Gizli Üye(36-45)+1 yılBen önermiyorum. İsteğin doğal olarak çok fazla ve artık cinsel ilişkiye girip tam rahatlamak istiyorsun. Yani sorunun mastürbasyon ile orgazm oylamadından isteğin aşırı olması ve isteği asla bastıramaman.
Sorun orgamz olamamak kısacası. evli bayanlarda dahil bayanların en az %80’ i orgazm olamaz.
Yastıkla , elle , dul başlığıyla falan orgamz olman imkansız. Sadece 2dk içinse biraz ıslanırsın o kadar. Bu yöntemler sadece sana ıslanma alışkanlığı kazandırır o kadar. Eğer gerçekten orgamz yani yani şu anki zevkin en az 5 katı hazz alıp bulutların üzerine çıkma niyetindeysen kontrol sende olmaması lazım. Bu şekilde orgamz anı yaklaşınca beynin eline vajinadan çekil diye komut verir. Elin çekilir mastın bırakırsın sadece ıslanmış olursun. orgamz olduğunu zannedersin. Tam rahatlama olmadığı için istek azalacağına daha da artar yaptıkça yapasın gelir. Kendini doyurman lazım yani
Bu yüzden kontrolun sende olmadan mastürbasyon yapman lazım. Bunun için çok etkili mastürbasyon yöntemleri var.
mastürbasyon ile tam orgazm nedir dersen
mastürbasyon en az 15 dk sürmeli ve
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
vücutta çok şiddetli titreme
vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
ve geçici bilinç kaybı olması lazım.
eğer bunların hepsi yoğun olmuyorsa maalesef orgazm olamıyorsun demektir. Kullandığın mastürbasyon tekniği hatalı demektir.
çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılben tipi iyi üniversite mezunu kültürlü birkaç dil bilen kazancı iyi ama itibarı zayıf bir iş yapan biriyim tanışıp biraz anlaşabilirsek seninle evlenirim ama sen tabi beni istemezsin orspu çocuğunun biriyle birlikte olup ayrılınca da benim gibi biriyle evlenmeyi istersin o zaman da iş işten geçer. karşına çıkacak seninle evlenecek kişi bu söylediklerini daha ilk haftada düşünecektir. o yüzden evlenmeyi istese bile seni reddecektir o yüzden evlenmeden kimseyle birlikte olma hiçbir erkek senin hayatinda e napalim elimizde bu var denilecek niri olarak kalamaz kalmayı istemez
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenene kadar yapmamakta kararlıysan ve evlenmeyi isteyeceğin birisi karşına çıkmazsa ya bakire olarak yaşlanıp açılmadan göndericiye iade olursun, ya da yaşım geçiyor ve seks yapmam lazım diyerek eh işte, bu olsun bari diyeceğin biriyle evlenirsin. Seçim senin. Toplumdaki nikahsız seks yasağının mantıklı olup olmadığını tekrar düşün.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılEger gercekten bulamiyorsan ailene anlat gorucu olarak gelenleri begenirsen o sekilde de olabilir. Simdi illa gorucu geliyor diye de o kisiyle kesin evlenecen gozuyle de bakma tabi, oyle bir sey yok yani...
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ben severek evlenmek istiyorum. Yoksa bu şekilde zaten bulurum kendimde buluy
Soran+1 yılBulurum*
Cevap sahibi+1 yılBen sevmeyerek evlenecen nerden yazmisim acaba?
Cevap sahibi+1 yılAnlamiyorsun heralde, bosuna son cumleyi..
"Simdi illa gorucu geliyor diye de o kisiyle kesin evlenecen gozuyle de bakma tabi, oyle bir sey yok yani..."
yazmadim - biliyordum boyle soru isaretler birakacagini ama yinede kafan takilmis ilginc bir sekilde..
+1 yılBelli bir yaşta karar ver o yaştan sonra evlenemezsen boz gitsin. Bu kadar önemli bir şey değil zaten
010 Yorumla
Soran+1 yılBelli bir yaş
- +1 yıl
25 den sonra bir anlamı yok bence
Soran+1 yıl25 im
- +1 yıl
Ciddi ilişkilerin oldu mu hiç evlilik yolunda ilerleyecek gibi
Soran+1 yılHayır. Hiç uzun süren bir ilişkim olmadı
- +1 yıl
Bir süre daha şansını dene istersen baktın olmuyor evlenmeden yaparsın. Bana soracak olursan bekaret iyi hoş bir şey bakire biriyle evlenmek mutlu eder ama olmasa da olur. Pek bir önemi yok ama seks yapmanın çok sıradışı bir yanı da yok. Eğer inancın sana engelse yapma çok bir şey kaybetmezsin. Kapalı bir delik uğruna sevileceğime parmağımı sokarım daha iyi ben böyle düşünüyorum
Soran+1 yılBen biraz da özel olsun istiyorum aslında. Evlenecek kadar değer verdiğim biriyle
- +1 yıl
Çok doğru bir karar. İlk ilişkiye girdiğinde ilkin özel olması gerektiğini daha iyi anlarsın zaten. Asıl ihtiyacın olan evlilik değil de çok sevdiğin biri tarafından çok güzel bir deneyim yaşamak. Buna layık birini bulabileceğine inanıyorum. İki sahte söze aldanma yeter doğru kişiyi bulursun
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
İyi şanslar hayırlısı olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılÇevrende seninle tanışmak isteyenlere fırsat verir beklentini biraz indirirsen sende bakireliğini kısa zamanda verirsin.
