Daha fazla günaha girmek istemiyorum. Evleneceğim insanın kim olduğunu da ancak Allah bilir sizce böyle birini tanıyana kadar ilişki yaşamamak mantıklı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek istorsan önce ona emin ol ve evlilik niyetini belli et. Ciddi olduğunu bilen evlilik düşünen erkeklerle görüş yakınlaşmak isteyen olursa söz nişan nikah olayına geç 👍
Gayet mantıklı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHiç evlenmeyede bilirsiniz? Ne olacak o zaman?
Evlilik diye değil, iffetli olmak için nikah beklenir.. Nikah hiç olmazsa, iffetini muhafaza ederek ölür.. Belki şehit sayılabilir bu zamanda..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
14Cevap
+1 yılBen öyle yapıyorum br şey kaybettiğimide düşünüyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılBu zamana kadar çok saçma ilişkilerim oldu hatta biriyle nişana kadar gidecektim ailesi yüzünden olmadı şu an yazan insanlar da hep cinsellik için geliyor bu yüzden ilişki yaşamak istemiyorum neden günaha gireyim ki daha fazla
- +1 yıl
Kesinlikle 5dk zevk için geleceğini ve eşinin sadakatini güvenini zedelenmeye değmez bir erkek olarak kaybedecek erkeklik zarım olmadığı halde bende sabrediyorum ve dua ediyorum Allaha beni böyle günahlardan ve sapkın insanlqrdan uzak tutsun diye
Soran+1 yılAmin inşallah Allah bu yüzden evleneceğimiz insan dışındaki insanlarla bizi karşılaştırmasın
- +1 yıl
Amin kesinlikle 👍
+1 yılDurabilirsen doğru bir karar gerçekten.
Çünkü o tadı alan duramıyor10 Yorumla
+1 yılmantıksız 10 kızla yatan erkeğe denk gelirsen kendini boşa saklamış olcan yapmayan erkekte nerdeyse yok çoğu 13 Yaşında başlıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılKanka daha önce ilişkilerim oldu ama olay boşa saklamak değil benim derdim kendimle adamlar sadece cinsellik için geliyor benim de amacım bu değil
- +1 yıl
o zaman belli bekleme süresi var ama şimdi evlenipte boşamayacağı ne malûm sonuçta 3 ayda boşananda var zevkten mahrum kalmaya değer mi
Soran+1 yılZevk üzerine bir dünyam yok herkesin hayattan beklentisi farklı ben anlaşabildiğim beni anlayan önümü kesmeyen biriyle evlenmek istiyorum emin olmadan evlenmem zaten evlenmek için evlenmek istemiyorum kariyerime saygı duyacak benimle aynı yolu paylaşacak birini istiyorum
- +1 yıl
daha önce yapmadın galiba ondan böyle diyon neyse valla bu zamanda düzgün aklı başında birini bulmak oldukça zor hele de kriterlerin varsa daha da zor mesela ben ne kadar kriterlerime göre birini bulsamda ya sonradan değişmeye başlıyor ya da bazı kötü huyları iyi huylarını da gölgede bırakıyor öte yandan pek evlenip mutlu olanda görmedim o yüzden bakış açım evliliğe çok uzak bi insanı tanımakta en az 3 -6 ay alıyor e insanlar 3 ay sonra bağlanıyor zaten bu sefer uygun çıkmazsa sil baştan unut tekrar birini bul döngüye giriyor
+1 yılMantıklı. Ben de öyle düşünüyorum. Günaha girmek istemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılMantıklı tabi ki çok doğal anlayışla karşılaması lazım. Herkesin kendi tercihi sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMevzuya günah açısından bakıyorsan başka alternatif yok zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen öyle ben birini sevdim hep iyi oldum güvendim cinsellikte konuştuk özel şeylerde gördük ama terketti şahsen ben eşimle yaşamak isterdim terkedildim ve pişmanım o yüzden evlenince yaşamak görmek konuşmak en iyisi
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle doğru düşünüyorsun
10 YorumlaEn güzelini yapıyorsun emin ol allah seni senin gibi birisini karşına çıkartır
00 Yorumla
+1 yıl👏👏👏👏👏👏👏👏👏
00 YorumlaTebrik ediyorum seni canım benim
00 Yorumla
+1 yılDaha önce yaşadıysan ne anlamı kaldı ki
00 YorumlaEvet
20 Yorumla
+1 yılMantıklı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılDayanabilirsen mantıklı
00 Yorumla
+1 yılMantıklı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Mantıklı
00 YorumlaHiç yaşamadınmj
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantıklı yas nedır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evleneceğim kişiyle tanışana kadar ilişki yaşamak istemiyorum, mantıklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat