Sohbetlere açık değilim, üstü kapalı olarak bahsedeyim bu seferlik.. Analda penetrasyon esnasında partnerimin kasıkları benim kalcalarıma carpıyor ya, o ara benim analım zevkten sızlıyor.. Tabiri caizse zonklama şeklinde.. Vajinam zevkten sırılsıklam hâle geliyor.. Sertlik hissi veriyor ve inanın zevk alıyorum
Acıdan dolayı mı? Teşekkür ederim yine de kırmayıp cevap verdiniz. Benim de partnerim var yanlış anlaşılmadım umarım. Ama cinsellik konuşmak hele ki karşı cinsi keşfetmem ilgi alanım
Ya dediğim gibi senkronizasyon önemli. İki parmağın iki delikteyken birbirlerine uygun hareket ediyolar. Boş boş içinde git gel yapmak veya çok hızlı olmak değil olay. Olay sevişmek, zevk vermek, zevk almak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben genelde zevk aldım diyen az olduğuna inanıyorum var mı zevk wlanlar
Female anal orgasm yaz internete ve orgazmın kralını gör
Selam,
Evet bende bı kadınım ve de anal sekse bayılıyorum..
Bunu duyduğuma o kadar sevindim ki. Merhaba selam vermeniz de çok ince bir davranış. Ne hoşunuza gidiyor bu konu hakkında sohbet etmek isterim
Sohbetlere açık değilim, üstü kapalı olarak bahsedeyim bu seferlik..
Analda penetrasyon esnasında partnerimin kasıkları benim kalcalarıma carpıyor ya, o ara benim analım zevkten sızlıyor.. Tabiri caizse zonklama şeklinde.. Vajinam zevkten sırılsıklam hâle geliyor.. Sertlik hissi veriyor ve inanın zevk alıyorum
Acıdan dolayı mı? Teşekkür ederim yine de kırmayıp cevap verdiniz. Benim de partnerim var yanlış anlaşılmadım umarım. Ama cinsellik konuşmak hele ki karşı cinsi keşfetmem ilgi alanım
Ya anal seks değil de iki deliği birden parmaklayınca ben kendimden geçiyorum
Önde penis varken arka parmaklansa?
Zor olur o ya
Neden? Hiç seks yaptın mı
Sert seviyorum ben, senin dediğin daha ponçik sevişmelerde olur anca
Sen öyle san 😅 doggyde baş parmağı arka deliğe takıp hızlı hızlk yapabilir insan
Senkronize olamazsın, kadına zevk veremezsin bu yüzden, karman çorman bi şey olur, dikkati dağılır sadece
Peki ya kadın üstteyken? Bence yine parmak içerideyken alttan sertçe yapılabilir
Ya dediğim gibi senkronizasyon önemli. İki parmağın iki delikteyken birbirlerine uygun hareket ediyolar. Boş boş içinde git gel yapmak veya çok hızlı olmak değil olay. Olay sevişmek, zevk vermek, zevk almak.
Anladım, bilgileniyorum sayenizde teşekkür ederim. Daha fazla sohbet etmek isterim ama gizlisiniz :(
Olur ama doğru bişey değil. Yapman guzum :)
İlla vardır
olur tabii ki
Siz seviyor musunuz?
denemedim hic
Neden denemediniz
bilmem istemedm
Vajinal keyifli mi
yapmadim hic diyorum seks no hic yapmadim