Cinsellik Kız arkadaşımla öpüşmek istiyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Onunla sevişmek istiyorum ama söyleyemem benden hiç beklemezHer gördüğümde libidom artıyorNapmalıyımmmm Kız arkadaşımla öpüşmek istiyorum? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Taktik kullan onunla sevişirken bilmesine gerek yok 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani ne taktiği Yorumla yanlızvesane +1 yıl Yanlızmı yaşıyosun onunla yanlız evde kalma şansın var mı Yorumla Soran +1 yıl YokAynı sınıftayızHaftasonu beraber geziyoruz nadiren Yorumla yanlızvesane +1 yıl Atnı evde kalabilmeniz lazım Yorumla Soran +1 yıl maalesef Yorumla yanlızvesane +1 yıl Çok zor o zaman ilgi. göster tavrına bak Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Daha önce deneyimlemis biseks ilişkiyi, bence ona belli edebilirsin sende 0 0 Yorumla
Melisaahh Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bence hafif hafif flört et sonra duygusal bir anında yanaş o da yanaşırsa öp 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 581 cevap paylaştı. Asgari ücretin sonuna eklenen 2 TL gibi şaşkınım şu an 😂😂 0 0 Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsellik konusunda 637 cevap paylaştı. Denemeden bilemeyeceksin, tam olarak ne olduğunu. Üstelik olabilir, bise. x de olabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence isteğini onun kulağına fısıldayarak söyle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kabul etme ihtimali var ama bu olayın duyulmasından korkarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalnızken yapman mümkün mü? Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmam mümkün mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kulağına ondan hoşlandığını fısıldaman yani Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Daha önce ilişkisi olmuş demekki biseksüel bence söyle veya hareketlerinle belli et 1 0 Yorumla
Melike200 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl İlginç bir istek ne bilim lezbiyen birini bul 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Genelde karşı cins dikkatimi çeker. Arada oluyor böyle ve yaşadığım şehir küçük bulamam Yorumla Melike200 +1 yıl LGBT bireyi olabilirsin bisexual falan Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Onu bunu bilmesini sağla 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Diyemem ki ben Yorumla Leonidas3 +1 yıl Vardır belki bi yolu illa birşeyler olmuştur onda da Yorumla Soran +1 yıl Laf arasında demişti daha önce kızla sevişmişBişeyler olmamıştır onda hiç belli etmedim ve benden beklemez Yorumla Leonidas3 +1 yıl Zaten beklemediğinden gelince şokla birlikte güzel olur bence Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Onuda al bize caya gel ben hallederim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl halletcen😂 Yorumla EemreE34 +1 yıl İnce mevzu biraz burada anlatamam ki ama emin ol senin koynunda olacak Yorumla
celalettinckr Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Daha önce kızla seviştiyse teklif et kabul eder 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kabul etmezse büyük ihtimal eder ama bu olayın duyulmasından korkarım Yorumla celalettinckr +1 yıl konuş gizli kalmasını söyle Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Dudağının kenarında ne var senin diyerekten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tedavi ol bu sadece travmatik bir olay 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Tedavi olunacak ne var neresi travmatik olay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ol güven bana iyi ki diceksin Yorumla Soran +1 yıl Komiksin😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben lezbiyen değilim ama lezbiyenlik diye bir şey var. O zaman bütün lgbt'liler tedavi olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komik değilim gel tedavi edeyim seni Yorumla
megakolik Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsellik konusunda 409 cevap paylaştı. Niye söylemiyorsun kötü bişey mi bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kötü değil ama söyleyemem ben kabul etmeme ihtimali varBu olayın duyulmasından korkarımLaf arasında demişti daha ince bi kızla sevişmiş Yorumla megakolik +1 yıl Bence normal ama trde olmadığım içindir Yorumla
aybükeyaa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bende öyleyim bisexsüelim ve daha zevkli 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerden daha mı çok zevk veriyor? Yorumla aybükeyaa +1 yıl Hemde aşırı dercede Yorumla Soran +1 yıl Kaç defa deneyimin oldu Yorumla aybükeyaa +1 yıl Burdami soyliyim herkeze acik Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şakayla karışık yoklasana kızı😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıllll ne deyim mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesila ye benim göğüslerim şöyle baksana seninkide böyle midee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Taktik kullan onunla sevişirken bilmesine gerek yok
Nasıl yani ne taktiği
Yanlızmı yaşıyosun onunla yanlız evde kalma şansın var mı
Yok
Aynı sınıftayız
Haftasonu beraber geziyoruz nadiren
Atnı evde kalabilmeniz lazım
maalesef
Çok zor o zaman ilgi. göster tavrına bak
Daha önce deneyimlemis biseks ilişkiyi, bence ona belli edebilirsin sende
Bence hafif hafif flört et sonra duygusal bir anında yanaş o da yanaşırsa öp
Asgari ücretin sonuna eklenen 2 TL gibi şaşkınım şu an 😂😂
Denemeden bilemeyeceksin, tam olarak ne olduğunu. Üstelik olabilir, bise. x de olabilirsin
Bence isteğini onun kulağına fısıldayarak söyle
Kabul etme ihtimali var ama bu olayın duyulmasından korkarım
Yalnızken yapman mümkün mü?
Ne yapmam mümkün mü
Kulağına ondan hoşlandığını fısıldaman yani
Daha önce ilişkisi olmuş demekki biseksüel bence söyle veya hareketlerinle belli et
İlginç bir istek ne bilim lezbiyen birini bul
Genelde karşı cins dikkatimi çeker.
Arada oluyor böyle ve yaşadığım şehir küçük bulamam
LGBT bireyi olabilirsin bisexual falan
Onu bunu bilmesini sağla
Nasıl
Diyemem ki ben
Vardır belki bi yolu illa birşeyler olmuştur onda da
Laf arasında demişti daha önce kızla sevişmiş
Bişeyler olmamıştır onda hiç belli etmedim ve benden beklemez
Zaten beklemediğinden gelince şokla birlikte güzel olur bence
Onuda al bize caya gel ben hallederim
Nasıl halletcen😂
İnce mevzu biraz burada anlatamam ki ama emin ol senin koynunda olacak
Daha önce kızla seviştiyse teklif et kabul eder
Kabul etmezse büyük ihtimal eder ama bu olayın duyulmasından korkarım
konuş gizli kalmasını söyle
Dudağının kenarında ne var senin diyerekten
Tedavi ol bu sadece travmatik bir olay
Tedavi olunacak ne var neresi travmatik olay
Ol güven bana iyi ki diceksin
Komiksin😂
Ben lezbiyen değilim ama lezbiyenlik diye bir şey var.
O zaman bütün lgbt'liler tedavi olsun
Komik değilim gel tedavi edeyim seni
Niye söylemiyorsun kötü bişey mi bu
Kötü değil ama söyleyemem ben kabul etmeme ihtimali var
Bu olayın duyulmasından korkarım
Laf arasında demişti daha ince bi kızla sevişmiş
Bence normal ama trde olmadığım içindir
Yüzyüze zor belki fakeden adim atabilirsin
Bende öyleyim bisexsüelim ve daha zevkli
Erkeklerden daha mı çok zevk veriyor?
Hemde aşırı dercede
Kaç defa deneyimin oldu