00 Yorumla
+1 yılİstersen 20 yaşında evlen asıl hayal kırıklığını evliliğin sekse en uzak şey olduğunu anladığında yaşayacaksın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Bu yasa kadar Durmuş'un cıkar kısmetin canım
10 Yorumla
+1 yılLütfen dayan sabret bakireler emin ol daha çok değer görüyor ilkler önemli
01 Yorumla- +1 yıl
Bende senin gibiyim umarım artık olur zor çünkü😅
Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Denk gelir birisi elbet. Gelmezse de sal gitsin
00 Yorumla
+1 yılO zaman zina yapmadan ahirete girmiş olacaksın. Ne olacak başka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerak etme kuzen 30 yasına gelmeden seni hallederim dert ettiğin şeye bak ben ne güne duruyorum
00 Yorumla
+1 yılvalla o değil. evlendin diyelim kocan sekste çok soğuk.. e napğacan bir ömür... en iyisi iyi bir oral yaptırt birine
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olunca bakire mi sayılıyorum :D
- +1 yıl
Ben sana çözüm yolu sundum. Ne olup olmadığına sen karar ver
+1 yılBende evlenmeden yapmıyorum normal bir durum. evlilik dışı iliskim olmadı. bosandim öyle bekliyorum bakalım kismet
00 Yorumlakuruyup gidecen
01 Yorumla
Soran+1 yılOndan korkuyorum 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmezsen girersin iliskiye o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO bir anlık bir şey sen istediğin kadar plan yap
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç de değil bence
Cevap sahibi+1 yılSen öyle san
Soran+1 yılBir erkekle o aşamaya gelmediğim sürece nasıl olabilir?
Cevap sahibi+1 yılİşte bir anda gelebilirsin anlık çekim olur gudulerine karşı koyamazsin ya da ne biliyim alkol kullanıyorsan belki o ortamda kontrolünü yitirirsin bunlar hayatta olan şeyler
Soran+1 yılTam anlamıyla bir kontrol manyağıyım benlik bir şey değil bu
Cevap sahibi+1 yıl. sen kendini tabikide daha iyi bilirsin ama bende saçlarımı boşuna agartmadim ne kontrol manyakları gördüm hey heyy
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman düşünürsün bunu
08 Yorumla
Soran+1 yılO zaman geldi artık ama
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın ki?
Soran+1 yıl25
Cevap sahibi+1 yıl10 sene var daha çalışıyorsan eş bulursun
Soran+1 yılÇalışıyorum ama kısmet işi valla belli olmaz
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyorsun
Soran+1 yılMemurum
Cevap sahibi+1 yılBence çok sorun yasamazsin erkenden bu triplere girme 30da hala evlenmezsje ben alırım seni 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe ballanmiştır orasi varya offff
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞenle tanismak isterdim
00 Yorumla
+1 yılDaha yolun basindasin
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar küçük değilim
- +1 yıl
Yaş 25 değil mi e mastürbasyon olur olmaz yapıyorsun 30 kadar yolun var
Soran+1 yılE tamam küçük mü 😂
- +1 yıl
Yolun başı ile küçük aynı şey değil birde daha beş yılın var önünde gerçi suda var seks gerçekten tadilmasi gereken bir şey her geçen zaman çok şey kaybettiriyor insana😂
Yaş 35 mi
02 Yorumla
Soran+1 yıl25.
şu an yaş nedşr
02 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşındayım
+1 yılBir de meryemi düşün?
02 Yorumla
Soran+1 yılNe ilgisi var ben peygamber doğurmayacağım herhalde
- +1 yıl
Meryemde insandı
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmedin girme zateb
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılYaşa o zaman
00 Yorumla
+1 yılBakire öl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah affetsin biz yapıyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi kaç yaşındasin
02 Yorumla
Soran+1 yıl25 im
Cevap sahibi+1 yılAnladım yaşarsın umarım ya karşına biri çıkar evlenirsin. Evlenmeden önce istemesende merak ediyorsun dimi
şu an kaç yasindasin
02 Yorumla
Soran+1 yıl25
Gizli Üye(30-35)+1 yıl27 yim bende :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılver mall mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaç yaşındasın
015 Yorumla
Soran+1 yıl25.
Cevap sahibi+1 yılBakire misin
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılArkadan falan yaptın mı ya da oral
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılYarın ölüp ölmeyeceğimiz belli değil yap gitsin bence zevkine nak
Soran+1 yılÖyle düşünmüyorum hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılGüzel misin vücuduna güveniyor musun
Soran+1 yılFena değil
Cevap sahibi+1 yılÖlçülerin ne
Soran+1 yılÖlçülerimi tam bilmiyorum ama göğüslerim küçük biraz. boyum 161 falan kilomda 56
Cevap sahibi+1 yılFena değilsin gizliden çıksam ekler misin
Soran+1 yılNe için
Cevap sahibi+1 yılKonuşuruz falan
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama istemem
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne