Merhaba arkadaşlar. Ben kız arkadaşımın sadece göğsüne dokunuyorum hiç daha ilerisine gidemedik 1 yıldır yani alt tarafa dokundurmuyor bildi. Ve 2 hafta sonra tatile gideceğiz. Size ne yapmalıyım birlikte olabilmek için? Yardım ederseniz sevinirim..
Cevabın nedir?
+1 yılPeki güzel arkadaşım bunu düşünmek yerine ona dokunmadan sadece sevgi saygı ile sahiplenip ona yatakta değilde hayatında olduğun sürece mutluluk vereceğini helalin olduğunda bir şeyler yasaman gerektiğini göstersen daha iyi olmaz mı biliyorum bana kızıyorsunuz ama. neden gunaha girmek ya da zevk uğruna kendinizi ateşe atmel kolay geliyor
414 Yorumla- +1 yıl
@tuba-321 doğrular bazen yetmiyor icra edilmediği sürece ya sozde ya da yazılarda kalıyor
Soran+1 yılSize ne desem çok ayıp etmiş olur muyum acaba? Ben buraya soruma cevap almak için geldim, akıl almaya değil!
- +1 yıl
Yok estağfurullah biz sadece söyleyelim dedik kusura bakma işine karışmak haddimiz değil ama inşallah sende hesap günü sanane diyecek kadar cesur olursun ya da başına geldiğinde kime ne diyecek kadar
Soran+1 yılBu sitede cinsel yaşam kısmına cevap atan birisi mi dinden bahsediyor bana.
- +1 yıl
Peki dinden bahseden kişi olarak sen diyorsun ki cinsellikte ne işin var ama dinde cinselliğin bile açıklaması var
Peki güzel kardeşim dinle alakası olan cinsellikle işi olmaz mı diyorsun peki hadislerde neden yeri var
Hadi ben yanlışım eyvallah saygım sonsuz peki senin anan bacın yok mu peki senin ALLAH korkun yok mu hadi bunuda geçtim yarın bir gün karin kızın yapsa bu kadar cesur olacak misin sırtını sivazliyip aferin mi diyeceksin
Bunuda geçtim ALLAH sana hesap soracak ne diyeceksin dinle işi olanın cinsellikle ne işi mi olur diyecek misin
Peki o zaman sen dinsiz misin hayatında dinle ilgili hiç bir şey yok mu ki bu kadar rahatsın çok merak ediyorum bu kadar cesur birisin kızın ailesine diyebilir misin ben bunu yapıyorum size ne karışmayın diyecek kadar cesur musun
Kendini kandırmaktan vaz geç güzel kardeşim niz uyarırız işine gelmiyorsa din ile karışım yapıp vurmaya çalışma her anlamda dini açıklamalar var oda anlayana - +1 yıl
@tuba-321 edepsiz demeyelim yol göstermeye çalışan biri olmaya çalışırım sonuçta oda yanlışlar içinde bize düşen doğruyu göstermek kendi doğruları bir gün yanlış olarak karşısına çıkacak önemli olan fark ettirebilmek
Ayrıca teşekkür ederim tanışma gibi durumları özelden dile getirmeniz daha uygun olur sonuçta yanlış anlaşılmasını istemem siz bir bayan olarak birinin size laf etmesi beni çok uzer sonuç itibari ile dostluklar tanışmalar bana mutluluk verir siz uygun gördükten sonra ben şeref duyarım - +1 yıl
Kendi kızına bacına yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına zevkle yapacaksan Allah'tan kormuyorsun kuldan utanmayacaksın senin gibi erkek müsveddelerine abuk subuk akıl verenler hep gizli Bizim gibi karşı çıkanlar hep açık Hangi tarafta yanlışlık var acaba? Ben 22 yaşındayım elime kadın eli değmemiş bu senin için çokmu tuhaf? Umarım soyunuz kurur!
- +1 yıl
@Balkanlı1995 sakin olur musun arkadaşım hakaret ederek hiç bir yere varılmaz biz burdan kaybediyoruz düşene bir de biz vuralım hayır doğruyu göstermek gerekir üzerime düşen neyse odur yoksa laf edip bu şekilde hareket etmek bizi yüceltmez lütfen sakin ol birilerine laf etmek hiç bir şeyi çözmez
- +1 yıl
abi senin yaşın benden büyük sana saygı duyarım ama ben bunları toplumdan kazımak için siyasete girdim dilimde hiçbir kemik yoktur anlıyacağın bunlar konuşmakatan anlamaz basıcan bunları otelde kadına yapıcan genel ev barkodunu koluna adamında siciline işleyecen bak bakalım ibreti alem olsun Az kaldı Allah'ın izniyle Aktif siyaset içindeyim dilimde kıkırdak dahi yok seni kırdıysam kusuruma bakma abi Bu adamlar yüzünden ben evlenemiyorum aslında benim sıkıntım burda aslında mesele şahsi... Zaten bu yaşta adamsın Anlamışsındır saygılar abime...
