hemen isim bitsin diyip sert iliski mi seversiniz, yoksa yavasca sefkatli davranmayi mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgi ve şefkat göstermeden olmaz, nazik davranırım, orgazm olduktan sonra da sarılırım ve uyuruz öylece, kızın koynuma sokulup uyuması çok hoşuma gider, nefes alıp verişini duymak, teninin sıcaklığını hissetmek, kalp atışlarını hissetmek, kokusunu almak çook başka bir haz benim için.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen çok kibar ve romantik bir insanım. O yüzden sert ilişki bana göre değil. Canını yakmaktan endişe ederim. Sevişme benim için çok daha önemli. Hem de çok uzun sürmeli. Doyasıya oral yapmak isterim. Asla iğrenmem ondan. Onun zevki benim için çok daha önemli. Onun zevk aldığını görmek bana daha büyük zevk verir. Hiç ilişki yaşamadım ama kendime bu konuda hep söz verdim. Asla işi bitince sırtını dönüp yatan bir eş olmam...
110 Yorumla
Soran+1 yılgüzel ve ince bir düsünceymis umarim böyle kalirsin
- +1 yıl
Düşüncelerimin değişeceğini zannetmiyorum. İlerde eşimle çok mutlu bir cinsel yaşantım olacağına inanıyorum. Bu konuda sorun olmazsa zaten her açıdan mutlu huzurlu bir evlilik olur
Soran+1 yılevliligi mi beklemek istiyorsun sen de?
- +1 yıl
Aynen öyle. Evliliği bekliyorum. Evlenmeden önce yapmam. Ama evlenince de sonuna kadar tadını çıkarmak isterim 😊
Soran+1 yılcok güzel bende öyle düsünüyorum ama tecrübesizlikten dolayi da cekiniyorum bilmiyorum evlencegim insan anlayisli olur umarim bu konuda cok endise ettigim bilmedigim seyler var cünkü
- +1 yıl
Bu konuda endişe etme. Eğer eşin anlayışlı bir insan olursa asla senin canını yakacak şeyler yapmaz. Zaten sen de eşin de tecrübesiz olacaksınız. Birlikte öğrenmek çok daha zevkli olur
Soran+1 yılevet ama benim kafamda biraz karisik hem benim gibi sabreden evliligi bekleyen bir insan isterim hem beni bu konuda biraz yöneltsin, neyin nasil olmasi gerektigini göstersin falan isterim yani cok sacma degil mi sencede
- +1 yıl
Bende senin gibi bir eş arıyorum merak etme sen. Senin gibi düşünen benim gibi düşünen çok insan var. Tamam belki bakirim ama bu konuda çok bilgiliyim. Cahillik eskidenmiş
Soran+1 yılben pek bilgili de degilim yani yeni yeni ögreniyorum bazi seyleri okuyarak.. soru sormak ayip gibi geliyor ama aslinda ayip bir sey olmamali cünkü dogal bir konu yani bilemiyorum
- +1 yıl
Kesinlikle doğal bir konu ama bizim toplumda bu tabu olarak görülmeye devam ediyor. O yüzden yine de yakın çevremizde sormamamız lazım. İnternettte cised gibi cinselliği sağlıklı bir şekilde öğrenebileceğimiz var. Oraları takip etmek lazım
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sert sevilmeye başlarım, kadınımı şehvete sürüklerim. Şaşırtırım..
Soft devam ederim, vucudunda dans etmeyen sinir his bırakmam..
Ve çok sert devam ederim.. İlk kadın uyur ilişkiden sonra, ilk o uyanır çünkü gece veya yaşananlar serüven gibi gelir ona uyanınca soft devam ederim.. Ama uyanınca kısmı her zaman olmaya biliyor..
Kısaca özetle yani ilişki SERT yapılır00 Yorumla
+1 yılSert olmayın 😅
53 Yorumla- +1 yıl
İyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
45Cevap
partnerim nasıl isterse öyle olmaya çalışırım. zevk iki kişiliktir. Ama yumuşak ve şefkatli başlayıp boşalmaya doğru hızlı olurum genelde
120 Yorumla
Soran+1 yılgüzel cevap :)
Soran+1 yılhayir yok
Soran+1 yılevet merak ettim sordum korktugum seyler var sonucta dogal herhalde
Soran+1 yılhic bakire olan biriyle iliski yasadin mi
Soran+1 yılmerak ettim nasildi diye kiz caninin yandigini söyledi mi diye acaba
Soran+1 yılİstanbul , sen?
