yıl Nihayet beklediğim yorum geldi. Benim yöntemim çok bir şey içermiyor ama sanırım önemli olan kadının gevşek olması? Yöntemden kastınız nedir? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önce önden yaparsın sevgilin iyice rahatlar sonra arkadan alırken zorlanmaz Yorumla Soran +1 yıl Ben de aynı taktiği uyguluyorum önden boşalınca kadın daha rahat oluyor Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Var elbette neden olmasın ki 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. videolara göre bayılıyorlar 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. olabilir seven var 0 0 Yorumla
zzGatokitty Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl dönmedir o 2 2 Yorumla useron +1 yıl Sen peki Yorumla zzGatokitty +1 yıl anlaman kıt mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Anal seksi bir inanç veya tabu meselesi değil zevk meselesi olarak gören ve bunu bilinçli olarak yapan kadınlar gayet de zevk alıyorlar.
Aynen.
neden zor olsun? ara sıra yapıyoruz ve gayet keyifli
Neden olmasın ki, tamam ilk zamanlar can yakıcı olabilir ama sonrasında onlarda aldığı haz nedeniyle ister
birkaç defa denemiş bir kadın olarak imkansız diyorum
Keyif alanlar var ama sanırım. Siz neden bir kere ile yetinmediniz :)
tek seferde kestirip atmak istemediğim için
Anladım eşiniz zorladı diyebilir miyiz
denemek ortak karardı
sevenler var. bizzat yaptıklarım hatta oradan yaptırmak isteyenler var
Yöntemine alışınca ve yapan da iyi yapınca çok zevk verici oluyor
Nihayet beklediğim yorum geldi. Benim yöntemim çok bir şey içermiyor ama sanırım önemli olan kadının gevşek olması? Yöntemden kastınız nedir?
Önce önden yaparsın sevgilin iyice rahatlar sonra arkadan alırken zorlanmaz
Ben de aynı taktiği uyguluyorum önden boşalınca kadın daha rahat oluyor
Var elbette neden olmasın ki
ever sevenler çok var
videolara göre bayılıyorlar
Olablir
olabilir seven var
dönmedir o
Sen peki
anlaman kıt mı
sevenler vardir
Sanmiyorum