Cinsel Yaşam Kız arkadaşımla sevişmek istiyorum, nasıl kabul eder? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Kız arkadaşımla sevişmek istiyorum, nasıl kabul eder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Alkol alıp söyle gadası 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Onun öyle düşüncesi yoksa kabul etmez. İmkansız. Öyle düşünceleri varsa eğer eder ama. Hiç öyle bi sinyal verdi mi sana karşı? 0 0 Yorumla
peyamii Takip Et Xper 5 Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Şakayla karışık yaklaş tahrik olur atla üstüne ver Allahım ver ağzına yüzüne burnuna kulaklarına ne kadar delik varsa hşgşvşvv 0 0 Yorumla
Kucukpipilierkek Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Berabe lezbiyen temalı film izleyin ve tepkisine gör dudaklarına yapış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Onunla genelde cinsellik konuştuğunuz için ve kızın teni çok iyi ve güzelse onu arzulamanız normal. Kaç yaşındasınız 0 0 Yorumla
YasakAşk67 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Sormakla olmaz başbaşa kaldığıniz'da sıkıştırıp üzerine doğru gidip öp, hoş alaçaktır ve devamı için kendini sana bırakır 0 0 Yorumla
sevdalım52 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bende hemcinsimi arzuluyorum. Ona vermek istiyorum ama o hetero büyük ihtimal 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Sana ilgisi var mı bu tarz ilişkiye nasıl bakıyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl beni seviyor arkadasim Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Yani arkadaş olarak mı seviyor dediğin şekilde yaklaşırsan belki o sevgiyi de kaybedersin Yorumla Soran +1 yıl lezbiyen kız arkadas bulmak lazım ozaman Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Yani evet Ama bu arkadaş ile aynı ortamda yanlız kalabiliyorsan lezbiyen ilişkiye bakış açısı nasıl öğrenebilirsin ya da ağda yapıcam bana yardım edermisin şeklinde yaklaşırsan belki o an azıp sana kendi yaklaşır Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bende istiyorum ama kabul etmiyor 😔 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden amca kabul etmiyor Yorumla doganburak65 +1 yıl Neymiş efendim biz kankaymişiz Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. kız olsam ben de isterdim yine bir kızla olmayı :) 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Arkadaşının eğilimi var mı peki 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şansını fene 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Teklif et 0 0 Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. teklif ederek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lez-biyen misin? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl evet yoksa niye istiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendin gibi birini bul kız oğlan kızı baştan çıkarman doğru değil🥹 Yorumla Soran +1 yıl neden dogru degil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Alkol alıp söyle gadası
Onun öyle düşüncesi yoksa kabul etmez. İmkansız. Öyle düşünceleri varsa eğer eder ama. Hiç öyle bi sinyal verdi mi sana karşı?
Şakayla karışık yaklaş tahrik olur atla üstüne ver Allahım ver ağzına yüzüne burnuna kulaklarına ne kadar delik varsa hşgşvşvv
Berabe lezbiyen temalı film izleyin ve tepkisine gör dudaklarına yapış
Onunla genelde cinsellik konuştuğunuz için ve kızın teni çok iyi ve güzelse onu arzulamanız normal. Kaç yaşındasınız
Eve cagir film aç özellikle romantik film sonra yaklas 😀😀
Sormakla olmaz başbaşa kaldığıniz'da sıkıştırıp üzerine doğru gidip öp, hoş alaçaktır ve devamı için kendini sana bırakır
Bende hemcinsimi arzuluyorum. Ona vermek istiyorum ama o hetero büyük ihtimal
Sana ilgisi var mı bu tarz ilişkiye nasıl bakıyor
beni seviyor arkadasim
Yani arkadaş olarak mı seviyor dediğin şekilde yaklaşırsan belki o sevgiyi de kaybedersin
lezbiyen kız arkadas bulmak lazım ozaman
Yani evet
Ama bu arkadaş ile aynı ortamda yanlız kalabiliyorsan lezbiyen ilişkiye bakış açısı nasıl öğrenebilirsin ya da ağda yapıcam bana yardım edermisin şeklinde yaklaşırsan belki o an azıp sana kendi yaklaşır
Bende istiyorum ama kabul etmiyor 😔
neden amca kabul etmiyor
Neymiş efendim biz kankaymişiz
Harun abi sen misin?
kız olsam ben de isterdim yine bir kızla olmayı :)
az votka cozer butun kilitlerı
Direk söyle kendisine
Arkadaşının eğilimi var mı peki
İğrenç ya
Şansını fene
bende seninle
Yurtta mi
Ortam olustur
Teklif et
İckiliyien yakala
teklif ederek
Lez-biyen misin?