Soran+1 yılhayir hic bir sey bakireyim ben
Soran+1 yılyok hic sevgilim olmadi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşta duygusal başlarım
Ortalarda olabildiğine sert
Bitince yatakta uzun süre sevişenlerdenim
Boşalınca iş bitmiyor bende, kadınıma kadın olduğunu, değer verdiğimi hissettirmem gerek. bir dahakini o istesin10 Yorumla
+1 yılYavastan serte ben bosalsam bile karsimdakini boşaltmadan bitirmem
12 Yorumla
Soran+1 yılyani sadece kendi zevkini düsünmüyorsun karsindakinin de zevk almasini istiyorsun
- +1 yıl
Kesinlikle bencillik olmaz sekste.. karsi taraf rahatlamazsa tadi cikmaz zaten
+1 yılİşim hemen bitsin diye birşey yok. Buna iş demek benim için biraz yanlış geliyor. her pozisyonda farklı bir tempo izlerim ben. Emin olduğum tek şey gece bitsede ben bitmem. :)
00 Yorumla
+1 yılSert ama uzun sert.. Hemen bitirmem. En az 15-20 dk ön sevişme oral.. En az 5-10 dk birleşme :) ama sert..
00 Yorumla
+1 yılsevişmek tercihim benim.. hatunum istiyorsa 7-8 kez boşalırım.. ama onuda bir o kadar sevişerek boşaltırım..
012 Yorumla
Soran+1 yılhadi canim 7-8 kere abart baree
- +1 yıl
yok yok yanlış anladın, 7-8 kez derken sevişme içinde yani uzun sürelik birliktelik için dedim.. örneğin 1 pazar günü bütün gün sadece sevişebilirim.. ister istemez gün içinde toplam o kadar boşalma olabilir.. yoksa anında tabi ki boşalamam o kadar.. sevişmek anlamında sadece benim tercihim.
Soran+1 yılanladim yani insan birincisinden sonra yorulmaz mi yani ara vermek istemez mi
- +1 yıl
illa ki yorulur.. ama kendini toparlayabilmesi için erkek ya da penis, 20-25 dakika geçmesi lazım.. ben boşaldım diyelim, tabi o andan sonra bırakıp gitmem.. yatak oyunlarını sizin deyimizle sevişmeyi severim. ne bileyim bu kez ben onu okşar her tarafını emer yalarım.. o anda zaten penis gene kıvamına gelecektir.. sertleşme olduğu zaman gene hatuma bırakırım kendimi. bu kez emin ol ilkinden daha geç boşalma olacaktır.. o boşalmadan sonra gene oynaşırım.. benim için sertlikten önce her zaman hatunumun zevk alması. yoksa iki git gel boşal bana uymaz.
Soran+1 yılpeki erkeklerde sadece sevisme sirasinda degil de cok alakasiz bir zamanda da sertlesme olabiliyor mu? Atiyorum disardayken ne bilim cafede oturuyorsunuz falan birden birseylere hayal edince oluyor mu? Olunca durdurabiliyor musnunuz?
- +1 yıl
biz erkek milleti deyim yerinde ise uçan kuştan tahrik olabilir.. :) ne bileyim yolda gördüğümüz hafif açık giyimli bir bayandan, ne bileyim sahilde veya havuzda mayo ya da bikini giyen birinden ya da dediğin gibi kafede görebileceğimiz ufak bir frikikten.. özellikle yeni nesil için bunlar özellikle cinsellik sıradan şeyler.. :) örneğin şu an ofiste çalışıyorum herkes öğlen yemeğine gitti.. :) ister istemez elim oynama modunda.
Soran+1 yılne yalan söyliyim midemi bulandirdin ya neyse :)
- +1 yıl
ama dediğim gibi bizim zamanımız da böyle şeyler gizli saklı olurdu. belki bir bayan bir erkeğin koluna girer en fazla elinden tutardı.. ama şu an ki genç nesil umursamaz. zira ben sadece gördüklerimi söylüyorum.. :) ben bir moruk olarak tabi ki şefkatli olduğum için bayan arkadaşlarımın duyguları zevkleri önemli. yoksa ooo mide bulanacak o kadar çok şey var ki.. :)
Soran+1 yılbana bu ahlaksizliklar mide bulandirici geliyor. Ben esimle sadece evde yasarim özel seyleri, disarda öpmem bile ayip denen bir sey var da görünen o ki kalmamis ahlak mahlak
- +1 yıl
doğru olan bu zaten. ne bileyim geçen hafta yazlıktaydım örneğin.. oturdum sahilde kafa dinleyeceğim dolunay izliyorum.. 2 tane genç geldiler.. sevişmeye başladılar.. ben önce fark etmemiştim, öyle sese baktım.. :) gayet rahatlardı, ister istemez görünce, ben kalktım gittim napayım.. :)
Soran+1 yılpeki senin yasin büyük böyle 40 yaslarindan sonra erkekler sertlesmede sorun yasarlar mi? Yani hevesleri azaliyor mu?
