Cinsel Yaşam Erkekler, cinsel ilişkide sert misiniz yoksa yumuşak davranan mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Erkekler, cinsel ilişkide sert misiniz yoksa yumuşak davranan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Sertlik ve küfürlerle süslenmeyen seks tatsız tuzsuz yemek gibidir 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellik sevginin vücut dili ile ifadesidir. sevgide sertlik olmazben soft davranırım. zamana yayarım saatlerce zevk almasını sağlarım. ilişki sonuç odaklı değil sevişme odaklıyım 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sert olmayan seks demem ben ya 😄 düşman s ker gibi derler ya öyle olucak 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yerine ve zamanına göre değişir, soft başlayıp sert biter genelde 0 0 Yorumla
məmùrbəýý Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Nasıl zevk aldığını keşfedip ona göre davranırım... 0 0 Yorumla
ZAFERMTK Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 83% +1 yıl Ben yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yapmak isterim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sevişmek tutkudur gerektiği gibi olur ama sekste istesemde soft olamayacak bir özelliğe sahibim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kişisine, durumuna ve isteğine göre değişir böyle şeyler. Şehvetle alakalı. 0 0 Yorumla
Hoplatır Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 88% +1 yıl Ben yatakta acımam bütün gücümle bam bam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hımm Yorumla Hoplatır +1 yıl Seks eşittir sert demektir Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben partnerim isteği doğrultusunda haraket ederim 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Slow başlayıp Hard devam ederim 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. nabza göre şerbet 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gerektiği kadar diyelim 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl ben softtan harda doğru yükselmeyi severim 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Soft başlayıp sertleşirim😉 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ön sevişmede yumuşak ilişkide sert 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yumuşak başlayıp bazen sert olmak gerekiyor 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. yerine göre 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yerine göre sert 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Sertlik ve küfürlerle süslenmeyen seks tatsız tuzsuz yemek gibidir
cinsellik sevginin vücut dili ile ifadesidir. sevgide sertlik olmaz
ben soft davranırım. zamana yayarım saatlerce zevk almasını sağlarım. ilişki sonuç odaklı değil sevişme odaklıyım
Sert olmayan seks demem ben ya 😄 düşman s ker gibi derler ya öyle olucak
Yerine ve zamanına göre değişir, soft başlayıp sert biter genelde
Nasıl zevk aldığını keşfedip ona göre davranırım...
Ben yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yapmak isterim
sevişmek tutkudur gerektiği gibi olur ama sekste istesemde soft olamayacak bir özelliğe sahibim
Kişisine, durumuna ve isteğine göre değişir böyle şeyler. Şehvetle alakalı.
Ruhunu okşayan ama sekste sert olan kişi benim
Ben yatakta acımam bütün gücümle bam bam
Hımm
Seks eşittir sert demektir
Ben partnerim isteği doğrultusunda haraket ederim
Umarım bir gün
Softtan Hardcore doğru
Slow başlayıp Hard devam ederim
Sert. Duvardan duvara.
nabza göre şerbet
Sert oluyorum ben
Gerektiği kadar diyelim