Cinsel sorunlarımızı nasıl çözeriz?

3 yıllık evliyiz. Evlilik öncesi de cinsel hayatımız vardı sorunlar o dönemde başladı ben ameliyat oldum bir ay kadar ilişki yaşamadık sonrasında tek ilişki yaşadık ve 4 ay daha sebepsiz ilişki yaşamayıp evlendik. O 4 ay üstelik aynı evde yaşıyorduk her an birlikteydik. Evlendigimiz ilk gece 4 ay sonunda ilişkiye girdik ve eşim ereksiyon kaybı yaşadı. O kaybı kafasına taktı ve 1 ay yine ilişki yaşamadı benimle. Bir ay sonra yine ilişki yine ereksiyon kaybı. Yine uzak durma derken aylar geçti zar zor doktora gitti testosteron düşük çıktı doktor ilaç verdi düzelmedi başka doktora gitti onun verdiği ilaçla düzeldi ama ilacı bırakınca eskiye döndü ilacı doktor belli süre sonra bırakmasını söylemişti. Sonra tekrar doktora gitti eswt yaptırdı ilaca ek o zaman bı düzeldi ama çok iyi değildi. Sonra ben hamile kaldım riskli hamilelik geçirdim doktor izin verdiği dönemde de o korkudan yaklaşmadı. Doğum yaptım 4 ay olacak sadece 2 kez iliski yaşadık. İliskilerde benim canım yandı bu kez normalmiş emziren kadında oluyomus doktor kayganlastirici önerdi aldım ama duruyo öyle kullanamıyorum. İlişki esnasında oral yapar mısın islansin dedim istemedi yapmadı nefes alamıyorum öyle dedi 69 pozisyonunda. Tek yap dedim penisim iner o zaman dedi. Gerçekten o iki ilişkide de ereksiyon kaybı yaşadı sanki hiç tedavi almamış gibi. Bana karşı eski tutkulu öpmesi ön sevişmesi vs de kalmadı. Çok üzülüyorum ama çözüm bulamıyorum nasıl düzelir sizce bu durum napsam olmuyo

Cinsel sorunlarımızı nasıl çözeriz?