seks yaparken sert mi yapmayı seversiniz yoksa yavaş yavaş girmeyi mi seversiniz?
Sert
Soft
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
BakireeHatun sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
ben soft tercih ederim. cinsellikte insana sevişme zevk verir. orgazm zevkin doruk noktası olsa bile gerçek şu ki zevk dolu anların bittiği andır. kadın defalarca boşalabilir ama erkeğin bu gücü yok. kadınlarda sperm sistemi olmadığı için defalarca boşalabilir.
bu nedenle hard olayı çabuklaştırır ve sonuca çabuk ulaştırır. halbuki kadın defalarca boşalmalı ki mutlu olsun. kadınımı en az 5-6 kez boşaltabilmem için soft yapmalıyım. hard olursa bunu yaşayamayız. ayrıca hard biraz bencilliktir.
Sert olmayi erkekler genelde bayilir benim gibi, ama eyer karsinizdaki kizi yeterince iliskiye hazirlayip sert yaparsaniz bu sertlik kizinda hosuna gider ve zevk alir, yo öyle bir iki öpüsüp ellesmeyle baliklama kizin ûstüne atlanirsa kiz bu sertlikten zevk almaz sadece cani yanar 😉
ikiside olamadım ama sert olurum gibi tam bişi diyemiyorum
Partnerim nasıl isterse önemli olan sadece mutlu olmak değil mutlu etmektir
baslangic her zaman soft baslarim sonra duruma göre davranirim
Soft başlarım gözü korkmasın diye ama biyerde kendimi kaybedersem sıkıntı
Her çıkış girişlerdeki o ses ister istemez sertleştiriyor birleştirmeyi daha sert yapıyorsun.
Çoğunlukla sert ama partnerine görede şekillendiriyorum
Çatır çutur bağırtıra bağırtıra inletmeyi severim birde köküne kadar sokup fışkırtmayı :)
normalde sert olmayı severim ama karşımdaki de bir insan sonuçta canı yanacaksa soft olurum
Soft başlayıp hard devam ederim. Muutlu son dsn sonra bitirmem, yine soft devsm ederim canım... 😙😎
Araba gibi. Yavaş yavaş hızlanırım. Bazen kasise denk gelirsem yavaş geçerim. Bu kadar gelmeye yakın bekleme ve devam etme anlamında.
Yavaştan serte sert girersek canınız yanar ve zarar verebiliriz
karşımdaki kişiye ve o anki ruh halime göre değişir
önce yavaş sonra hızlanırım
Kalıcı iz bırakmayacak kadar sert...
Yayavaş yavaş tadını çıkara çıkara
partneriminde isteğine göre bunu ayarlayabilirim
Hepsinin yeri, zamani farkli..
Sofr baslayip sertle bitmeli
yerine ve isteğe göre
kökle kökle :D
Canım ne isterse.
Sert