- +1 yıl
şu an 35im.. çok şükür problem yok.. ama dürüstçesi ama tahrik olmayla alakalı bir durum bu.. ki erkekler, bayanlar gibi değil.. zira bayanların cinselliği azalan bir dönemi oluyor yaş ilerleyince.. bundan dolayı çok büyük bir hastalık olmadıktan sonra erkek belki erken boşalır ama sertleşme sorunu yaşamaz.
Ben çok nazik olurum yatakta sürekli canı aciyo mu diye bakarım
10 Yorumla
+1 yılmizacım gereği sert seviyorum. ama bu kadınları cidden tahrik ediyor (muş)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYavas yavas baslayip serte dogru giden uzun soluklu iliskiyi severim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşefkatliyim
sert yapmam can acıtmam
keyfini çıkarırım zevk veririm10 Yorumla
+1 yılKadinin beni uyarmasina bagli sakin baslamak her zaman iyidir ne kadar islaksa o kadar iyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlişki de birlikte yön veririz, yumuşaksa yumuşak sertse sert...
00 Yorumla
+1 yılbaşta yumuşak ama sonra biraz daha sert ama dikkatli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşta nazik oluyorum sonra giderek sertleşiyorum. Genelde partnerlerim bundan hoşlanırlar
00 YorumlaSert ilişki demek, hemen bitirmek demek değil... biraz öğrenin artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşta yumuşak sonra sert ama sertlik çok can yakacak kadar değil ben daha çok oral yapma taraftarıyım
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki kadin islakken oral yapmaktan igrenir misin
Cevap sahibi+1 yılHayır daha güzel ıslanması, kalça filan iyiyse kız temizse anüs bile yalarım.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılönce şefkatli şekilde davranıp kıvama geldikten sonra sert yaparım zevkli oluyor
00 Yorumla
+1 yılSert severim ama hemen bitsin diye değil hatunumu doyurmak için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşta çok kısa süre yavaş sonra günlük bütün enerjimle ultra hard
00 Yorumla
+1 yılSert sert eze eze kanırta kanirta hunharca yapmak 😊
00 YorumlaŞefkat sevmezdim sanırım
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yumuşak başlayıp sert bitirmek en güzeli
00 Yorumla
+1 yılYerine ve o an ki psikolojiye gore
00 YorumlaYeri geldiğinde olmak zorundalar.
02 Yorumla
Soran+1 yılsefkatli mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞevkatli ama sevgilim sert isterse sert yaparız
00 Yorumla
+1 yılyumusak baslarım sonra dozuna gore artıtım
00 YorumlaŞefkatli başlar sert biter 😊😊😊
00 Yorumlasertlik savaşta makbuldür.
00 YorumlaBaşlangıç soft final hard
00 Yorumlasevkatle sert zıkerım
00 Yorumlasert yapıp ta hemen iş mi bitermiş.
00 Yorumla
+1 yılsert tabı sex=acı+zevk
025 Yorumla
Soran+1 yılkadinin cani yanarsa?
- +1 yıl
emın ol daha cok ıstyolar genc bayan sanırım sız bakıresınız
Soran+1 yıloha nasil anladin
- +1 yıl
oledır genelde merklı ve yası kucuk kızlar bılmedıklerı ıcın yok acır yok bn yapmam ay yalama yok dokunamam der bunlar sadece ıs gercege bınen kadr gercekte ısı vılen bı erkegın alıne dustunzmu yapamam hayatta olmaz deıklerınzı zevkle yapar olmusunz olursunz
Soran+1 yılyani insan korkuyor tabii dogal ama
- +1 yıl
korkular kısnın kendını bulmasına engeldır kucuk hanım
Soran+1 yıldogrudur ama cinsellik hakkinda hic birsey bilmiyorum ve merak ettigim seyler var diye sordum sonucta annemiz babamiz karsimiza gecip bunlari bize anlatmiyor :D
- +1 yıl
sende haklısn yıne kafana takılan olursa bıldıgım kadrıyla yardımcıolurum
Soran+1 yılsen hic yasadin mi iliski?
- +1 yıl
yasmasam bukadr tecrubelı konusabılırmıyım bıraz dusn baklım ^_^
Soran+1 yılpeki hic bakire olan biriyle yasadin mi
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılnasildi peki kizin cok cani yanmis miydi?
- +1 yıl
yandı ama kastı kendı bıraz sonradan gevseyınce unuttu
Soran+1 yılanladim yani devam edebildiniz yine
- +1 yıl
nıe etmıylımkı seks ole bıseydırkı kucuk hanım ıcınızdekı boşlugu doldurur ama asla yer kaplmaz bolece hep dolsun ıstersınz
Soran+1 yılbir arkadasim anlatmisti da onda cok acidigi icin devam edemediler hatta ikinci ve ücüncüsünde de acimis
- +1 yıl
cok kasmıstr arkadasın kendını ya da parterındede suc okmus olabılır bılmıcem ha acımaz demıyorum acır ama olup bıtıkten sonra sana ablatcagı accısı olmaz
Soran+1 yılanladim bilmem kiz asinda cok asiri rahat biri ama öyle diyince gözüm korktu
- +1 yıl
dedıgım gıbı oralı kısa tutumuslardır kız kendını cok kasmıstr ya da kız maksımum zevke gelmeden hemn fırmek ıstemıstr partnerı bılemyız bunlkar hepsı olabılır
Soran+1 yıltamam tesekkürler cevaplarin icin :)
- +1 yıl
rıca ederım kucuk hanım kafana takılan bıse olursa sorabılırısn
Soran+1 yılpeki :)
- +1 yıl
sende vrmi cok istem
Soran+1 yılyok yani ondan degil sadece merak ettigim seyler var
Şefkatliden serte
032 Yorumla
Soran+1 yılpeki kadinin bunu isteyip istememesine dikkat eder misin bazi kadinlar sadece sefkatli iliski ister
Soran+1 yıldogrudur olabilir
Soran+1 yılyuh öyle bir sey söylemek ayip olmaz mi
Soran+1 yılhahahaha
Soran+1 yılama bende benim gibi olsun isterim yani bakir olmasini sonucta ben de evliligi beklemek istiyorum
Soran+1 yılniye öyle söyledin ki sonucta herkes tecrübeli dogmaz ki
Soran+1 yıldogru tabi de ben bukadar sabretip beklediysem karsimdakinden de beklerim bilmiyorum yani tabi eger birseyler yasamis pisman olmussa yine kabul edebilirim ama daha önce bir sürü iliskisi olan biri de itici geliyor nedense.. sen daha önce tecrübesi olan bir kizla evlenmek ister miydin?
Soran+1 yılneden farkli? ben sadece evlenecegim insanla cinsellik yasamak isterim mesela
Soran+1 yıldogru :)
Soran+1 yılbende :) bu arada gözlerin cok güzelmis ya :D
Soran+1 yılbir sorum daha var iliskide prezervatif kullanmak zevki azaltiyor mu gercekten? Bir kiz arkadasim öyle söylemisti bana anlamadim niye
Soran+1 yılpeki kadinin ilk seferde cekingen olmasi erkegi bunaltir mi yoksa anlayisla mi karsilar sence?
Soran+1 yılevet o konuda biraz önyargilarim olabilir :( ama insan cok fzla olumsuz örnek görünce böyle bir genelleme yapiyor. Cvplarin icin tesekkürler iyi geceler :)
Soran+1 yılyalniz ilk defa bukadar uzun bir konusmam oldu burdan :D bir de hic hemfikir olmadigim bir insanla cok ilginc. Neyse saygi dedikleri sey buymus demekki :D
Soran+1 yılyani yasin dogruysa cok da büyük sayilmazsin ama yine cok tecrübelisin sanirim :)
Soran+1 yılhic pisman oldun mu
Yavastan yumusaga dogru
01 Yorumla
+1 yılŞefkatli başlayıp sert le bitiririz
00 Yorumla
+1 yılOrtaya karışık
10 Yorumla
+1 yılOnce şefkatli uzun sursn snra sert ;)
00 YorumlaŞafkatli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞefkatli..
10 YorumlaPertnerime bağlı.
00 Yorumlasert
00 Yorumla
+1 yılyerine göre
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılSert
00 Yorumla
+1 yıl2 si karışık
00 Yorumlasert tabiki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. yerine göre
00 Yorumla
+1 yılSert
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi