4 yıllık evliliğim var fakat cinsel anlamda berbat yani ilk başta korku oldu daha sonra isteksizlik eşim ile problem olabiliyor bu durum da nasıl çözüm bulabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler görsel kadınlar ise duysaldır. Yani, erkek güzel bir fizikten çok etkilenir kadın ise en çok zevk alınca istemsiz oluşan inleme sesinden. Misal, p*rno izlersen dikkat ettiysen kadın orgazm anına yaklaştığında kontrolü kaybetmesi ve inlemesi ile seni mastürbasyon hızın artıyor ve orgazm oluyorsun. Yani erkeğe dikkat etmiyorsun kadına odaklanıyorsun istemsiz olacak.
Bu sebepten dolayı p*rno da kadın lez izliyor, mastta kadının inlemesini düşünüyorsun ama bir erkek ile seks yapmak istiyorsun değil mi?😊😊02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPardon yaaa yanlış soruya. Cevap yazmışım kusura bakma.
Cevap sahibi+1 yılSenin sorununa gelince sende sorun tipik evli bayanlardaki sorun. Evli bayanların en az %80’i çok ciddi orgazm sorunu yaşar. Kadınların isteği erkeklerin en az 3 katıdır ve bu isteğin mutlaka bastırılması lazım. İlişkide orgamz olmamaya olmamaya artık bilinçaltın sana boşuna uğraşma orgazm olamıyorsun diye olumsuz telkinlerde bulunuyor. Bu da zamanda orgazm olamıyorsan, niye boşuna uğraşıyorum demeye başlıyorsun. Eşin istediği için ilişkiye giriyorsun ama eşin üstünde, bacaklarını açıyor ve biran önce işinin bitmesini bekliyorsun.
Buda eşin ile aranın soğumasına neden oluyor. Bundan kurtulman lazım ama nasıl yapacağını bilmiyorsun değil mi?
En İyi Cevaplar
+1 yılEşine bir sebepten kızgın olabilirsin isteksizliğinin asıl sebebi bu olabilir. Bunu bulman lazım, kalbini ona açman lazım ve eşini de anlaman lazım, sevmen lazım, ilişki için kendiini zorlaman lazım.
00 Yorumla
Kendini kasmadan o an yaşadığın şeyin güzelliği ile hem kendin zevk alıp hemde zevk vermeye çalışırsan mutlu olursun. Ama zoraki yaparsan bu işi sende eşin de mutlu olamazsınız
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor gercektne. bundan muzdarip çok çift var.. ama. verilen taktikler hep aynı olmasına rağmen sürece yayılan bir durum.. inşallah hep böyle gitmez. daha çok gencsiniz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle farklı fanteziler deneyin gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılpskolohgla görüşün ona gitmiyosanız int te okuyun cinselliğinize heyecan katın evde yatak dışında takılın yani i sürü şey var yapacak
02 Yorumla
Soran+1 yılaslında bir çok hata onun bana ilgi olarak her şeyi alıyor ama ilgi sadece almak değildir
- +1 yıl
zaten ilgiyle değil bazensadece bi arkadan sarılmak bile herşeye yeter benim kastetmek istediğim bu biraz odunsu bi tipse snein işin daha zor :)
+1 yılİsteksizlik 4 yıldır sürüyor mu nasi biseymis ilk. defa görüyorum. boyle bisey Eşiniz ne yapıyor bu durumda
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır isteksizlik son 1 yıldır var
- +1 yıl
Birden mi oldu. nasil. başladı. sebebi. ne peki esin mi ilgisiz
Eskiden istekliydin de şimdimi gitti yani sana bir öneride bulunayım video izle p*rno filan zamanla azcan bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü ve bencil bir partnerin var gibi görünüyor, partnerin değişmeden sorunların çözülmez maalesef.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak sıkıntıların neyse teker teker anlatırsan yardımcı olmaya çalışacağım..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarttırabilirsin isteğini düşüncelerle yapacaklarınla kendi isteğin yine artabilir
00 Yorumla
+1 yılÇözülmesi zaman alir birbirinize olan saygı ve sevgi olduğu sürece
04 Yorumla
Soran+1 yılevet ama bana kadınlık yapamıuorsun diyior
- +1 yıl
O suç bastırma yöntemi yani demekki hatanin çoğunluğu kendinde bunu kabul edemiyor ve suçu sana atıyor genelde ereksiyon sorunu olan erkekler böyle konuşur zaten senin yüzünden kalkmıyor yok senin yüzünden erken boşalıyorum falan
Soran+1 yılbbu tarz sorun olmıuyor sorun benm onla birlikte olmak istememem ama beni bunaltıyor
- +1 yıl
Neden istemiyorsun istersen dm ye yazabilirsin burdan olmaz dersen
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İsteksizlik sende mi onda mı
02 Yorumla
Soran+1 yılbnde
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala aynı mı devam ediyor cinsel trapistim isterseniz yardım edebilirim size
00 Yorumla
+1 yılBoşan bence işkence bu herkese
00 Yorumla
+1 yılÇok üzücü bir durum konuşalım mı biraz
00 YorumlaKorku? İsteksizlik? Detaylandırır mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha detaylı anlat bana
00 Yorumla
+1 yılİsteksizlik ne durumda korkudan dolayı mı
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır istemiyorum ama onu seviyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılsende mi eşindemi
04 Yorumla
Soran+1 yılbende isteksizlik var bayanm bn
- +1 yıl
biliyorum bayan olduğunu erkek nasıl libido filan
Soran+1 yılgayet iyi
- +1 yıl
o zaman seni azdıracak birşeyler yemelisin googleden filan araştir
- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılTerapi görün
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyorsa boşan
00 Yorumla
+1 yılIsteksizlik sende mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılten uyumu yok ve seni doyuramıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel terapist
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılBir uzmanla görüş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sende mi onda mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ona taktiği uygula
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım