Cinsel Yaşam Cinsel sorunlarım var nasıl çözebilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 penis kısa yetişmiyor Cinsel sorunlarım var nasıl çözebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kökten kestir uzar zamanla 6-7 aya varmaz kertenkele kuyruğu gibi 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Alla alla ciddi misin oğlum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kertenkele kuyruğunu kesersen uzuyor aynı mantık Yorumla Soran +1 yıl Kuyruk mu bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yooo yar. Ağ Yorumla Soran +1 yıl Ya*rrak kesince uzar mı nasıl uzasın girme aklıma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dene gör 😂 uzamaz ise şansına küsersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kertenkele kuyruğu değilmiş dersin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kac cm sendeki böyle kafayı taktın Yorumla Soran +1 yıl Olum bak denerim uzamazsa dava açarim sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 5 katlı binaya cık atla desem atlayacak misin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzamaz ise havalanmam gel 15 katlı binanın çatısından atla son sans bana güven derin geberirsin. Dava açamazsın 😂 her denilene yapma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kac cm Şu an Yorumla Soran +1 yıl 1,5 ama okşasam 2,5 olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ciddi misin 1.5 cm mi ölüm zaten kafası 3 bizim sen kes at ölüm sünnet eden adam kökünden mi kesti ne etti seni sünnet olurken demediler mi bu me cük kadar sünnet olmadan basıl kac cm di Yorumla
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl olginc o zman sen mi ver eksin onra 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl kaç m 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 2,5 cm Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl kedi pipisi bile daha uzun Yorumla Soran +1 yıl Dalga geçme Yorumla
adilbeyoglu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Nasi 0 17 Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Yetişmiyor derken kaç mm de yetişmiyor derim Yorumla Soran +1 yıl 2,5 cm Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Şimdi bu ereksiyon halinde ki uzunluğu mu Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Eğer öyleyse doktora gidip ameliyat olabilirsin biraz daha uzatılıyır içerideki bağlar kesilerek Yorumla Soran +1 yıl evet dirisi bu. Ölüsü 1.30 Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Nasıl bir şey o ya merak etmedim desem yalan olur kusura bakma da Yorumla Soran +1 yıl Kanka senin pipi göresin var gibi Yorumla adilbeyoglu +1 yıl O ayrı konu o var zaten ben orada değilim ilk defa bu kadarını duyunca merak ettim yoksa galeride arşiv var yani Yorumla Soran +1 yıl Pipilere bakarak pipini mi okşuyosun kankiştom Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Eh yani napiyim seviyorum Yorumla Soran +1 yıl valla mi lan zevkler tartişilmiyor hakikaten insanın merakı varsa seviyor işte Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Şimdi birde bunu ispatlamaya kalkmıyim istersen merakı var yalan mı söyleyeyim galeride rahat 100 tane vardır Yorumla Soran +1 yıl Yok la inaniyom niye ispatlayasin Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Şükür. herkesin merakı farklı işte Yorumla Soran +1 yıl yok kanka homofobik falan diilim la takiliyom normal şeyler sjsks Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Bence çok normal değil bazen arkadaşlarıma karşı da ağzımdan kaçıyor Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Zor toparlıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kökten kestir uzar zamanla 6-7 aya varmaz kertenkele kuyruğu gibi
Alla alla ciddi misin oğlum
Kertenkele kuyruğunu kesersen uzuyor aynı mantık
Kuyruk mu bu
Yooo yar. Ağ
Ya*rrak kesince uzar mı nasıl uzasın girme aklıma
Dene gör 😂 uzamaz ise şansına küsersin
Kertenkele kuyruğu değilmiş dersin 😂
Kac cm sendeki böyle kafayı taktın
Olum bak denerim uzamazsa dava açarim sana
5 katlı binaya cık atla desem atlayacak misin 😂
Uzamaz ise havalanmam gel 15 katlı binanın çatısından atla son sans bana güven derin geberirsin. Dava açamazsın 😂 her denilene yapma
Kac cm Şu an
1,5 ama okşasam 2,5 olur
Sen ciddi misin 1.5 cm mi ölüm zaten kafası 3 bizim sen kes at ölüm sünnet eden adam kökünden mi kesti ne etti seni sünnet olurken demediler mi bu me cük kadar sünnet olmadan basıl kac cm di
olginc o zman sen mi ver eksin onra
kaç m
2,5 cm
kedi pipisi bile daha uzun
Dalga geçme
Nasi
Yetişmiyor derken kaç mm de yetişmiyor derim
2,5 cm
Şimdi bu ereksiyon halinde ki uzunluğu mu
Eğer öyleyse doktora gidip ameliyat olabilirsin biraz daha uzatılıyır içerideki bağlar kesilerek
evet dirisi bu. Ölüsü 1.30
Nasıl bir şey o ya merak etmedim desem yalan olur kusura bakma da
Kanka senin pipi göresin var gibi
O ayrı konu o var zaten ben orada değilim ilk defa bu kadarını duyunca merak ettim yoksa galeride arşiv var yani
Pipilere bakarak pipini mi okşuyosun kankiştom
Eh yani napiyim seviyorum
valla mi lan zevkler tartişilmiyor hakikaten insanın merakı varsa seviyor işte
Şimdi birde bunu ispatlamaya kalkmıyim istersen merakı var yalan mı söyleyeyim galeride rahat 100 tane vardır
Yok la inaniyom niye ispatlayasin
Şükür. herkesin merakı farklı işte
yok kanka homofobik falan diilim la takiliyom normal şeyler sjsks
Bence çok normal değil bazen arkadaşlarıma karşı da ağzımdan kaçıyor
Zor toparlıyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!