- +1 yıl
@Balkanlı1995 estağfurullah sorun yok yasa hürmet ya da kişiliğinin saygınligin güzel ama aslında birde karşı tarafı dinlemek gerek tam anlamı ile biz dışarıdan bakan hemen hüküm veririz peki ama neden ve ne için
Bir örnek bir kız tek başına asla fahişe olamaz ama ona fahişe damgası vuran bizleriz o hale düşüren de tamam sen ben değiliz ama erkek olmadan kadın fahişe olamaz hayat degil insanlar bazen çok acımasız olabilir zina hiç bir şekilde savunulacak bir durum elbette değil haklisin ama ALLAH herkese akıl fikir irade vermiş kısaca kullanmak isteyen zaten uzak duruyor ama birde gaflete düşüp hataya gerçekten düşen sonradan zaten kendini belli ediyor o yüzden sakin ol dinlemek sabırla çözümcü olmak en güzeli ALLAH gönlüne göre versin muaffak etsin seni yolun şansın bahtin açık olsun inşallah saygılarımla güzel insan - +1 yıl
eyvallah muhterem abim toplumda hala senin gibi bir üst kuşağımız olduğu sürece yıkılmayacağız İnşAllah ama bizim altımızdan gelen 2000 lilere baktıkça miğdem kalkıyor...
- +1 yıl
@Balkanlı1995 saygıdeğer arkadaşımızın sorusunu bozmayalım rahatsız etmeyelim dilersen özelden konuşabiliriz yeni nesilin yanlışları insanı uzsede sebebi yine çevre faktörü yetiştirilme yaşayış vede modern zihniyetlerin eseri sadece yapacak şey sadece üzerimize düşeni yapmak doğruyu göstermek sen kapıyı aç girip girmemek ona kalmış
+1 yılBu konuyu önce konuşmanı tavsiye ederim.
Onun ruh halini bilmelisin.
Varsa çekincelerini, korkularını, beklentilerini öğrenmelisin01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kardeşim. Yorumun için çok teşekkür ederim. Keşke millet burada ahlak dersi vermek yerine senin gibi güzelcene bir şeyler söylese...
+1 yılO istiyorsa sevişirsiniz zaten. İstemediği halde bırada ikna yolu arıyorsan onu nasıl seviyor olabilirsin ki?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce gözüne bak saçını okşa sonra seni seviyorum de sonra yüzünü okşa dudağına yapış işte bu
112 Yorumla
Soran+1 yılBunlar var zaten her seferinde yapıyoruz zaten ama ileriye gidemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılNasıl gidemiyorsun ya uzunca öpüş yere uzandir boynunu op göğüs lerini okşa sonra kazağını çıkar bu kadar
Soran+1 yılÜst çıkıyor zaten :) mevzu alt tarafın çıkması :)
Cevap sahibi+1 yılÜstten sonra kendi kazağını çıkar onun elini göğsüne götür oksasin SONRA pantolon u çıkar kizin
Soran+1 yılDeneyeceğim teşekkür ederim görüşünü paylaştığın için.
- +1 yıl
ne geniş hatunlar var vallahi bravo...
Cevap sahibi+1 yıl@Balkanlı1995 ne alaka be yardımcı oldum
- +1 yıl
yok beni işimden dolayı her ortama girdiğimden kazanova sanıp böyle sorular soranlara genel olarak daldığım için birde kendi kızıma bacıma yapılmasını istemediğim birşeyi başkasının kızına bacısına yapmadığım için Namuslu adamım Size saygı duyuyorum yanlış anlamayın Ama sizin gibi akıl vereninide görmedim kızın başını yaktınız belki...
Cevap sahibi+1 yıl@Balkanlı1995 kızın akli yok mu yapmak istemiyor sa yapmaz
- +1 yıl
ben aklı olana denk gelmedim henüz olacakları bildiği için evinden çıkmaya kızlar var onları araştırıyorum görücu usulu
Soran+1 yılBoşver sen herkes namus bekçisi olmuş göründüğü kadarıyla :) kim bilir kendilerinin aklından neler geçiyor :)
- +1 yıl
işte sadece aklımdan geçiyor Yoksa burdaki stajyerler istesede istemesede beğensede beğenmesede bir ilkokul mezunu kro'nun (bu ben oluyorum) imzasına ihtiyacları var siyasal bilimler den mezun olmak için neler yaparım istesem Ama az kaldı #AKŞENER zinayı suç yapınca görecem ben seni otelde basılıp ikinizde cümle aleme ifşa edilince geldiğim konuma chp'den geldiğim doğrudur ama En az chp den %10 mhp den %10 akpden %15 hdp den %5 alıca Zafer inananlarındır ve zafer elbet yakındır... Bu ülkede 10 sene sonra lise mezunu insanların karşısında düğme ilikleyeceğiz çünki ilkokuldan sonra devam edebilmek için süper ötesi bir başarı gerekecek her insana zorunlu olarak cinsiyetine ve kabiliyetine uygun iş öğretilecek evlilik teşfik edilecek bekar insanlara askerlik maaş düşüklüğü vegi yüklenecek...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Sana güveni olmadı sürece sor sevirşirsin 😏
Kıza güven ver..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle ne yaşayacağını biliyodur merak etme baş başa tatile gittiğine göre
00 YorumlaKızı hamile bırakıp başını derde sokma.
00 Yorumla
+1 yılYa o seninle birlikte olmak istemiyorsa?
02 Yorumla
Soran+1 yılSen niye her şeye muhalefetsin, her soruda?
- +1 yıl
😕😕😕😕
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım